Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, θέλω να προχωρήσω στην αγορά νέων ακουστικών. Αυτή τη στιγμή χρησιμοποιώ τα technics rp-f200. Η χρήση τους θα είναι καθαρά ψυχαγωγική. Μουσική ακούω από το pc, κινητό κλπ χωρίς αυτό να αποκλείει την μελλοντική αγορά κάποιου ενισχυτή κλπ. Το μπάτζετ μου είναι μέχρι 130-150 ε. Δώστε μου κάποιες προτάσεις, ευχαριστώ

Δημοσ.

Καλησπέρα φίλε μου!

Θα τα χρησιμοποιείς και έξω από το σπίτι? Και γενικά θέλεις να σε έχουν ηχομόνωση? ( δηλαδή να μην ακούς τους ήχους από το γύρο περιβάλλον σου)

Δημοσ.

Ναι θα χρησιμοποιηθουν και σε εξωτερικούς χώρους όχι επαγγελματικα πχ dj αλλά ναι. Θα ήθελα να εμποδίζουν τους εξωτερικούς ήχους καθώς και να εμποδίζεται ο ήχος προς τα εξω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

για να μην ανοιγω καινουργιο θεμα, θελω να αγορασω και εγώ ακουστικά αλλα με μικροτερο κοστος, 15-20 ευρω πανω κατω. Με ενδιαφερει ιδιαιτερα  να μην ακούω τους ήχους από το γύρω περιβάλλον. Αρα να έχουν μια σχετικά ικανοποιητική ηχομόνωση.  

Σας ευχαριστώ

Επεξ/σία από kousman
Δημοσ.

για να μην ανοιγω καινουργιο θεμα, θελω να αγορασω και εγώ ακουστικά αλλα με μικροτερο κοστος, 15-20 ευρω πανω κατω. Με ενδιαφερει ιδιαιτερα  να μην ακούω τους ήχους από το γύρω περιβάλλον. Αρα να έχουν μια σχετικά ικανοποιητική ηχομόνωση.  

Σας ευχαριστώ

Ψείρες ;

Δημοσ.

εχω ψειρες αλλά με κουραζουν μετα απο αρκετη ωρα χρησης, οποτε θα ηθελα καποια προταση για ακουστικά κεφαλής

Δημοσ.

λοιπόν παιδιά για να μην ανοίγω νέο θέμα. Μιας και λόγω δουλειάς περνάω πολλές ώρες στον υπολογιστή, τόσο καιρό ακούω μουσική (όλες τις ώρες) από ψείρες και πολύ φοβάμαι ότι στο τέλος θα κουφαθώ :wacko:  ...

θέλω να πάρω ακουστικά με budget περίπου 50 ευρώ(ίσως και λίγο παραπάνω αν αξίζει τον κόπο)

Κάποια καλή πρόταση, γιατί δεν έχω ιδέα...?

Δημοσ.

λοιπόν παιδιά για να μην ανοίγω νέο θέμα. Μιας και λόγω δουλειάς περνάω πολλές ώρες στον υπολογιστή, τόσο καιρό ακούω μουσική (όλες τις ώρες) από ψείρες και πολύ φοβάμαι ότι στο τέλος θα κουφαθώ :wacko:  ...

θέλω να πάρω ακουστικά με budget περίπου 50 ευρώ(ίσως και λίγο παραπάνω αν αξίζει τον κόπο)

Κάποια καλή πρόταση, γιατί δεν έχω ιδέα...?

με ηχομόνωση ή χωρίς; ( και γενικά πάνω από 2 ώρες συνεχόμενα χωρίς διάλειμμα δεν κάνει καλό :P )

εχω ψειρες αλλά με κουραζουν μετα απο αρκετη ωρα χρησης, οποτε θα ηθελα καποια προταση για ακουστικά κεφαλής

Θέλεις να κάθονται πάνω στο αφτί ή να κάθονται γύρω από αυτό; ( over ear δηλαδή )

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θέλεις να κάθονται πάνω στο αφτί ή να κάθονται γύρω από αυτό; ( over ear δηλαδή )

να κάθονται πάνω στο αφτί  καλύτερα

Επεξ/σία από kousman
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φιλε καρχαντιρα,επειδη ειδα τα ακουστικα που εχεις βαλει στην εικονα προφιλ σου,και τα αναγνωρισα αμεσως,εσυ τα προτεινεις να τα αγοραζε καποιος αν τα ηθελε μονο για χρηση μεσα στο σπιτι για ταινιες και τετοια?Επειδη σε τετοιες τιμες ειναι και καποια αλλα πολυ διασημα,τα ATH M50X,Beyerdynamic DT770Pro,και παει λεγοντας......

Επεξ/σία από armin
Δημοσ.

επειδη δεν εχω αποψη και το θεμα εχει ΄΄ανοιξει΄΄ καπως, ποια η γνωμη σας για ασυρματα ακουστικα gaming? υπαρχουν προτασεις αξιολογες?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...