Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν καλπαζει σαν το αλογο μου, δεν χλιμιντριζει ουτε κανει τον γδουπο απο τα πεταλα. Δεν βλεπω κανενα λογο να αλλαξω το αλογο μου και να παρω αυτοκινητο με κινητηρα εσωτερικης καυσης.

Η γενια μας θα ζησει να δει τα ηλεκτικα να ξεπερνουν στα παντα τα συμβατικα αυτοκινητα, σε λιγα χρονια η συμβατικη φορμουλα θα ειναι παιχνιδακι μπροστα στην ηλεκτρικη. Ο ηχος ειναι αστεια δικαιολογια (σκεφτειτε τα ποδοβολητα του αλογου, τετοιο επιχειρημα ειναι).

• Like 6
  • Απαντ. 62
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Όλα είναι θέμα συνήθειας. Άλλωστε με αφορμή αυτό θα αυξηθούν οι έρευνες και οι βελτιώσεις σε εμπορικά μοντέλα. Το μέλλον είναι η ηλεκτροκίνηση αλλά έχει ακόμα πολλά περιθώρια εξέλιξης.

Δημοσ.

Τέλεια. Αφού μπήκε η formula στην μέση, πιστεύω σε λίγα χρόνια να έχουμε ρεαλιστική αυτονομία και χρόνους φόρτισης....

• Like 1
Δημοσ.

Οταν εχεις ακουσει ηχο σαν αυτον:

Δυσκολα θα αποδεχτεις την αλλαγη.

Συμφωνώ και επ'αυξάνω.  F1 παρακολούθησα μια εποχή δοκιμές ομάδων στο Silverstone off season και είναι ό,τι ομορφότερο έχω ακούσει από μηχανοκίνητο.

Συμπτωματικά και σε σχέση με το video που παρέθεσες, η Renault του Alonso ήταν το πρώτο μονοθέσιο που είδα από κοντά εκ κινήσει.  

Οποιοσδήποτε μένει Αγγλία είτε λόγω σπουδών είτε μόνιμα, αξίζει να μπει στην σελίδα της πίστας και να δει πότε διεξάγονται δοκιμές.  Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό, μοναδική ευκαιρία, αν σου αρέσει το αντικείμενο.

Δημοσ.

θα ξαναδω F1 οταν βαλουν ηλεκτροκινητηρες και τρεχουν με μπαταριες. το εχω σιχαθει τελειως το πετρελαιο!

φτανει πια

Δημοσ.

έχουμε κάνα δυο αιώνες μέχρι τότε όμως.

Δεν υπάρχει περίπτωση να είναι το πετρέλαιο βασική πηγή ενέργειας για ακόμα δύο αιώνες.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...