Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Που ναι τα χρόνια...

Τουλάχιστον είχα την τύχη να δω από κοντά F1 πριν από λίγα χρόνια με τους V8. Εμπειρία ζωής. Οι νέοι V6 και αυτά τα ηλεκτρικά εκτρώματα είναι κατάντια...

• Like 1
Δημοσ.

Στο πρωτο βιντεο τα ledακια στον κωλο γιατι αναβοσβηναν;;;;για να δωσουν μηπως μια αισθηση απο εξατμιση f1 σε κατεβασματα ;;;;

Δημοσ.

Δεν καλπαζει σαν το αλογο μου, δεν χλιμιντριζει ουτε κανει τον γδουπο απο τα πεταλα. Δεν βλεπω κανενα λογο να αλλαξω το αλογο μου και να παρω αυτοκινητο με κινητηρα εσωτερικης καυσης.

Η γενια μας θα ζησει να δει τα ηλεκτικα να ξεπερνουν στα παντα τα συμβατικα αυτοκινητα, σε λιγα χρονια η συμβατικη φορμουλα θα ειναι παιχνιδακι μπροστα στην ηλεκτρικη. Ο ηχος ειναι αστεια δικαιολογια (σκεφτειτε τα ποδοβολητα του αλογου, τετοιο επιχειρημα ειναι).

Η συγκριση ανάμεσα σε ένα ζώο και μια μηχανη  είναι παιδαριώδης.Επι του θέματος το σωστό είναι η συγκριση αναμεσα σε διαφορες γενιές αγωνιστικών οχηματων.Πολυ θα ήθελα να δω τον πλανήτη να περνάει αναίμακτα στην ηλεκτροκίνηση ,αλλά η δικιά μου κρυστάλλινη σφαίρα έχει αντίθετη άποψη.

• Like 1
Δημοσ.

Το ότι υπάρχει τεαμ αγγούρι (team aguri) με ξεπερνά

Χαχαχα, ειναι παλια ομαδα της F1 που εφυγε ευτυχως. Και μαλιστα τοτε ηταν super aguri... :P

Στο δια ταυτα τωρα, η φορμουλα Ε ειναι για κλαμματα, οτι πιο ελεεινο εχω δει σε μηχανοκινητο αθλητισμο και μαλιστα με διαφορα.

Το μονο θετικο πραγμα απο ολο το πρωταθλημα περυσι ηταν η γερη στουκα στον πρωτο αγωνα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...