toykaki Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Καλησπερα ενδιαφερομαι για αγορα τηλεορασης για το υπνοδωματιο μου.Βεβαια εχω δει και tv/monitor που ισως καμια φορα συνδεω και το Pc Μου,καταρχην εχει διαφορα ρατη στην εικονα μια σκετη Tv με ενα tv monitor με τα ιδια χαρακτηριστικα?ξεκινησα για 24'' αλλα ειδα και δυο 29'' και 28'' με σχετικα μικρη διαφορα..διαθετω μεχρι 200Ε και ειδα τις 1) Philips 22PFL2908H ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ LED 2) LG 29MT45D TV-Monitor LED 3) SAMSUNG T28D310EW TV-MONITOR 4) Samsung LT28E310EW/EN TV-MONITOR 4) Samsung LT24E310EW/EN TV-MONITOR 5) SAMSUNG UE24H4003AWXXH ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ LED 6) Samsung LT28E310EW/EN TV-MONITOR 7) LG TV Monitor 28'' 28MT47D
White_Cat Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Καλησπέρα ! Δε θεωρώ ότι είναι σκόπιμο να διαφημήσω κάποια συγκεκριμένη μάρκα μέσω του forum, πάντως θεωρώ ότι αν πρόκειται για υπνοδωμάτιο, οι 22 ιντσες είναι αρκετές. Δεν χρειάζεται η τηλεόραση να είναι ιδιαίτερα μεγάλη. Ευχαριστώ, Ο Άσπρος Γάτος
David20 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Καλησπέρα ! Δε θεωρώ ότι είναι σκόπιμο να διαφημήσω κάποια συγκεκριμένη μάρκα μέσω του forum, πάντως θεωρώ ότι αν πρόκειται για υπνοδωμάτιο, οι 22 ιντσες είναι αρκετές. Δεν χρειάζεται η τηλεόραση να είναι ιδιαίτερα μεγάλη. Ευχαριστώ, Ο Άσπρος Γάτος Διαβασε τι σε απαντω στο προηγουμενο τοπικ,οπου παλι απαντας αναλογα (Και χωρις να βοηθησεις.Αυτος ειναι ο σκοπος του φορουμ τεχνολογιας μεταξυ αλλων.) Αν δεν εχεις να προτεινεις κατι,μην απαντας..Το να γραψει ο μετρητης σου ενα μυριο μηνυματα δεν εχει ουτε κερδος ,ουτε νοημα. Και αποθαρρυνεις τον οποιονδηποτε να ζητησει την οποια βοηθεια-απορια. Εντελως φιλικα και παλι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα