Προς το περιεχόμενο

Prince of Persia: The sands of time

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είδα την ταινία πρόσφατα και ενώ στην αρχή ήταν λίγο βαρετή.. σταδιακά βελτιωνόταν και όταν τέλειωσε μου άφησε μια καλή γεύση. Νιώθει κανείς άλλος ότι είναι κρίμα που δεν πήγε καλά και δε θα έχουμε κάποιο sequel; Η ιστορία στην ουσία έμεινε στη μέση... ήθελα να ολοκληρωθεί στις επόμενες ταινίες..

Δημοσ.

Η συγκεκριμενη με αρεσε κι  εμενα αρκετα..Δεν βαρεθηκα καθολου ομως ,ουτε στην αρχη,ουτε πουθενα αλλου.....Δεν ειναι η σουπερ ντουπερ των Οσκαρ φυσικα, αλλα περνας ευχαριστα τις δυο ωρες περιπου που κραταει και αν μη τι αλλο ,θα την βαλεις και θα την ξαναδεις καποια στιγμη..Ωραια τοπια ,εφε,φατσουλες,μουσικη,κοστουμια κλπ κλπ.

Αυτα απ την δικη μου οπτικη.Μια χαρα ταινια,αλλα εως εκει,οπως ειπα.

Δημοσ.

Κι εμένα μου άρεσε αρκετά η ταινία και το δίδυμο των πρωταγωνιστών και ελπίζω να υπάρξει συνέχεια.

Δυστυχώς δε θα υπάρξει, μπήκαν μέσα οι παραγωγοί, δεν πήγε καλά η ταινία

Δημοσ.

Δυστυχώς δε θα υπάρξει, μπήκαν μέσα οι παραγωγοί, δεν πήγε καλά η ταινία

Tελικά το αν πάει καλά μια ταινία ή όχι είναι πάνω από 80% μάρκετινγκ...

Δημοσ.

Εκείνο που με χάλασε πιο πολύ ήταν ότι δεν είχε ούτε ένα gag με τα sands of time. Πχ εκεί που έτρεχε, να σκοντάψει και να γκρεμοτσακιστεί και να κάνει recall, όπως συνέβαινε πολλές πολλές φορές στα video games :P

Δημοσ.

καλυτερα.

Noμίζω ότι δεν έχω διαβάσει ποτέ σχόλιό σου για σειρά ή ταινία που να σου άρεσε.

Τις βλέπεις από βίτσιο ή είσαι ο Δανίκας; :P

• Like 1
Δημοσ.

Εκείνο που με χάλασε πιο πολύ ήταν ότι δεν είχε ούτε ένα gag με τα sands of time. Πχ εκεί που έτρεχε, να σκοντάψει και να γκρεμοτσακιστεί και να κάνει recall, όπως συνέβαινε πολλές πολλές φορές στα video games :P

Βασικά, ελάχιστη σχέση είχε με το video game δυστυχώς.

Εδώ δεν υπήρχαν καθόλου sand monsters...

Σαν ανεξάρτητη ταινία όμως ήταν καλή, βλεπόταν ευχάριστα.

• Like 1
Δημοσ.

Θα συμφωνήσω ήταν πολύ μέτρια η ταινία και βασικά οποια movies based on games δεν πάτησαν στην υπάρχον ιστορία κατάληξαν να είναι μέτρια στην καλύτερη. Η μοναδική ταινία που μου ψιλό άρεσε ήταν το Silent Hill και αυτό μέχρι τις νοσοκόμες, μετά γίνετε ότι νάνε. Το καλο είναι ότι μεγάλοι publishers όπως UBI έχουν πια δικά τους movie studios αλλα και εκεί δεν περιμένω πολλά, το μονο που περιμένω είναι το Last of Us που θα είναι από τον ίδιο σκηνοθέτη και το Metal Gear αλλα δυστυχώς τώρα που έφυγε ο Κόζιμα δεν με ψήνει πια, άντε και το Uncharted άμα είναι involved η ND.

p.s. απλά ποτε δεν κατάλαβα πως κάνουν την επιλογή σεναρίου, δηλαδή games με τόσο πλούσιο story/lore απλά χρειάζονται μεταφορά στην οθόνη κόβοντας τα ανούσια και κρατώντας τα καλύτερα, το να γραφουν καινούργια σενάρια για να προσεγγίσουν κόσμο που δεν ξέρει το game το βρίσκω λάθος γιατί καταστρέφεις το ήδη υπάρχον community/fans του game imho.

Δημοσ.

Το άσχημο είναι ότι ξεκίνησε μια ιστορία που δε θα μάθουμε ποτέ πως τελείωσε.. έχω παίξει τα παιχνίδια αλλά η ταινία μου άρεσε πολύ και ήθελα να δω πως θα εξελιχθεί η ιστορία με αυτούς τους πρωταγωνιστές.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...