Επισκέπτης Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Γειά σας.Έχω ένα tablet toshiba wt7c-100 και θέλω να του περάσω android μπορείτε να μου πείτε πως θα το κάνω;Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
tsilitheo1 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Απλα δεν θα το κανεις.... Καθε ανδροιδ ρομ γραφεται ειδικα για το hardware που θα την χρησιμοποιησει....επεξεργαστη,καμερα,wifi module etc.... Ουτε καν ταιριαζει η ιδια ρομ σε δυο παρομοια μοντελα της ιδιας εταιρειας π.χ. galaxy xcover και galaxy xcover2 ... Εχουν παντελως διαφορετικη ρομ και εσυ θες να κανεις port στο windows tablet σου "μια" ανδροιδ ρομ;;;; Προσπαθω να στο εξηγησω οσο πιοα απλα γινεται , το οτι δεν γινεται...
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 (επεξεργασμένο) Δεν μιλάω για κανονικά android ,κανονικά android δεν μπορούν να τρέξουν 32-bit επεξεργαστές γιατί η αρχιτεκτονική των επεξεργαστών είναι διαφορετική.Τα έχω τρέξει από το PC απλά κάποια ρύθμιση χρειάζεται στο τάμπλετ.Ψάξε στο ίντερνετ android x86.Στο θέμα με το hardware έχεις δίκαιο απλά θέλω να κάνω μια δοκιμή.Καληνύχτα. Επεξ/σία 16 Αυγούστου 2015 από Επισκέπτης
tsilitheo1 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Απο pc βρε φιλε εχεις τρεξει το bluestacks.... Τι σχεση εχει με πραγματικη ρομ;;;; Αυτο απλα ειναι ενα περιβαλλον ανδροιδ μεσα στα windows...
WorldOfGlass Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Δεν γίνεται. Δώσε 40 ευρώ και πάρε ένα tablet με android.
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 ok.Εγώ νόμιζα επειδή bootαρε από τον υπολογιστή μου θα bootαρε και στο ταμπλετ που στην συγκεκριμ΄ρνη περίπτωση έχουν επεξεργαστή 32-bit.
Markk Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Το stick που έχεις μέσα αυτό που έτρεξες στον υπολογιστή σου δεν bootάρει στο tablet; Υποθέτω θα έχεις μπει στο bios με power+vol. up να επιλέξεις να bootάρει από εκεί. btw, πέρνα του τα 10. Μεταμορφώνεται κυριολεκτικά...
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 (επεξεργασμένο) Έχω βάλει τα 10άρια αλλά ακόμη δεν έχουν βγάλει drivers για windows 10 και δεν λειτουργεί η οθόνη αφής.Ναι σωστά υπέθεσες. Έχω βάλει τα 10άρια αλλά ακόμη δεν έχουν βγάλει drivers για windows 10 και δεν λειτουργεί η οθόνη αφής.Ναι σωστά υπέθεσες. Επεξ/σία 17 Αυγούστου 2015 από Επισκέπτης
Markk Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Εγώ τα έβαλα με αναβάθμιση και λειτουργούν μια χαρά. Η κάμερα δεν έπαιζε μόνο αλλά μετά από εγκατάσταση πακέτου με drivers από άλλο tablet με το ίδιο chip δούλεψε και αυτή.
giorgosbretos Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Φίλε μου μπορείς να μου πεις την διαδικασία έχω ενα ταμπλετ με windows 8 x86 και λέω να του περάσω android απο uab boot αλλά λόγω ελειψεις pc-internet το έχω αφήσει.
soclvs Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Ο οδηγός απο εδώ ειναι πολύ καλος:http://www.makeuseof.com/tag/install-android-windows-8-tablet/ Δυστυχως οσα tablet δεν εχουν 64bit UEFI δεν μπορουν να τρεξουν το iso.Το Encore Mini (WT7-C) εχει 32bit UEFI.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα