Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θελω να αγοράσω ενα Mac mini late 12 με i5 και 4gb ram.

Γνωρίζει κανεις αν υπαρχει κάποιος αξιόπιστος έμπορος στην Ελλάδα ή στην Ευρώπη; Αν αγοράσω απο Amazon Αγγλίας θα εχω πρόβλημα με επιπλέον φόρους; Θα χρειαστώ αλλο καλώδιο παροχής ρεύματος; Ξερει κανεις ποσό πάνε οι τιμές;

Ελεγα να δώσω μεχρι 400 ευρω αφου στο Σκρουτζ το τελευταίο μοντέλο εχει 500 περίπου. Ευχαριστώ θα οποια πληροφορία.

Δημοσ.

<p>Αγγελιες. Insomnia, χρυση ευκαιρια , adslgr, iphonehellas κλπ</p>

adslgr? Ακόμα να κλείσει αυτό το site? Sorry για το offtopic ,αλλα νομίζω εκεί θα βρει οτιδήποτε άλλο πλην mac....

Δημοσ.

Στο adslgr δεν βγάζεις και πολυ ακρη και δεν βρηκα κατι. Παντως με 510 παίρνω καινούριο αλλα δε θα βιαστώ. Τωρα ειναι και Αύγουστος ποιος θα πουλήσει υπολογιστή. Όσο και να κρατάει την τιμή το μοντελο του 12 λόγο του οτι παίρνει αναβάθμιση δεν παύει να ειναι μοντελο του 2012. Θεωρώ οτι θα βρω κατι καλο στα 400 αν περιμένω λιγο

Δημοσ.

Να έχεις υπόψην ότι στο καινούριο δεν αναβαθμίζεται η μνημη! Γιαυτό το λόγο το προηγούμενο μοντέλο το προτιμάνε οι περισσότεροι και είναι λογικό να κρατάει πολύ καλή τιμη.

Δημοσ.

Να έχεις υπόψην ότι στο καινούριο δεν αναβαθμίζεται η μνημη! Γιαυτό το λόγο το προηγούμενο μοντέλο το προτιμάνε οι περισσότεροι και είναι λογικό να κρατάει πολύ καλή τιμη.

οταν ειχε βγει το επομενο ελεγα να αναβαθμισω ,μολις εμαθα οτι δεν αναβαθμιζει το κρατησα εβαλα και ενα ssd και ειναι μια χαρα ,σε λιγο θα σου κολανε και τον σκληρο πανω να μην μπορει να βγει ,ειπαμε να αγοραζεις μια συσκευη αλλα οχι να εχεις τα παντα με δοσεις ....

Δημοσ.

Επισης το καινούριο βγαίνει μόνο με δύο πυρηνες, οπότε για μένα παραδειγμα που έχω το 2012 με i7 4πυρηνο, 16 gb ram και 1 tb fusion, είναι εντελώς άκυρο το καινούριο μόνο και μόνο για λίγο καλύτερη κάρτα γραφικών και ένα έξτρα thunderbolt.

Επισης το καινούριο βγαίνει μόνο με δύο πυρηνες, οπότε για μένα παραδειγμα που έχω το 2012 με i7 4πυρηνο, 16 gb ram και 1 tb fusion, είναι εντελώς άκυρο το καινούριο μόνο και μόνο για λίγο καλύτερη κάρτα γραφικών και ένα έξτρα thunderbolt.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...