Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα

Θέλω να πάρω ενα pc για τους γονείς μου για απλά πράγματα για κανα facebook , youtube και κανα angry birds.

Αυτην την στιγμή τους έχω ενα παλιό με q9550 επάνω αλλα το συγκεκριμένο το θέλω για αλλη δουλειά και θέλω να τους πάρω τώρα για τις παραπάνω εργασίες ενα και με ενσωματωμένη κάρτα γραφικών και επεξεργαστή αλλα σε mini atx μιας και έχω και τετοιο κουτάκι να πιάσει και τόπο , χρήματα δεν θέλω να χαλάσω πολλά μέχρι 100 euro δηλαδή οτι καλύτερο μπορώ να βρώ σε απόδοση οποτε ακούω προτάσεις , μνήμες κτλπ δεν θα χρειαστώ υπάρχουν τα πάντα.

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Amd A8 7650k

https://www.skroutz.gr/s/6230246/AMD-A8-7650K-Box.html

Ότι καλύτερο σε επεξεργαστή και γραφικά έως 100€

Βάλτον σε μια μητρική με Α68 ή a78 chip και θα έχει σύστημα πλήρες για κάθε χρήση.

Το σύστημά παρεμπιπτόντως θα είναι πολύ καλύτερο από αυτό που έχεις

• Like 2
Δημοσ.

Amd A8 7650khttps://www.skroutz.gr/s/6230246/AMD-A8-7650K-Box.html

Ότι καλύτερο σε επεξεργαστή και γραφικά έως 100€

Βάλτον σε μια μητρική με Α68 ή a78 chip και θα έχει σύστημα πλήρες για κάθε χρήση.

+1

Απλα να ξερει ο ενδιαφερομενος οτι θελει υψηλου χρονισμου μνημες και dual modules.

Adtakhs, ο a8 7650k με μια asus xm-e φτανει τα 4ghz cpu απροβληματιστα και 800mhz igpu?

Δημοσ.

Ευχαριστώ αλλα παιδιά θέλω αυστηρά ενσωματωμένο επεξεργαστή και κάρτα γραφικών σε motherboard για τις παραπάνω εργασίες που ανέφερα αν ειναι και παθητική ψύξη ακόμα καλύτερα

Δημοσ.

Είναι κουταμάρα να πάρεις μητρική με ενσωματομένο επεξεργαστή επειδή πληρώνεις πολλά για πολύ αδύναμο επεξεργαστή.

Μπορείς να πάρεις mini itx μητρική με κανονικό socket 1150 από ~70€

http://www.skroutz.gr/c/31/motherboards-mhtrikes.html?from=catspan&keyphrase=1150+mini+itx

και να βάλεις έναν celeron g1820/1840 με 35€

Τα γραφικά του είναι οκ για της απλές δουλειές που θες και παίζουν και χ264 μέχρι και 4κ@24fps

Αν και αντέχει μέχρι τους 100°C ο επεξεργαστής δεν νομίζω να λέει να τον βάλεις fanless.

• Like 1
Δημοσ.

Σύμφωνοι αλλα οπως είπα το μονο που ενδιαφέρει τους γονείς μου ειναι facebook κανα βιντεάκι λίγο σερφάρισμα και angry birds τίποτα παραπάνω και οποτε και αδύναμος να ειναι αμα κάνει αυτα με καλύπτει πλήρως και fanless οπως ειπα ακόμα καλύτερα

• Like 1
Δημοσ.

Ναι κατι τέτοιο ψάχνω απλα επειδή υπάρχουν αρκετά θέλω να ακούσω πιο ειναι καλύτερο σε απόδοση για να επιλέξω μιας και δεν έχω ασχοληθεί

Δημοσ.

η δική του ψύκτρα είναι σε μέγεθος σαν τις passive των cpu onboard και αθόρυβη 25wTDP έχει αυτός ο επεξεργαστής

• Like 4
Δημοσ.

δεν ειναι ασχημη ιδεα παντως να μην μπλεξεις με celeron... οπως προτεινουν λιγο πολυ και οι απο πανω...

και ψυκτρα βαλε την πιο χαμηλη σε db...

Δημοσ.

η δική του ψύκτρα είναι σε μέγεθος σαν τις passive των cpu onboard και αθόρυβη 25wTDP έχει αυτός ο επεξεργαστής

Είναι αθόρυβο επιβεβαιωνω και εγώ, έχω τον 5150 στο γραφείο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...