ntin4 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 γεια χαρα σε ολους,θα θελα για μια φορα ακομα τις συμβουλες σας,εχω ενα δισκο στο pc μου,θα ηθελα να βαλω τα win 10 αλλα οχι με clear εγκατασταση,θα μπορουσα να χωρισω τον δισκο μου και να κανω εκει την update εγκατασταση των win 10?αν ναι πως θα το κανω;ευχαριστω για αλλη μια φορα.
Kostasspil Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Ενα προγραμμα γι αυτη τη δουλεια ειναι το easeus partition manager 1
corsair04 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 υπολογιστής->διαχείριση->διαχείριση διάκων -> επιλέγουμε τον τόμο που θέλουμε να χωρίσουμε σε partiτion και πατάμε σμίκρυνση και ορίζουμε το μέγεθος τούς νέου δίσκου 1
tsilitheo1 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Ισως να μην εχω καταλαβει σωστα , αλλα ο φιλος νομιζω οτι θελει να κανει το update σε 10 οχι στον c που ειναι τα ηδη εγκατεστημενα windows , αλλα σε καποιο partition που θα φτιαξει.... Νομιζω οτι δεν γινεται.... Το update θα γινει πανω στην ηδη εγκατασταση των windows.. 1
corsair04 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Ισως να μην εχω καταλαβει σωστα , αλλα ο φιλος νομιζω οτι θελει να κανει το update σε 10 οχι στον c που ειναι τα ηδη εγκατεστημενα windows , αλλα σε καποιο partition που θα φτιαξει.... Νομιζω οτι δεν γινεται.... Το update θα γινει πανω στην ηδη εγκατασταση των windows.. Όντως έχεις δίκιο ! όχι δεν μπορείς να κάνεις αναβάθμιση σε άλλο partition μόνο στο ίδιο που υπάρχει το λειτουργικό σύστημα εγώ κατάλαβα πως πριν την αναβάθμιση ήθελα να χωρίσει τον δίσκο σε ακόμα ένα partition . 1
ntin4 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 ναι αυτο ηθελα να κανω φιλε tsilitheo1,αν ειναι αδυνατο τοτε λογικα θα μεινω με τα win 7,διαβαζω πως υπαρχουν προβληματα με τα 10.
tsilitheo1 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 http://www.pcadvisor.co.uk/how-to/windows/how-downgrade-windows-10-to-windows-7-8-easy-3615606/ Διαβασε εδω....εχεις ενα μηνα απο την μερα που κανεις το upgrade σε 10 για να κανεις downgrade σε 7 ...χωρις fresh install , απλα downgrade... 1
ntin4 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 σε ευχαριστω φιλε,απλα εχω ενα δισκο και λογικα θα χασω οτι εχω εγκατεστημενο,σωστα;
tsilitheo1 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Οχι φιλε ,δεν χανεις τιποτε. Η αναβαθμιση δεν θα γινει με φορματ. Ουτε αρχεια , ουτε εφαρμογες , τιποτε δεν θα χασεις. Και οπως λεει το λινκ εχεις ενα μηνα διορια να τα δοκιμασεις και αν δεν σου κανουν επιστρεφεις με τον ιδιο ακριβως τροπο στα 7 ...χωρις φορματ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα