_Theo_ Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Γειά σας. Έχω ένα σημαντικό πρόβλημα με τα Windows 7 Ultimate 64 bit σε ένα παλιο υπολογιστή μου. Εδώ και αρκετό καιρό είχα βάλει κωδικό πρόσβασης για να μπορέσει κάποιος να μπεί στα Windows. Έως εδώ καλά. Το πρόβλημα είναι οτι εδώ και 2-3 μέρες δεν μπορώ να κάνω Log In (να μπώ δηλαδή στα Windows) παρόλο που βάζω 100% το σωστό κωδικό και μου βγάζει το μήνυμα "Η σύνδεση της υπηρεσίας Υπηρεσία προφίλ χρήστη απέτυχε. Το προφίλ χρήστη δεν μπορεί να φορτωθεί". Ξέρει κανένας τι έχει συμβεί και πως μπορεί να λυθει αυτό το πρόβλημα;; Αν γνωρίζει κάποιος ας βοηθήσει γιατί έχω σημαντικά αρχεία στον Η/Υ και δεν θέλω να χαθούν λόγω φορμάτ πχ.
vaggospat13 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 (επεξεργασμένο) Μην αγχώνεσαι τα αρχεία σου δε τα χάνεις εκτος αν κάνεις φορματ μονος σου, ακομα και αν το πρόβλημα δε λυνόταν μπορουσες να περάσεις windows χωρίς φορματ και να χες όλα τα αρχεία σου Για τη λύση τώρα κανε επανεκκίνηση πάτα F8 μπες σε ασφαλή λειτουργια Και ακολούθα τον οδηγό https://support.microsoft.com/el-gr/kb/947215 Επεξ/σία 18 Αυγούστου 2015 από vaggospat13 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα