xarda Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Εκανα ενα μικρο ταξίδι εσβησα το αυτοκίνητο και ολα καλα.Την επομενη ημερα παω να το βαλω μπροστα και δεν παιρνει.Παιρνω την οδικη βοηθεια τηλεφωνο ερχεται ενας κυριος με την μηχανη ανογει το καπο βλεπει πως λαδια τετοια ειχε ολα καλα και παει να το βαλει μπροστα.Συνεχιζει και δεν παιρνει μπροστα και αποφασιζουμε να το μεταφερουμε με το φορτηγο.Ερχεται και το φορτηγο κατεβαινει ο οδηγος παει να το βαλει και αυτος μπροστα και συνεχιζει να μην παιρνει μπροστα.Προσπαθει ξαναπροσπαθει και δεν παιρνει ενω ακουγεται πως ζοριζεται ολο και περισοοτερο το αυτοκινητο.Τελικα ξαναπαει να το βαλει μπροστα και τιναζει απο την πιεση μεσα στη μηχανη το σωληνα του αερα.Εμεινε εκει το αυτοκινητο τελικα τα παιξε τελειως.Ενας φιλος μου το βλεπει και καταλαβε πως κολησε η μηχανη εκοψε ιμαντα κτλ.Η μηχανη βεβαια ειχε αρκετα χιλιομετρα περιμενα πως καποια στιγμη θα εμενε το αυτοκινητο οχι ομως τοσο μεγαλη ζημια.ΑΠ'οτι φαινετε ο οδηγος!! της οδικης το αποτελειωσε το αυτοκινητο.Υπα΄ρχει καποιος τροπος κατι τελος παντων μπορω να διεκδικήσω κατι απο την οδικη και να αναλαβει την ευθυνη για τη βλαβη του αυτοκινητου;; 1
panos2171 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Δε νομίζω να ευθύνεται, αν εσύ το έφτασες λίγο από τα όρια του και αυτός στην προσπάθεια να καταλάβει τι παίζει το αποτελείωσε γιατί να φταίει;
GreyHorse Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Δε νομίζω να ευθύνεται, αν εσύ το έφτασες λίγο από τα όρια του και αυτός στην προσπάθεια να καταλάβει τι παίζει το αποτελείωσε γιατί να φταίει; Για να του βγει τζάμπα το σέρβις 4
paylidis Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 <p>Αν δούλευε το αμάξι σου δε θα φώναζες οδική σωστά?? απο τη στιγμή που δε δούλευε σημαίνει οτι είχε πρόβλημα που επρεπε εσυ να επισκευάσεις. Η οδική τι ευθύνη να εχει?</p>
xarda Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Η οδικη ποσο μαλλον ο οδηγος της οδικης αρμοδιοτητα του ειναι να να ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ το αυτοκινητο και να μην το βαζει χερι εφοσων ο προηγουμενος οδηγος της μηχανης το ειδε οτι δεν παιρνει μπροστα.Το αν θα πρεπει να πληρωθει ολοκληρο η μερος του ποσου του σερβις ειναι ενα ζητημα.Αυτος το ζορισε το αυτοκινητο απ'οτι φανηκε και εκοψε ιμαντα.
johnbond Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Πιθανώς να έχει ευθήνη στο ότι έγινε μεγαλύτερη ζημιά αλλά φοβάμαι οτι ήδη έχεις υπογράψει κάποιους όρους στο συμβόλαιο σου που τους απαλάσσουν απο την όποια ευθήνη για ανάλογες περιπτώσεις.
Moderators Malthador Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Moderators Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Η οδικη ποσο μαλλον ο οδηγος της οδικης αρμοδιοτητα του ειναι να να ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ το αυτοκινητο και να μην το βαζει χερι εφοσων ο προηγουμενος οδηγος της μηχανης το ειδε οτι δεν παιρνει μπροστα.Το αν θα πρεπει να πληρωθει ολοκληρο η μερος του ποσου του σερβις ειναι ενα ζητημα.Αυτος το ζορισε το αυτοκινητο απ'οτι φανηκε και εκοψε ιμαντα. Σε ρώτησε ο οδηγός για να βάλει χέρι; Εάν ναι, συμφώνησες; Ποτέ δεν μου έχει τύχει να προσπαθεί ο οδηγός να επέμβει σε αυτοκίνητο. Είναι αδιανόητο και μόνο το γεγονός ότι του επέτρεψες να το κάνει.
Expertr Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 <p> Η οδικη ποσο μαλλον ο οδηγος της οδικης αρμοδιοτητα του ειναι να να ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ το αυτοκινητο και να μην το βαζει χερι εφοσων ο προηγουμενος οδηγος της μηχανης το ειδε οτι δεν παιρνει μπροστα.Το αν θα πρεπει να πληρωθει ολοκληρο η μερος του ποσου του σερβις ειναι ενα ζητημα.Αυτος το ζορισε το αυτοκινητο απ'οτι φανηκε και εκοψε ιμαντα.<br /> <br />Εαν ο ιμαντας κοπηκε απο το πολυ μιζαρισμα τοτε σκεψου εαν επαιρνε μπροστα και πηγαινε 3-4 χιλιαδες στροφες τι θα εκανε</p>
Thanos1972 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 δεν μπορω να καταλαβω σε ποιον σωληνα αερα αναφερεσε οπως επισης λες για την πιεση μεσα στην μηχανη.μα οταν μιζαρεις δεν ζοριζεται η μηχανη με πιεση οπως λες.οι βαλβιδες εξαγωγης δουλευουν οποτε δεν εκανε κατι κατα την γνωμη μου ο οδηγος για να του ζητησεις την ευθυνη,
Dare-Devil Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Εγω κολάω αλλού . Μιλάς για κόψιμο ιμάντα χρονισμού . Τί είναι ο ιμάντας ; Κλωστή για να κοπεί απο μιζάρισμα ; Έχεις ιδέα τι φορτία αντέχει πολύ μεγαλύτερα απο ενα μιζάρισμα ; Μου βρωμάει ότι ο ιμάντας είναι δικό σου φταίξιμο (δεν τον αλλαξες εγκαίρως ) ή κακή εφαρμογή απο το συνεργείο ή αστοχία υλικού. 1
panos2171 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Η μηχανη βεβαια ειχε αρκετα χιλιομετρα περιμενα πως καποια στιγμη θα εμενε το αυτοκινητο οχι ομως τοσο μεγαλη ζημια.ΑΠ'οτι φαινετε ο οδηγος!! της οδικης το αποτελειωσε το αυτοκινητο.Υπα΄ρχει καποιος τροπος κατι τελος παντων μπορω να διεκδικήσω κατι απο την οδικη και να αναλαβει την ευθυνη για τη βλαβη του αυτοκινητου;; Εγω κολάω αλλού . Μιλάς για κόψιμο ιμάντα χρονισμού . Τί είναι ο ιμάντας ; Κλωστή για να κοπεί απο μιζάρισμα ; Έχεις ιδέα τι φορτία αντέχει πολύ μεγαλύτερα απο ενα μιζάρισμα ; Μου βρωμάει ότι ο ιμάντας είναι δικό σου φταίξιμο (δεν τον αλλαξες εγκαίρως ) ή κακή εφαρμογή απο το συνεργείο ή αστοχία υλικού. Μάλλον ήταν τελείως ασυντήρητο, όταν περιμένεις ότι κάποια στιγμή θα μείνεις ε μάλλον το χεις αφήσει στη μοίρα του.
Dare-Devil Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Μάλλον ήταν τελείως ασυντήρητο, όταν περιμένεις ότι κάποια στιγμή θα μείνεις ε μάλλον το χεις αφήσει στη μοίρα του. E τότε τι του φταίει όποιος μίζαρε το αμάξι; Αν δεν κοβόταν στον όδηγό ο ιμάντας θα τον έκοβε κάποια στιγμή μόνος του ο ιδιοκτήτης. Για αυτό που λέει ότι δεν περίμενε τόσο μεγάλη ζημιά ενα πράγμα θα πω . Ο ιμάντας είναι ΖΩΤΙΚΗΣ σημασίας για τον κινητήρα . Ένα κόψιμο ιμάντα το πιθανότερο είναι να σου καταστρέψει τον κινητήρα σε τέτοιο βαθμό όπου το πιθανότερο είναι να σε συμφέρει να αλλάξεις κινητήρα παρά να τον επισκευάζεις . Μιλάμε για τεράστια ζημιά .
Avon Pro Xtreme Rain Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Εκανα ενα μικρο ταξίδι εσβησα το αυτοκίνητο και ολα καλα.Την επομενη ημερα παω να το βαλω μπροστα και δεν παιρνει.Παιρνω την οδικη βοηθεια τηλεφωνο ερχεται ενας κυριος με την μηχανη ανογει το καπο βλεπει πως λαδια τετοια ειχε ολα καλα και παει να το βαλει μπροστα.Συνεχιζει και δεν παιρνει μπροστα και αποφασιζουμε να το μεταφερουμε με το φορτηγο.Ερχεται και το φορτηγο κατεβαινει ο οδηγος παει να το βαλει και αυτος μπροστα και συνεχιζει να μην παιρνει μπροστα.Προσπαθει ξαναπροσπαθει και δεν παιρνει ενω ακουγεται πως ζοριζεται ολο και περισοοτερο το αυτοκινητο.Τελικα ξαναπαει να το βαλει μπροστα και τιναζει απο την πιεση μεσα στη μηχανη το σωληνα του αερα.Εμεινε εκει το αυτοκινητο τελικα τα παιξε τελειως.Ενας φιλος μου το βλεπει και καταλαβε πως κολησε η μηχανη εκοψε ιμαντα κτλ. Η μηχανη βεβαια ειχε αρκετα χιλιομετρα περιμενα πως καποια στιγμη θα εμενε το αυτοκινητο οχι ομως τοσο μεγαλη ζημια.ΑΠ'οτι φαινετε ο οδηγος!! της οδικης το αποτελειωσε το αυτοκινητο.Υπα΄ρχει καποιος τροπος κατι τελος παντων μπορω να διεκδικήσω κατι απο την οδικη και να αναλαβει την ευθυνη για τη βλαβη του αυτοκινητου;; 100% ευθυνη. Το μονο που ξερουν ειναι να εχουν "επαγγελματικο" διπλωμα. Η δουλεια τους ειναι να φορτωσουν το αμαξι και να το πανε με ασφαλεια στο συνεργειο ΣΟΥ. Εννοειαι οτι δεν τους αφηνεις τιποτα κλειδια...
TheAccountant Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Εννοειαι οτι δεν τους αφηνεις τιποτα κλειδια... lol... και πως θα μετακινησουν το αμαξι? Πως θα γυρισουν εστω το τιμονι? Πως θα κλειδώσουν το αμάξι αμα μεινει στην οδικη για το βράδυ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα