Προς το περιεχόμενο

[Smartphone] Blackberry Z30 @249€ mobileshop.eu

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

http://www.mobileshop.eu/mobile-phones/blackberry/z30-lte/

Επόμενη τιμή σκρουτζ 313€ + μεταφορικά

http://www.skroutz.gr/s/3979463/Blackberry-Z30-LTE-16GB.html?keyphrase=blackberry+z30

Για το μαγαζί έχω διαβάσει καλά λόγια, έχει έδρα σλοβακια, και έχει δωρεάν μεταφορικά για Ευρώπη.

Το αρνητικό είναι ότι η εγγύηση παρεχεται από το κατάστημα, όσο αρνητικό είναι για μια εταιρεία που δεν έχει αντιπροσωπεία σε καμία χώρα που έχει resellers.

• Like 1
Δημοσ.

Παρωχημένο μοντέλο για τεχνολογικο forum. Επισης τιμη 2014

Δεν το θεωρώ παρωχημενο καθώς ανήκει σε συγκεκριμένη κατηγορία smartphones, milestone για την blackberry σαν το 1ο high end full touch που έβγαλε, με άριστη ποιότητα κατασκευής, μπαταρία και ηχεία που ζηλεύουν πολλά τωρινα flagships...

Για κάποιον που ξέρει τι απαιτεί πιστεύω ότι είναι πολλή καλή συσκευή.

Ποιος ο λόγος να προτιμησει κάποιος το φετινό leap για παράδειγμα?

• Like 1
Δημοσ.

ειναι πολυ καλη τιμη για z30.τουλαχιστον για οσους εχουν κολλημα με blackberry.(δεν θα μπω στην κουβεντα για τεχνικα χαρακτηριστικα κτλ κτλ).ελλαδα η τιμη του δεν εχει πεσει κατω απο 260ε και επισης στο shop blackberry ειχε βγει προσφορα στα 250ε.(και το μαυρο και το λευκο).

προσωπικα θα επαιρνα το λευκο ή θα περιμενα παλι να το βγαλει σε προσφορα το blackberry shop και θα το επαιρνα απο γερμανια.

stratos εχουμε κανει την ιδια κουβεντα σε αλλο foroum για blackberry..

• Like 1
Δημοσ.

Δεν το θεωρώ παρωχημενο καθώς ανήκει σε συγκεκριμένη κατηγορία smartphones, milestone για την blackberry σαν το 1ο high end full touch που έβγαλε, με άριστη ποιότητα κατασκευής, μπαταρία και ηχεία που ζηλεύουν πολλά τωρινα flagships...

Για κάποιον που ξέρει τι απαιτεί πιστεύω ότι είναι πολλή καλή συσκευή.

Ποιος ο λόγος να προτιμησει κάποιος το φετινό leap για παράδειγμα?

Κανένας λογος να προτιμήσει το leap το οποιο ειναι downgrade. Αλλα μιλάμε για ενα μμοντέλο που ειναι 1 γενιά πισω (Passport η τρεχουσα γενια) και που περιμένουμε τον αντικαταστατη του συντομα σε μορφη slider. Δεν εχει future proofing και ναι μπορει να ειναι αριστο για communications (voice/email/IM) αλλα λογο επεξεργαστη και ναλυσης πασχει σε αλλους τομεις.

Κανει μονο για φανατικους blackerr-ακηδες. Εχωντας χρησιμοποιησει Ζ10,Q10,Z30,Classic,Passport για κυριες συσκευες για περισσοτερο απο 3μηνο η καθε μια, πιστευω οτι το πιο ολοκληρωμενο προϊον της Blackberry μεχρι τωρα ειναι το Classic.

Δημοσ.

Γιατί όχι το passport; Ρωτάω γιατί είμαι σε σκέψεις για αγορά q10, classic και passport. Αν θες κάνε μας μια ανάλυση

Δεδομένου μάλιστα ότι τα specs των z30 και classic είναι ίδια απλά αλλάζει το form factor. Αν μου έλεγες το passport που είναι ζώο θα είχε κάποιο νόημα.

Δημοσ.

Γιατί όχι το passport; Ρωτάω γιατί είμαι σε σκέψεις για αγορά q10, classic και passport. Αν θες κάνε μας μια ανάλυση

Δεδομένου μάλιστα ότι τα specs των z30 και classic είναι ίδια απλά αλλάζει το form factor. Αν μου έλεγες το passport που είναι ζώο θα είχε κάποιο νόημα.

Προφανώς εννοεί σαν συνολικη εικόνα, καθώς το passport απευθύνεται σε συγκεκριμένο κοινό (είναι μισό τάμπλετ σε σχήμα παστιτσιου), αλλά και σε άλλο επίπεδο τιμής.

Συμφωνώ ότι το classic είναι ολοκληρωμένη λύση, όντας κλασικό BB, αλλά και αυτό είναι σε άλλο επίπεδο τιμής σε σχέση με το Z30, ενώ το τελευταίο παραμένει και σήμερα ολοκληρωμένη λύση για κάποιον που θέλει και multimedia χρήση.

Αλλά νομίζω αντικειμενικά για καινούριο Ζ30 είναι καλή τιμή.

@chris456 μάλλον έχεις άλλο nick εκεί :)

Δημοσ.

Το q10 έχει καλύτερη οθόνη από το classic και όπως το βλεπω υστερεί στο θέμα του trackpad μόνο. Γιατί να δικαιολογείται αυτή η διαφορά στην τιμή;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...