m4rvel Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Samsung galaxy tab s 8.4 wifi ,Καλησπέρα, έχασα τον ανταπτορα και το καλώδιο δεδομένων , εχω ένα άλλο καlώδιο micro usb από κάποια άλλη συσκευή και έναν ανταπτορα της σαμσουνγκ αυθεντικός αλλά δεν θυμάμαι από ποια συσκευή , από κινητό πρέπει να ειναι! Input λέει 100-240V- ... 50-60hz 0.15Α Output λέει 5.0V .... 1.0A Μπορεί να μου πει κάποιος τις τιμές στον κανονικό ανταπτορα;; Εχω πρόβλημα με αυτόν;; Επίσης εχω πρόβλημα με οποιοδήποτε καλώδιο άλλο micro usb?? Φορτίζει κανονικά το ταμπλετ!! απλά αν δημιουργεί κάποιο πρόβλημα γενικά αναρωτιέμαι! Ευχαριστώ !!!
Xristaras12 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 οχι δεν έχεις κάποιο πρόβλημα,ίσως να είχε λίγο δυνατότερο φορτιστή το τάμπλετ μόνο.
m4rvel Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 (επεξεργασμένο) Για να φόρτιζε πιο γρήγορα μόνο δλδ ε; Αυτό έχει να κάνει με τον ανταπτορα ε; Όχι με το καλώδιο;! Και κάτι τελευταίο! Αξίζει η μετάβαση σε λολιποπ από κιτ κατ ; Επεξ/σία 16 Αυγούστου 2015 από m4rvel 1
m4rvel Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 έχοντας το νοβα launcher πως μπορώ να χρησιμοποιήσω τις σελίδες που είχε αριστερα εμφάνιση περιεχομένου που είναι σαν widgets εκεί που είναι και η γρήγορη εκκίνηση σέρνοντας το δάχτυλο αριστερά στην άκρη οθόνη. .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα