Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα παιδια..

Εχω το cx500 psu ,8 gb ram της kingston ,r9270 2gb gpu,a88 plus mobo ,amd x4 860k cpu 1 ssd 120gb και 2 500gb HDD..

Μετα απο αρκετο ψαξιμο σε διαφορα forums ακομα δεν εχω πειστει αν το τροφοδοτικο μου μπορει να ανταπεξελθει η αν πρεπει να παρω καποιο αλλο..

Συνηθως το pc χρησιμοποιειτε για gaming..

Τα φωτα σας..καθε γνωμη δεκτη..ευχαριστω!

Δημοσ.

Θεωρητικα ανταπεξερχεται και πρακτικα θα ειχες ηδη συναντησει προβλημα αν δεν ηταν επαρκες.Πλην ομως η συγκεκριμενη κατηγορια τροφοδοτικων της Corsair,δεν ειναι για gaming ειναι για γραφεια,που σημαινει οτι δεν ειναι κατασκευασμενα με πολυ καλα υλικα.Αν επαιρνες καινουργιο τωρα και ζητουσες γνωμη,θα σου προτεινα αλλο.

Αλλα εφοσον κανεις την δουλεια σου χωρις προβληματα,δεν υπαρχει λογος να σε απασχολει.

Δημοσ.

Σκεφτομουν να το πουλησω και να παρω καποιο αλλο..σε games οπως farcry 4 Gta 5 fifa 2015 γενικα βαρυα games. Δεν εχω δει κατι..τι προβλημα ομως θα μπορουσα να εχω και πως θα καταλαβω οτι ειναι το τροφοδοτικο?

Δημοσ.

Σε ευχαριστω φιλαρακι μου..Απλα εκανα το calculate στο power supply της Coolermaster και μου εβγαλε minimum 403 watt, και ανησυχουσα μηπως σε full load περναει τα 500 watt..

Το τροφοδοτικό σου φτάνει και για fx 8350 με 280x, δεν νομίζω να χρειάζεται να ανησυχείς.

Δημοσ.

Α οκ, ευχαριστω πολυ φιλε μου, μου εχεις λυσει ολες τις αποριες, γραψε κανα βιβλιο η ενα ποστ εδω με ολα οσα ξερεις να μην ανοιγω ποστ καθε λιγο και λιγακι..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε τέτοια site για να είναι καλυμμένοι υπολογίζουν και το full load. Αν σου λέει min 403 σίγουρα τα 500 είναι υπεραρκετά. :D

Επεξ/σία από Kris_Lyn
  • Like 1
Δημοσ.

Α οκ, ευχαριστω πολυ φιλε μου, μου εχεις λυσει ολες τις αποριες, γραψε κανα βιβλιο η ενα ποστ εδω με ολα οσα ξερεις να μην ανοιγω ποστ καθε λιγο και λιγακι..

Άραξε δεν τα ξέρω και όλα και ναι αναγκαστικά θα ανοίγεις κάθε λίγο και λιγάκι, για αυτό είναι το φόρουμ :P.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...