Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δοκιμασα και με αλλον και σε αλλη πριζα...

το κανεις λιγο ποιο λιανα?

Εννοεί να πας στις υπηρεσίες του Windows και να απενεργοποιήσεις την υπηρεσία Power!(μέσω safe mode!)(Είναι δαιμονισμένο το λαπτοπ δεν εξηγείται αλλιώς!) Image: http://www.google.gr/search?q=windows+service+power&prmd=ivns&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0CAYQ_AUoAWoVChMIxtL_sKrExwIVAoUsCh11YgUd#mhpiv=1 Αν και δε πιστεύω να ωφελήσει κάπου αυτό!Δε ξέρω!
Δημοσ.

Για τον topic starter.Μονο σε εμένα μου φαίνεται ότι είναι βραχυκύκλωμα;;Βραχυκύκλωμα εννοώ απτό κουμπί που το ανοίγεις και ΙΣΩΣ και το power jack!Βύσμα φορτιστή τι εννοείς;το jack?..Και ένα άλλο παράξενο!Λες πως με safe mode ΜΑΖΙ με μπαταρία και φορτιστή δουλεύει κανονικά!(το λέω σωστά ; ) μήπως επειδή το safe mode απενεργοποιεί τους drivers(δεν τους φορτώνει) δεν χρησιμοποιείτε κάποια (εσωτερική) συσκευή όπως το wifi π.χ.;Σκέφτομαι και το ενδεχόμενο να είναι και απτις USB θύρες! Δουλεύουν κανονικά;Επίσης λες πως όταν είναι κλειστό ανοίγει μόνο του!,τι είχες συνδεδεμένο εκείνη την ώρα;πρίζα και μπαταρία;δοκίμασε ξεχωριστά να δεις με σειρά σκέτη μπαταρια/πρώτα μπαταρία και φορτιστη/πρωτα φορτιστή και μπαταρια/σκετο φορτιστή!

Άλλη θεωρία είναι να ξυπνάει αν έχεις ενεργοποιημένο το wake on lan απτο BIOS να ξυπνάει το laptop όταν στέλνει πακέτα το ιντερνετ(και αν υποτίθεται να ξυπνάει απαυτο(που δε νομίζω) και τότε κάτι να γίνετε με φορτιστή/μπαταρια βραχυκύκλωμα!)σε ζαλισα λίγο! Sorry!

Λοιπον..καταρχας σε ευχαριστω για την απαντηση σου και το ενδιαφερον σου...Εχω δοκιμασει να του κανω φορματ και να το ξεκινησω χωρις ΚΑΝΕΝΑΝ driver...παλι εκανε resets... Μετα αποσυνδεσα ΟΛΕΣ τις συσκευες... πληκτρολογιο-Usb-DVD-mouse και τον controller αφης που εχει το 6935..κανενα αποτέλεσμα..Οι usb δουλευουν κανονικα!! Όταν λεω ότι ανοιγει μονο του, εννοω πως μολις του βαλω τον φορτιστη ενεργοποιειται... Μετα από λιγο κλεινει και ξαναανοιγει... Δοκιμασα να βγαλω την μπαταρια και να το εχω μονο με τον φορτιστη αλλα και παλι χωρις αποτέλεσμα... Ελπιζω να μην σας κουρασα..!!!

• Like 1
Δημοσ.

Λοιπόν το ότι έκανες φορματ και δεν έβαλες drivers δυστυχώς μπαίνουν οι generic drivers που βρίσκουν τα windows!οποτεε..Εμμ τώρα ουφ οι USB δουλευον κανονικά λες! ΕΑΝ βγάλεις τους DRIVERS απτις USB μέσω device manager(windows)??Λεω γω τώρα!..Και το ότι βάζεις καλώδιο και ενεργοποιείται είναι σίγουρο βραχυκύκλωμα!το κλείνω κάπου κοντά βραχυκύκλωμα με τα USB ή και το power button σαν να παίρνει εντολή το τροφοδοτικό απτό power button και να λέει ανοιξε(χωρίς να χεις πατήσει τίποτα!)Θυμησε μου όταν βάζεις το τροφοδοτικό γίνεται το συνεχόμενο loop ανοίγει φτάνει μέχρι τα windows επανεκκίνηση(κλείνει απότομα) και πάλι το ίδιο;

Δημοσ.

Θυμησε μου όταν βάζεις το τροφοδοτικό γίνεται το συνεχόμενο loop ανοίγει φτάνει μέχρι τα windows επανεκκίνηση(κλείνει απότομα) και πάλι το ίδιο;

Ναι...βεβαια απ ότι εχω καταλαβει δεν εχει στανταρ χρονο που κανει restart... άλλες φορες με το που ανοιξει κανει reset και άλλες μετα από 5 λεπτα...

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι...βεβαια απ ότι εχω καταλαβει δεν εχει στανταρ χρονο που κανει restart... άλλες φορες με το που ανοιξει κανει reset και άλλες μετα από 5 λεπτα...

Τι άλλο να σου πω;Έχω ξεμείνει!Δοκίμασε ένα τελευταίο!Κλείστο..βγάλε τροφοδοτικό ΚΑΙ μπαταρία και πάτα το power button για 10 δευτερόλεπτα ώστε να φύγει το 'υπολοιπο' ρεύμα που έχει μείνει!Μετά βάλε μόνο! τροφοδοτικό και δες αν θα γίνει τπτ(εαν όχι βάζεις μπαταρία και κοιτάς),βγάζεις τροφοδοτικό ξαναπατας power για 10 δευτερα και βάζεις μπαταρια χωρις τροφοδοτικο(εκει νμζ δεν έχει πρόβλημα είπαμε..δοκίμασε καλου κακού)παρακολουθα αν και θα παίζει κανονικά! Μετά βάλε τροφοδοτικό και μπαταρία άνοιξε το και παρακολούθα το!(και όχι δε μας κουράζεις!)Έχω χάσει λίγο τη μπάλα! Όταν είσαι στα windows με μπαταρία και βάλεις τροφοδοτικό να φανταστώ κλείνει ανοίγει και τέτοια;(Με safe mode λειτουργεί κανονικά λες μήπως να φταίει το wifi?βγάλε driver του wifi να δεις αν συνεχίζεται και ενημέρωσε!μαζί με το driver του wifi βγάλε και το driver της κάρτας γραφικών δούμε αν και δε πιστεύω!) Επεξ/σία από olimpiakos 7
  • Like 1
Δημοσ.

σε ασφαλη λειτουργεια  οταν πατας services και το επιλεγεις σου κανει τιποτα?εγω που το δοκιμασα δεν ανοιγει τιποτα.

Εμενα μου γραφει Kernel-Power 41 63!!!

το ιδιο προβλημα πρεπει να εχουμε.

φορματ πως του εκανες?δεν εσβηνε?

• Like 1
Δημοσ.

σε ασφαλη λειτουργεια οταν πατας services και το επιλεγεις σου κανει τιποτα?εγω που το δοκιμασα δεν ανοιγει τιποτα.

το ιδιο προβλημα πρεπει να εχουμε.

φορματ πως του εκανες?δεν εσβηνε?

υποθέτω θα χε τη μπαταρία! Τυχαίο που έχετε το ίδιο πρόβλημα! Μπορεί να ναι και μητρική;!Speeddog εάν έχεις το ίδιο πρόβλημα με του topic starter ακολούθησε τα βηματα που λέω!
Δημοσ.

υποθέτω θα χε τη μπαταρία! Τυχαίο που έχετε το ίδιο πρόβλημα! Μπορεί να ναι και μητρική;!

φιλε μου δεν ξερω τι να πω.αμα ειναι η μητρικη την κατσαμε.ευχαριστουμε παντως..

• Like 1
Δημοσ.

Επισκευαζεται αλλά πόσο θα κοστίσει; αν είναι κάνα 20ρικο θα το φτιάξω.. Αν είναι παραπάνω θα το αφήσω

σε ασφαλη λειτουργεια  οταν πατας services και το επιλεγεις σου κανει τιποτα?εγω που το δοκιμασα δεν ανοιγει τιποτα.

Δεν το δοκιμασα...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...