Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα διαφωνήσω, οι ελιγμοί προϋποθέτουν αλλαγή κατεύθυνσης. Το μόνο που μπορεί να είναι σχετικό είναι το άρθρο για την κίνηση πάνω στη γραμμή (ιππαστί) που απαγορεύεται, αλλά αν δεν υπάρχει γραμμή ή χωράει η λωρίδα χωρίς να την πατάς, δεν απαγορεύει κάτι.

Θέλω να πώ ότι είναι γκρίζα περιοχή, δεν απαγορεύεται ρητά.

Δεν υπάρχουν γκρίζες γραμμές στο οδόστρωμα. Για να προσπεράσεις ένα άλλο όχημα πρέπει να ακολουθήσεις την νόμιμη διαδικασία. Αυτό προϋποθέτει την καλή θέληση του προπορευόμενου οδηγού και το αν είναι δυνατόν να αλλάξει λωρίδα ή αν υπάρχει χώρος μπροστά από το προπορευόμενο όχημα. Αλλά επειδή σε περίπτωση μποτιλιαρίσματος αυτά είναι ψιλά γράμματα, αν και ο ΚΟΚ ορίζει ότι πρέπει να κινείσαι στο μέσο και προς τα δεξιά μιας λωρίδας (εκεί που πατάει η δεξιά ρόδα ενός αυτοκινήτου) τελικά κάνεις την παρανομία και αυτό βολεύει όλους:

αν έπρεπε να περιμένεις πίσω από ένα αυτοκίνητο σαν να είχες κι εσύ αυτοκίνητο τότε οι ουρές θα ήταν διπλάσιες.

9. Αν η πυκνότητα της κυκλοφορίας είναι τέτοια ώστε τα οχήματα να καταλαμβάνουν ολόκληρο το πλάτος του οδοστρώματος προς την κατεύθυνση της κυκλοφορίας και κινούνται με την ταχύτητα του προπορευόμενου αυτών οχήματος, αλλαγή λωρίδας επιτρέπεται μόνο προκειμένου το όχημα να στρίψει δεξιά ή αριστερά ή να σταθμεύσει. (source ©: www.glavopoulos.gr)

Δημοσ.

Oι πιθανότητες να βουλιάξει το καράβι είναι πολύ μικρές αλλά το να μην υπάρχουν σωσίβια είναι αδιανόητο.

Και το να μπεις σε F16 με το σώβρακο είναι το ίδιο απαράδεκτο. Όπως το να μη φοράς κράνος και να μην είσαι ντυμένος κατάλληλα όταν καβαλάς μηχανάκια.

"F16 με σώβρακο" Μλκ μου που το σκεφτηκεεεεες????χαχχαχαχ
Δημοσ.

Θέλω να πιστεύω πως κάποιοι εδώ τρολλάρετε όταν γράφετε πως "εντάξει μωρέ δεν είναι και τόσο απαραίτητο το κράνος".

Δημοσ.

Θέλω να πιστεύω πως κάποιοι εδώ τρολλάρετε όταν γράφετε πως "εντάξει μωρέ δεν είναι και τόσο απαραίτητο το κράνος".

Ποιος το έγραψε αυτό;

Δημοσ.

Χωρίς καμία δόση επίθεσης:

Θέλω να πω, πιτσιρίκος θυμάμαι τον εαυτό μου να έχει πέσει με το ποδήλατο >100 φορές, πάντα κινούμενος με ταχύτητα μεγαλύτερη του βαδίσματος, και σε όλες ενστικτωδώς προστάτεψα το κεφάλι μου και υπάρχω ακόμα και γράφω μαλακίες.

Μόνο πλάκα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί αυτό.

Δημοσ.

Χωρίς καμία δόση επίθεσης:

Μόνο πλάκα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί αυτό.

Τα υπόλοιπα τα διάβασες;

Γιατί το συμπέρασμα που βγαίνει είναι ακριβώς το αντίθετο από το δικό σου, και φρόντισα να είμαι πάρα πολύ σαφής.

Δημοσ.

Όποιος κυκλοφορεί με μηχανή δίχως κράνος, τελικά δεν έχει να προστατέψει τίποτα, μιας και το κεφάλι του μέσα έχει σκατά.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...