john_dinos Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Καλησπέρα, θέλω να προχωρήσω στην αγορά νέων ακουστικών. Αυτή τη στιγμή χρησιμοποιώ τα technics rp-f200. Η χρήση τους θα είναι καθαρά ψυχαγωγική. Μουσική ακούω από το pc, κινητό κλπ χωρίς αυτό να αποκλείει την μελλοντική αγορά κάποιου ενισχυτή κλπ. Το μπάτζετ μου είναι μέχρι 130-150 ε. Δώστε μου κάποιες προτάσεις, ευχαριστώ
karxantiras Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Καλησπέρα φίλε μου! Θα τα χρησιμοποιείς και έξω από το σπίτι? Και γενικά θέλεις να σε έχουν ηχομόνωση? ( δηλαδή να μην ακούς τους ήχους από το γύρο περιβάλλον σου)
john_dinos Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Ναι θα χρησιμοποιηθουν και σε εξωτερικούς χώρους όχι επαγγελματικα πχ dj αλλά ναι. Θα ήθελα να εμποδίζουν τους εξωτερικούς ήχους καθώς και να εμποδίζεται ο ήχος προς τα εξω
karxantiras Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Τα κορυφαία σε αυτήν την τιμή σε: On Ear : Site: SennheiserMomentum Site: SennheiserUrbanite Τα κορυφαία σε αυτήν την τιμή σε: On Ear : Site: SennheiserMomentum Site: SennheiserUrbanite Και σε Over Ear τα Audio Technica ATH-M50X
kousman Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 (επεξεργασμένο) για να μην ανοιγω καινουργιο θεμα, θελω να αγορασω και εγώ ακουστικά αλλα με μικροτερο κοστος, 15-20 ευρω πανω κατω. Με ενδιαφερει ιδιαιτερα να μην ακούω τους ήχους από το γύρω περιβάλλον. Αρα να έχουν μια σχετικά ικανοποιητική ηχομόνωση. Σας ευχαριστώ Επεξ/σία 20 Αυγούστου 2015 από kousman
karxantiras Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 για να μην ανοιγω καινουργιο θεμα, θελω να αγορασω και εγώ ακουστικά αλλα με μικροτερο κοστος, 15-20 ευρω πανω κατω. Με ενδιαφερει ιδιαιτερα να μην ακούω τους ήχους από το γύρω περιβάλλον. Αρα να έχουν μια σχετικά ικανοποιητική ηχομόνωση. Σας ευχαριστώ Ψείρες ;
kousman Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 εχω ψειρες αλλά με κουραζουν μετα απο αρκετη ωρα χρησης, οποτε θα ηθελα καποια προταση για ακουστικά κεφαλής
stathisq Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 λοιπόν παιδιά για να μην ανοίγω νέο θέμα. Μιας και λόγω δουλειάς περνάω πολλές ώρες στον υπολογιστή, τόσο καιρό ακούω μουσική (όλες τις ώρες) από ψείρες και πολύ φοβάμαι ότι στο τέλος θα κουφαθώ ... θέλω να πάρω ακουστικά με budget περίπου 50 ευρώ(ίσως και λίγο παραπάνω αν αξίζει τον κόπο) Κάποια καλή πρόταση, γιατί δεν έχω ιδέα...?
karxantiras Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 λοιπόν παιδιά για να μην ανοίγω νέο θέμα. Μιας και λόγω δουλειάς περνάω πολλές ώρες στον υπολογιστή, τόσο καιρό ακούω μουσική (όλες τις ώρες) από ψείρες και πολύ φοβάμαι ότι στο τέλος θα κουφαθώ ... θέλω να πάρω ακουστικά με budget περίπου 50 ευρώ(ίσως και λίγο παραπάνω αν αξίζει τον κόπο) Κάποια καλή πρόταση, γιατί δεν έχω ιδέα...? με ηχομόνωση ή χωρίς; ( και γενικά πάνω από 2 ώρες συνεχόμενα χωρίς διάλειμμα δεν κάνει καλό ) εχω ψειρες αλλά με κουραζουν μετα απο αρκετη ωρα χρησης, οποτε θα ηθελα καποια προταση για ακουστικά κεφαλής Θέλεις να κάθονται πάνω στο αφτί ή να κάθονται γύρω από αυτό; ( over ear δηλαδή )
kousman Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Θέλεις να κάθονται πάνω στο αφτί ή να κάθονται γύρω από αυτό; ( over ear δηλαδή ) να κάθονται πάνω στο αφτί καλύτερα Επεξ/σία 11 Σεπτεμβρίου 2015 από kousman
karxantiras Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 να κάθονται πάνω στο αφτί καλύτερα Site: SonyMDR-ZX110 Site: PioneerSE-MJ502T
Realito1234 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 sennheiser rs 170 ειναι τα κορυφαια και σε φοβερη τιμη μαλλον στιν τιμη που τα θες τα media markt τα ειχαν 140 προχτες που πηγα day one ειχαν 280
armin Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Φιλε καρχαντιρα,επειδη ειδα τα ακουστικα που εχεις βαλει στην εικονα προφιλ σου,και τα αναγνωρισα αμεσως,εσυ τα προτεινεις να τα αγοραζε καποιος αν τα ηθελε μονο για χρηση μεσα στο σπιτι για ταινιες και τετοια?Επειδη σε τετοιες τιμες ειναι και καποια αλλα πολυ διασημα,τα ATH M50X,Beyerdynamic DT770Pro,και παει λεγοντας...... Επεξ/σία 15 Σεπτεμβρίου 2015 από armin
kostass__ Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 επειδη δεν εχω αποψη και το θεμα εχει ΄΄ανοιξει΄΄ καπως, ποια η γνωμη σας για ασυρματα ακουστικα gaming? υπαρχουν προτασεις αξιολογες?
lLina Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 http://www.insomnia.gr/classifieds/hardware/varioushardware/511742-philips-headphones-citiscape-uptown-greybrown/ Αμα ενδιαφερετε κάνεις για αυτά πμ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα