Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα...εχω ένα Acer 6935G το οποιο δουλευει αψογα όταν είναι στην μπαταρια αλλα όταν το συνδεω στον φορτιστη αρχιζει και κανει επανεκκινήσεις!!! Επισης όταν είναι κλειστο,ανοιγει μονο του και μετα από λιγο ξανακλεινει.... Εχω αλλαξει μερικα πραγματάκια αλλα δεν εχω βρει ακρη... Του εκανα φορματ, του περασα Windows 7 και Ubuntu αλλα και παλι τιποτα...Το παραξενο είναι ότι σε safe mode δουλευει κανονικα...Λοιπον του εχω αλλαξει:

Φορτιστη

Μπαταρια

Βυσμα φορτιστη
Ram
Δισκο
​​Του εχω αποσυνδεσει ολες τις περιττες συσκευες

Του αλλαξα παστες

Εχετε καμια ιδεα τι μπορει να φταιει???

Δημοσ.

Εχεις πιθανό θέμα στην μητρική, ένας πυκνωτής σου δημιουργεί το συγκεκριμένο πρόβλημα [για το θέμα του σβησίματος].

Για το ότι ανάβει μόνο του δεν μου λέει κάτι

Δημοσ.

Περίπου το ίδιο πρόβλημα έχω και γω με έναν Acer 8930G. Όταν το ανοίγω ξεκινάει κανονικά και όταν φτάνει στη εικόνα που λέει εκκίνηση των windows (windows 7) κλείνει και ξανανοιγει μόνος του (όλα αυτά με συνδεδεμένο τον φορτιστή και την μπαταριά πάνω).Δοκίμασα τα εξής : Στην αρχή έβγαλα την μπαταρία από πάνω και τον άφησα μόνο με τον φορτιστή άλλα έκανε πάλι το ίδιο(restart) όταν όμως δοκίμασα ανάποδα(έβαλα την μπαταρία και έβγαλα τον φορτιστή άνοιξε κανονικά).Μέτα δοκίμασα να μπω σε ασφαλή λειτουργιά,άνοιξε κανονικά (και με την μπαταρία πάνω και τον φορτιστή).Τον φορτιστή τον μέτρησα και βγάζει την τάση που πρέπει 19v.Δεν ξέρω τι μπορεί να είναι!

• Like 1
Δημοσ.

Περίπου το ίδιο πρόβλημα έχω και γω με έναν Acer 8930G. Όταν το ανοίγω ξεκινάει κανονικά και όταν φτάνει στη εικόνα που λέει εκκίνηση των windows (windows 7) κλείνει και ξανανοιγει μόνος του (όλα αυτά με συνδεδεμένο τον φορτιστή και την μπαταριά πάνω).Δοκίμασα τα εξής : Στην αρχή έβγαλα την μπαταρία από πάνω και τον άφησα μόνο με τον φορτιστή άλλα έκανε πάλι το ίδιο(restart) όταν όμως δοκίμασα ανάποδα(έβαλα την μπαταρία και έβγαλα τον φορτιστή άνοιξε κανονικά).Μέτα δοκίμασα να μπω σε ασφαλή λειτουργιά,άνοιξε κανονικά (και με την μπαταρία πάνω και τον φορτιστή).Τον φορτιστή τον μέτρησα και βγάζει την τάση που πρέπει 19v.Δεν ξέρω τι μπορεί να είναι!

και μενα το ιδιο ακριβως...δεν ξερω τι μπορει να φταιει...

Εψαξα στο google το error που μου βγαζει αλλα δεν βρηκα ακρη...ο κωδικος του error ειναι Kernel-Power 41!!! 

YΓ.. Tα κολληματα αρχισε να τα κανει οταν του εβαλα SSD..ξεχασα να το αναφερω! Αλλα και μετα που το δοκιμασα με τον hdd παλι το εκανε!

Δημοσ.

Θέμα μητρικής είναι.

Aμα είναι θέμα μητρικής γιατί να λειτουργεί κανονικά σε ασφαλή λειτουργεια και όταν βγάζεις τον φορτιστή?

Δημοσ.

Για τον topic starter.Μονο σε εμένα μου φαίνεται ότι είναι βραχυκύκλωμα;;Βραχυκύκλωμα εννοώ απτό κουμπί που το ανοίγεις και ΙΣΩΣ και το power jack!Βύσμα φορτιστή τι εννοείς;το jack?..Και ένα άλλο παράξενο!Λες πως με safe mode ΜΑΖΙ με μπαταρία και φορτιστή δουλεύει κανονικά!(το λέω σωστά ; ) μήπως επειδή το safe mode απενεργοποιεί τους drivers(δεν τους φορτώνει) δεν χρησιμοποιείτε κάποια (εσωτερική) συσκευή όπως το wifi π.χ.;Σκέφτομαι και το ενδεχόμενο να είναι και απτις USB θύρες! Δουλεύουν κανονικά;Επίσης λες πως όταν είναι κλειστό ανοίγει μόνο του!,τι είχες συνδεδεμένο εκείνη την ώρα;πρίζα και μπαταρία;δοκίμασε ξεχωριστά να δεις με σειρά σκέτη μπαταρια/πρώτα μπαταρία και φορτιστη/πρωτα φορτιστή και μπαταρια/σκετο φορτιστή!

Άλλη θεωρία είναι να ξυπνάει αν έχεις ενεργοποιημένο το wake on lan απτο BIOS να ξυπνάει το laptop όταν στέλνει πακέτα το ιντερνετ(και αν υποτίθεται να ξυπνάει απαυτο(που δε νομίζω) και τότε κάτι να γίνετε με φορτιστή/μπαταρια βραχυκύκλωμα!)σε ζαλισα λίγο! Sorry!

Δημοσ.

Για τον topic starter.Μονο σε εμένα μου φαίνεται ότι είναι βραχυκύκλωμα;;Βραχυκύκλωμα εννοώ απτό κουμπί που το ανοίγεις και ΙΣΩΣ και το power jack!Βύσμα φορτιστή τι εννοείς;το jack?..Και ένα άλλο παράξενο!Λες πως με safe mode ΜΑΖΙ με μπαταρία και φορτιστή δουλεύει κανονικά!(το λέω σωστά ;) μήπως επειδή το safe mode απενεργοποιεί τους drivers(δεν τους φορτώνει) δεν χρησιμοποιείτε κάποια (εσωτερική) συσκευή όπως το wifi π.χ.;Σκέφτομαι και το ενδεχόμενο να είναι και απτις USB θύρες! Δουλεύουν κανονικά;

αμα ηταν βραχυκυκλωμα τα το εκανε απο την αρχη(λεω δεν ξερω).θα περιμενε να παει στην εικονα εκκινησης?σωστο αυτο που λες για την ασφαλη λειτουργεια αλλα απο την αλλη γιατι οταν δεν εχω συνδεση τον φορτιστη παιζει κανονικα?στη δικη μου την περιπτωση δεν ανοιγει μονος του οποτε να ναι.μονο οταν τον ανοιξω θα κανει restart στην εικονα εκκινησης των windows.

• Like 1
Δημοσ.

αμα ηταν βραχυκυκλωμα τα το εκανε απο την αρχη(λεω δεν ξερω).θα περιμενε να παει στην εικονα εκκινησης?σωστο αυτο που λες για την ασφαλη λειτουργεια αλλα απο την αλλη γιατι οταν δεν εχω συνδεση τον φορτιστη παιζει κανονικα?

μήπως τότε γίνετε τίποτα με το φορτιστή;Δοκίμασε σε άλλη πριζα(αν έχεις μη τυχόν και φταίει!)
Δημοσ.

Για προσωρινή λύση μπαίνεις στο services [το βρίσκεις στο search] , στην κατηγορία power κάνεις το startup από automatic σε disabled.

Ολα τα παραπάνω από safe mode.

Δημοσ.

μήπως τότε γίνετε τίποτα με το φορτιστή;Δοκίμασε σε άλλη πριζα(αν έχεις μη τυχόν και φτ

δοκιμασα και με αλλον και σε αλλη πριζα...

Για προσωρινή λύση μπαίνεις στο services [το βρίσκεις στο search] , στην κατηγορία power κάνεις το startup από automatic σε disabled.

Ολα τα παραπάνω από safe mode.

το κανεις λιγο ποιο λιανα?

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...