Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θελω να αγορασω κατι λαδια για την μηχανη και τωρα ειμαι επαρχια για αυτο ψαχνω μηπως βρω καποιο ηλεκτρονικο καταστημα φθηνο.
Θελω τα motul 300v 10w 40

Οχι ομως με 15€ το λιτρο που τα εχουν σκρουτζ.Στην Αθηνα τα επαιρνα απο την θηβων γυρω στα 12€ το λιτρο.
Εαν εχετε καποιο λινκ!!!

Δημοσ.

για τα motul (και για πολλα άλλα) εχουν ακουστει περιπτωσεις "imitation". Τσεκαρε καλα μπουκαλι και ετικετα. Αν εχεις ορεξη μπορεις να το στειλεις για αναλυση...

• Like 1
Δημοσ.

Γερμανία έχει φθηνό ηλ. κατάστημα, 5λιτρες συσκευασίες συνήθως...

Δε συμφέρει ομως να παρεις ένα 5λιτρο, διοτι εχει 20ε μεταφορικά ταρίφα είτε πάρεις ενα 5λιτρο είτε 5.

Δηλαδή αν κάνεις συχνά σέρβις (οπως πχ παλιοτερα κάθε 5000χλμ) συμφέρει.

Σκέψου τα λαδια που παιρνω τώρα, 12-13ε/λτ απο ελλάδα, μου βγαίνουν με τα μεταφορικά απο γερμανία 6-6.5ε σχεδόν.

http://www.levoil.de/

Δημοσ.

Λίγο προσοχή με τα 'επώνυμα' λάδια.

Κυκλοφορούν πολλά που τρώνε μπανάνα.

Ειδικά τα motul έχουν ξεσκιστεί.

Δημοσ.

Κανένα tip πως θα τα ξεχωρίζουμε υπάρχει; Έχει πολύ αυστήρα standard στη συσκευασία η motul πάντως κι όποιος τα ξέρει μυρίζουν και διαφορετικά από τα περισσότερα, σαν να έχουν άρωμα κάποια συγκεκριμένα. Πως θα ξέρω εγώ αν είναι αυθεντικό η όχι. Παλιά βενζινάς στη Σίνδο έφερνε BP κρατούσε τα άδεια από τις αλλαγές τα γέμιζε με μηχανολαδο lidl και τα έβαζε στον επόμενο ανυποψίαστο που δεν τσέκαρε δακτύλιο ασφαλείας.

Δημοσ.

<p>

Κανένα tip πως θα τα ξεχωρίζουμε υπάρχει; Έχει πολύ αυστήρα standard στη συσκευασία η motul πάντως κι όποιος τα ξέρει μυρίζουν και διαφορετικά από τα περισσότερα, σαν να έχουν άρωμα κάποια συγκεκριμένα. Πως θα ξέρω εγώ αν είναι αυθεντικό η όχι. Παλιά βενζινάς στη Σίνδο έφερνε BP κρατούσε τα άδεια από τις αλλαγές τα γέμιζε με μηχανολαδο lidl και τα έβαζε στον επόμενο ανυποψίαστο που δεν τσέκαρε δακτύλιο ασφαλείας.<br />

<br />

Οπως ειπες ΕΙΔΙΚΑ τα 300v εχουν μια ξεχωριστη μυρωδια...Δεν βρωμανε οπως ολα τα λαδια...Επισης οσον αφορα και των Μοτο ειναι πρασινα.....<br />

Οι λαμογιες που ειχαν ακουστει οτι εκανε γνωστο μαγαζι των αθηνων σε 300 v αυτοκινητου τα ξεχωρισαν απο την μυρωδια..Βρωμαγαν σαν τηγανολαδο</p>

Δημοσ.

για τα motul (και για πολλα άλλα) εχουν ακουστει περιπτωσεις "imitation". Τσεκαρε καλα μπουκαλι και ετικετα. Αν εχεις ορεξη μπορεις να το στειλεις για αναλυση...

που και με τι κοστος?

http://www.blackstone-labs.com/free-test-kits.php μονο αυτον εχω δει να προτεινουν αλλα usa..

Δημοσ.

που και με τι κοστος?

http://www.blackstone-labs.com/free-test-kitsκαι.php μονο αυτον εχω δει να προτεινουν αλλα usa..

το εχω ακουσει απο διαφορους, σε καποια φαση ειχε ακουστει οτι η αστυνομια βρηκε και συσκευαστηριο που πλαστογραφουσε ετικετες (δεν θυμαμαι την μαρκα)

και υπαρχουν και κατι ενδειξεις:

τα 100% ιδια (αρ. μοτερ 4 νουμερα διαφορα) μηχανακια, με 99% ιδια χρηση και χλμ, με το "ιδιο" λαδι, αγορασμενο απο ξεχωριστα μαγαζια ειχαν τελειως διαφορετικο δουλεμα, και αυτο το παρατηρησαν 7 αναβατες που τα πηραν βολτα blind test

δοκιμασαμε διαφορες ρυθμισεις σε συμπλεκτη/μοχλο και η διαφορα υπηρχε και παλι

το περιεργο ηταν οτι το "ειναι σε προσφορα αυτες τις μερες" ηταν καλυτερο

Δημοσ.

<p>Βρηκα παιδια ολα κομπλε..Ναι παιζει πολυ μουφα το γνωριζω.Αλλα ενα motul 300v το ξεχωριζεις ευκολα</p>

Ε, αφου βρήκες πες και σε μας κάτι. Που; Πόσο;

Δημοσ.

<p>

Ο χρήστης Expertr είπε:<br />

Βρηκα παιδια ολα κομπλε..Ναι παιζει πολυ μουφα το γνωριζω.Αλλα ενα motul 300v το ξεχωριζεις ευκολα<br />

<br />

Ε, αφου βρήκες πες και σε μας κάτι. Που; Πόσο;<br />

<br />

Χαραλαμπακης Αντωνης , Θηβων 407</p><p> </p><p>

12,5€/L</p>

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...