nuxx Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Καλησπερα παιδια. Εχω θεμα με τον Safari σε καποια sites και συγκεκριμενα στο Insomnia.. δεν με κραταει logged in με ΤΙΠΟΤΑ.... Ανοιγω Safari, μπαινω insomnia.gr, και πατω συνδεση... μου βγαζει ετοιμο απο το keychain το username και password, το επιλεγω με δειχνει logged in... μου δειχνει πχ πως εχω pm και παταω να το δω και μου βγαζει πως δεν εχω δικαιωμα για αυτη τη λειτουργια γιατι δεν ειμαι logged in. Παταω παλι log in και ξανα μολις παω καπου αλλου στο site (οπουδηποτε) παλι με πεταει εξω... αυτο συμβαινει μονο στο Insomnia. Δεν το εχω παρατηρησει πουθενα αλλου. Εχεις κανεις καποια λυση ή συμβαινει και σε αλλους αυτο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dkotanid Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Μπες μέσα στα Preferences -> Passwords (Safari) και σβήσε όλα τα pwd που έχεις σχετικά με το site insomnia και όταν επισκεφθείς πάλι τη σελίδα θα σου το ζητήσει εκ νέου, οπότε ξαναβάλτο και δες τι θα γίνει! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nuxx Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Μερικες φορες ξεχναμε να δοκιμασουμε τα πιο απλα πραγματα! Ευχαριστω! Ολα μια χαρα τωρα Κορυφαιο ομως το επομενο "bug" που βρηκα... Τωρα ναι μεν με κραταει logged in, αλλα κανω αποσυνδεση, κλεινω τελειως τον Safari με CMD+Q και οταν τον ξανανοιγω με εχει ηδη logged in... χαχαχα Και οχι μονο αυτο αλλα τωρα βλεπω πως ακομα και αν το σβησω τελειως και απο Preferences -> Passwords και κανω log out...μετα οταν ξαναμπαινω insomnia ειναι ηδη logged in... ΚΟΡΥΦΗ! Με Firefox δεν υπαρχει κανενα προβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dkotanid Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 <p>Δεν ειναι bug απλά εσύ του είπες να κρατάει τον κωδικό. Θα μπορούσες να μην το ενεργοποιήσεις και δε θα σε έβαζε αυτόματα. Ο firefox στη διαχείριση μνήμης είμαι λίγο κατώτερος, αλλα εν περιπτώσι όπως βολεύεται ο καθένας.</p> Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nuxx Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Ο firefox υπαρχει απλα ως εφεδρικος. ΕΙναι bug γιατι απο τη στιγμη που το εσβησα απο τα passwords δεν επρεπε να υπαρχει εκει και οχι μονο αυτο αλλα και logged in μετα απο restart του safari. (φαντασου δηλαδη να πας σε κανα φιλο κλπ, να κανεις log in, να του πεις να μην αποθηκευσει τον κωδικο και μετα απο log out να μπει ο φιλος σου και να ειναι logged in με το δικο σου λογαριασμο).. Δοκιμαστε το και εσεις και πειτε μου. Επισης ξαναλεω πως το κανει μονο στο insomnia και μονο με safari. *edit* Βρεθηκε η λυση... Safari preferences > Privacy > Remove website data (συγκεκριμενα του insomnia). Ολα καλα τωρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dkotanid Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 *edit* Βρεθηκε η λυση... Safari preferences > Privacy > Remove website data (συγκεκριμενα του insomnia). Ολα καλα τωρα. Είμουν βέβαιος ότι δεν ήταν bug, διότι θα ήταν πολύ σοβάρο, όπως προανάφερες και εσύ μόνος σου (παράδειγμα του φίλου...). Οπότε τέλος καλά όλα καλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα