Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θελω να αγορασω φτηνες θηκες για 7αρια tablets, και θα το κανω απο το ebay.

Αυτο που δεν εχω καταλαβει, ειναι αν γενικα, οι θηκες για 7αρια tablets κανουν -απο πλευρας διαστασεων- για ολα τα 7αρια tablets.

Υπαρχουν μικροδιαφοροποιησεις στις διαστασεις των 7αριων οπως ειδα, αλλα οχι μεγαλες.

Αραγε ομως, υπαρχει περιπτωση να αγορασω θηκη για 7αρι tablet, και να μην 'ταιριαζει', να μην μπαινει καλα στο tablet μου;

Δεν θα ψαξω/παρω για θηκες 'ειδικα' για τα tablets μου, γιατι δεν θελω ουτε αδικα χρηματα να πληρωνω ουτε να περιοριστω σε ελαχιστες επιλογες.

Θελω να πιστευω οτι οι κατασκευαστες θηκων για tablets, οταν δεν αφορα συγκεκριμενο μοντελο (generic), εχουν προβλεψει μια χαλαρη αποκλιση, στον τροπο συγκρατησης του tablet μες τη θηκη.

Θα ηθελα την εμπειρια σας και την γνωμη σας πανω σε αυτο, ωστε να μην την πατησω.

Ενδεικτικα βαζω μερικα screenshots απο θηκες/τροπους συγκρατησης.

nv5aw8.jpg

flda1y.jpg

9fnvyh.jpg

Δημοσ.

παίρνεις θήκες universal για να ταιριάζουν ως επί το πλείστον σε περισσότερα tablet αλλά σε διαστάσεις μπορεί να ταιριάζουν εάν όμως έχει πληκτρολόγιο μπορεί να έχει ασυμβατότητα σύνδεσης από tablet σε tablet αλλά  από ebay πως θα αγοράσεις έχουμε capital control 

Δημοσ.

Οχι, δεν εχουν πληκτρολογιο.

Το θεμα με το ebay, μεγαλο, αλλα το εχουμε περιπου λυσει αλλου

http://www.insomnia.gr/topic/574635-capital-controls-paypal-ebay-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AD%CF%82-%CE%B5%CE%BE%CF%89%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%8D/

μην το συζητησουμε εδω, δεν εχει νοημα.

Κι εγω αυτο σκεφτομαι, universal, λογικα θα ταιριαζει σε ολα τα 7αρια tablets, αλλα ξερω γω, μπορει να μου διαφευγει κατι, γι'αυτο το συζηταμε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...