fotis6 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Πηγα προχθές να ακυρώσω το Ίντερνετ on the go 5giga που εχω στην κοσμοτε με 22,5 ευρω τον μήνα και μου έκαναν πρόταση να μου το αφήσουν στα 17,5 ευρω συν 350 ευρω επιδότηση για αγορά iPad. Πιστεύω ειναι καλη προσφορά..... Εδω και καιρό θελω να πάρω το μίνι μιας και εχω το iPad 2 εδω και 3 χρονια. Πολυ ευχαριστημένος αλλα δεν ειναι και τοσο βολικό εκτός σπιτιού. Είδα οτι υπάρχουν πολλα διαφορετικά mini iPad..... Ποιο να προτιμησω με ταβάνι τα 500 ευρω; Μίνι 2, μίνι 3....; Κάποιο αλλο; 1
taslikos Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 <p>Mini 2 μην ασχοληθείς με κανένα αλλο το μόνο που αξίζει στα mini</p>
fotis6 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Και εγω γι αυτο σκεφτομαι πιο πολυ. Δε βγήκαν τα μίνι τοσο καλα όσο τα μεγάλα δηλαδή; Έχουν θέματα;
mork Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Σε ένα μήνα περίπου θα κυκλοφορήσει το mini 4 το οποίο σύμφωνα με φήμες θα έχει πολύ καλύτερα χαρακτηριστικά από τα mini 2 και mini 3 που υπάρχουν αυτή τη στιγμή. Αν όμως βιάζεσαι και θέλεις οπωσδήποτε κάποιο από τα δύο τότε θα συμφωνήσω κι εγώ για mini 2 μιας και τις διαφορές από το 3 δεν τις θεωρώ σημαντικές. Για αποφυγή παρεξήγησης στην τελευταία ερώτησή σου, όλα τα νεα ipad είναι μια χαρά. Δεν έχει βγει κάποιο καλύτερο ή χειρότερο. Είναι τι θέλεις και τι σε εξυπηρετεί! Απο εκεί και πέρα εγώ θα σου πρότεινα να ρίξεις μια ματιά και στο Air εκτός του mini. Μεγαλύτερη οθόνη, καλύτερος επεξεργαστης, παραπάνω ram, etc. Εκτός αν θεωρείς ότι το μέγεθος είναι μεγάλο και έχεις λήξει ότι το mini έχει τις διαστάσεις που θέλεις! Τέλος, θα σου πρότεινα να προσέξεις την χωρητικότητα και να μην πάρεις αυτό με τα 16GB εκτός αν είσαι σίγουρος ότι δεν θα το γεμίσεις έτσι εύκολα.
basilis5 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 <p>Αν δεν κανω λαθος το μινι 3 ειναι ιδιο με το 3 με touch id. Δλδ δεν εχει κανενα νοημα. Το μονο ipad που εχει νοημα σημερα να παρεις ειναι το air 2 καθως υποστηριζει πληρως το ios 9 και εχει 2 gb ram. Δεν ξερω ομως ποσο θα στο δινει η βοντα, λογικα οσο ακριβοτερα γινεται.</p>
fotis6 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Εχω εδώ και 3 χρονια το iPad 2 και ειμαι πολυ ευχαριστημένος. Απλά δεν ειναι το ιδανικό μέγεθος πιστεύω για έξω απο το σπίτι και ειπα να κατέβω σε ίντσες. Δεν μπορω να περιμένω το μίνι 4 γιατι η επιδότηση των 350 ευρω ειναι για λιγο ακόμα. Σίγουρα το air 2 ειναι απίθανο εργαλείο αλλα βγαινει και αρκετά πιο ακριβά. Πιο πολυ κλείνω προς το μίνι 2 32γιγα που το έχουν στα 499. Θα δώσω ενα 150αρι απο πάνω αλλα πιστεύω πως αξίζει. Το iPad 2 που εχω πόσο να πιάνει περίπου αν το δώσω για μεταχειρισμένο....; Ευχαριστώ πολυ για τις απαντήσεις σας.....
Dr.Fuzzy Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Μια χαρά είναι το 2. Η μόνη διαφορά με το 3 είναι το δακτυλικό αποτύπωμα. Παρτο θα το ευχαριστηθείς. 1
iMarilina Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Και εγω γι αυτο σκεφτομαι πιο πολυ. Δε βγήκαν τα μίνι τοσο καλα όσο τα μεγάλα δηλαδή; Έχουν θέματα; Δεν έχουν θέματα. Και προφανώς αν σου βγαίνει με τα χρήματα θα πάρεις το 3 κι όχι το 2. Γιατί (και δε θα έπρεπε να το πω καν) είναι ....wait for it....πιο καινούριο μοντέλο (ασχέτως του ότι δεν έχει σημαντικές διαφορές). Προφανώς λοιπόν το 3 αν είναι σχετικά στα ίδια χρήματα. Και το touch ID θα το βολευτείς πολύ (προσωπικά αλλάζοντας πρόσφατα το ipad air μου με το air 2 το υπερβολεύτηκα! Και με jailbreak και το BioProtect tweak του αγαπημένου Ηλία Λημναίου μπορείς να κλειδώσεις με touch ID και όποιες εφαρμογές θες να μη μπορεί να μπει κανείς). 2
fotis6 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Ερώτηση..... Το iPad με retina οθόνη..... Ειναι το ίδιο το iPad 2 ; Γιατι ετσι μου ειπε ο πωλητής στον Γερμανό
georgeadams Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Ο πωλητής στο Γερμανό (συνεχίζοντας τη μακρά παράδοση των πωλητών του Γερμανού) δεν ξέρει τί του γίνεται. iPad 2 -> 1024x 768, επεξεργαστής A5 iPad 3 -> 2048x1536, επεξεργαστής A5Χ (βελτιωμένα γραφικά για να υποστηρίζει ανάλυση retina αλλά ουσιαστικά ίδιος με τον A5) iPad 4 -> 2048x1536, επεξεργαστής A6X (νομίζω επίσημα αναφέρεται από την Apple ως "iPad with Retina display") iPad Air -> 2048x1536, επεξεργαστής A7 iPad Air 2 -> 2048x1536, επεξεργαστής A8 (αλλά με 2GB RAM αντί για 1GB και 3 Cores αντί για 2), TouchID iPad Mini -> 1024x 768, επεξεργαστής A5 iPad Mini 2 -> 2048x1536, επεξεργαστής A7 iPad Mini 3 -> 2048x1536, επεξεργαστής A7, TouchID https://en.wikipedia.org/wiki/IPad#iPad_series https://en.wikipedia.org/wiki/IPad#iPad_Mini_series
iMarilina Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Ερώτηση..... Το iPad με retina οθόνη..... Ειναι το ίδιο το iPad 2 ; Γιατι ετσι μου ειπε ο πωλητής στον Γερμανό αχαχαχαχα θέλω να μου πεις Γερμανό και θέλω να ξέρω και τον πωλητή. 1
ramarg Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 αχαχαχαχα θέλω να μου πεις Γερμανό και θέλω να ξέρω και τον πωλητή. Μήπως δεν άκουσε καλά τα μοντέλα ? Αν και πιο πιθανό θεωρώ να είναι εντελώς άσχετος ο πωλητής.Την σήμερον ημέρα δεν γνωρίζουν τίποτα οι υπάλληλοι. Αλλά τί να μάθεις με 2-3 σεμινάρια το τρίμηνο.Εδώ χρειάζεται συνεχής ενασχόληση και ενημέρωση με τον τομέα.Τέλος πάντων. Πηγα προχθές να ακυρώσω το Ίντερνετ on the go 5giga που εχω στην κοσμοτε με 22,5 ευρω τον μήνα και μου έκαναν πρόταση να μου το αφήσουν στα 17,5 ευρω συν 350 ευρω επιδότηση για αγορά iPad. Πιστεύω ειναι καλη προσφορά..... Εδω και καιρό θελω να πάρω το μίνι μιας και εχω το iPad 2 εδω και 3 χρονια. Πολυ ευχαριστημένος αλλα δεν ειναι και τοσο βολικό εκτός σπιτιού. Είδα οτι υπάρχουν πολλα διαφορετικά mini iPad..... Ποιο να προτιμησω με ταβάνι τα 500 ευρω; Μίνι 2, μίνι 3....; Κάποιο αλλο; Γιατί να πάρεις mini ? Με τέτοια επιδότηση και ταβάνι τα 500 πηγαίνεις άνετα στο air 2 wifi 16gb. Μην σε μαγεύουν τα περισσότερα gb εαν πάρεις mini.Τα χαρακτηριστικά μετράνε.Ξέρεις πόσο άχρηστο μπορεί να είναι αυτή τη στιγμή ένα ipad 64άρι που κολλάει ? Δεν θα το ευχαριστηθείς ποτέ. Πρέπει να δεις την οθόνη του air 2 με την νέα επίστρωση και θα πάθεις πλάκα στην απόδοση.Το μίνι προσωπικά έχει πέσει στα μάτια μου και δεν αξίζει τα λεφτά του.Το air 2 στα ίδια χρήματα (ταβάνι τα 500 πάντοτε)έχει το πολύ εύχρηστο κατά τη γνώμη μου touch id και πολύ δυνατό hardware. Δεν κολλάει σε τίποτα και θα υποστηρίζει και πλήρες multitask τώρα με το ios9. Eίναι πάρα πολύ ελαφρύ σε αντίθεση με το μίνι (το οποίο για το μέγεθος του μου φαίνεται πολύ βαρύ στο χέρι) και φυσικά το αιρ 2 είναι το πιο λεπτό και το πιο φορητό μεγάλο απ'όλα τα ipad που βγήκαν μέχρι σήμερα.Μην τυχόν πάρεις mini με τέτοια επιδότηση και πάει χαμένη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα