Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια χαρα σε ολους,θα θελα για μια φορα ακομα τις συμβουλες σας,εχω ενα δισκο στο pc μου,θα ηθελα να βαλω τα win 10 αλλα οχι με clear εγκατασταση,θα μπορουσα να χωρισω τον δισκο μου και να κανω εκει την update εγκατασταση των win 10?αν ναι πως θα το κανω;ευχαριστω για αλλη μια φορα.

Δημοσ.

υπολογιστής->διαχείριση->διαχείριση διάκων -> επιλέγουμε τον τόμο που θέλουμε να χωρίσουμε σε partiτion και πατάμε  σμίκρυνση και ορίζουμε το μέγεθος τούς νέου δίσκου 

• Like 1
Δημοσ.

Ισως να μην εχω καταλαβει σωστα , αλλα ο φιλος νομιζω οτι θελει να κανει το update σε 10 οχι στον c που ειναι τα ηδη εγκατεστημενα windows , αλλα σε καποιο partition που θα φτιαξει.... Νομιζω οτι δεν γινεται.... Το update θα γινει πανω στην ηδη εγκατασταση των windows..

• Like 1
Δημοσ.

Ισως να μην εχω καταλαβει σωστα , αλλα ο φιλος νομιζω οτι θελει να κανει το update σε 10 οχι στον c που ειναι τα ηδη εγκατεστημενα windows , αλλα σε καποιο partition που θα φτιαξει.... Νομιζω οτι δεν γινεται.... Το update θα γινει πανω στην ηδη εγκατασταση των windows..

Όντως έχεις δίκιο ! όχι δεν μπορείς να κάνεις αναβάθμιση σε άλλο partition μόνο στο ίδιο που υπάρχει το λειτουργικό σύστημα εγώ κατάλαβα πως πριν την αναβάθμιση ήθελα να χωρίσει τον δίσκο σε ακόμα ένα partition .

• Like 1
Δημοσ.

ναι αυτο ηθελα να κανω φιλε tsilitheo1,αν ειναι αδυνατο τοτε λογικα θα μεινω με τα win 7,διαβαζω πως υπαρχουν προβληματα με τα 10.

Δημοσ.

Οχι φιλε ,δεν χανεις τιποτε. Η αναβαθμιση δεν θα γινει με φορματ. Ουτε αρχεια , ουτε εφαρμογες , τιποτε δεν θα χασεις. Και οπως λεει το λινκ εχεις ενα μηνα διορια να τα δοκιμασεις και αν δεν σου κανουν επιστρεφεις με τον ιδιο ακριβως τροπο στα 7 ...χωρις φορματ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...