pontikalos Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Γεια χαρά! Είναι η τρίτη φορά που αγοράσω αυτόν τον coνverter και συνεχώς χαλάει. Αυτή τη φορά μου η εικόνα που μου βγάζει τρεμοπαίζει συνεχώς! Τι μπορεί να είναι;;; Υπάρχει περίπτωση να φτιάχνει; ¨η πάλι θα πρέπει να αγοράζω;;; Δεν υπάρχει άλλο τέτοιο μηχάνημα; Αυτός εδώ με εχει ταλαιπωρήσει παρα παρα πολύ!!!
TheELF Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Αν μας έβαζες και κάνα λινκ να δούμε για τι πράμα μιλάς... Αν είναι φτηνιάρικο πάντως λογικό είναι να μην αντέχει.
pontikalos Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Σορρυ παιδιά νόμιζα είχα βάλει μια φωτό. Από ό,τι βλέπω δεν εμφανίζει τις φωτογραφίες που παραθέτω. ΘΑ προσπαθήσω με ένα Link (αν και δεν έχει επίσημο site ο converter αυτός απ'όσα μπορώ να καταλάβω) Το θέμα είναι ότι αναζητώ αξιόπιστη λύση για τη δουλειά που θέλω να ησυχάσω από αυτή την ιστορία! https://www.google.gr/search?q=vga+to+video&ie=utf-8&oe=utf-8&client=ubuntu&channel=fs&gfe_rd=cr&ei=rHXQVcKqNsmDUNPXtqgJ&gws_rd=ssl αυτό το Link είναι από το ψάξιμό μου στο google.Πάνω πάνω εμφανίζει μια φωτογραφία του converter. Τώρα άλλαξα το καλώδιο που φεύγει από το μηχανηματάκι αυτό και πάει στο modulator (και από εκεί το μοιράζω σε πολλές οθόνες τηλεόρασης (έχω μαγαζί)) και ενώ στην αρχή σταθεροποιείται η εικόνα μετά πάλι παίζει. Μετά από λίγο πάλι σταθερή κ.ο.κ. Με έχει εκνευρίσει τρελά!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα