grigoris93 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Βοηθεια οποίος μπορει γιατι τα χω παιξει, κατι μου ξέφυγε μαλλον και πρεπει να εγκατέστησα καποιο malware, adware ή δεν ξερω τι και δεν μπορω να το βγάλω με τιποτα. Μου βγαζει συνεχώς παράθυρα για ενημέρωση προγραμμάτων (Firefox, chrome, Java), οταν ανοίγω νεα καρτέλα βγαζει ενα safefinder και βασικα δεν μπορω να χρησιμοποιήσω καθολου το Firefox γιατι μου ανοίγει συνεχώς καρτέλες μονο του και κανει διαφορα τρελα. Το eset μου βγαζει συνεχώς ειδοποιήσεις οταν μπαίνω στο Ίντερνετ αλλα οταν εκανα σκαν δεν βρήκε τιποτα. Έβγαλα και ξαναβαλα και το Firefox αλλα τιποτα. Τι να κανω;
xaerialtwistx Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 σε αυτό το αρθρο θα βρεις αναλυτικες οδηγιες για την αφαιρεση του. κοιταξε και αν υπαρχει καποια σχετικη καταχωρηση στην προσθαφαιρεση προγραμματων (το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνεις αν δεν το έχεις κάνει.) στην ιδια σελιδα θα βρεις και ενα εργαλειο με το ονομα spyhunter που λεει πως θα κανει αυτοματα την δουλεια για εσενα. δεν το εχω δοκιμασει, αν δεν νιωθεις ανετα να κανεις χειροκινητα τα βηματα που λεει, δοκιμασε το. υπάρχει και αυτο το addon για τον firefox που θα επαναφερει τις ρυθμισεις του browser στις default μιας και απο οτι καταλαβαινω, το safefinder τις εχει πειραξει ολες. (σχετικά με την homepage κτλ κτλ) 1
driverpit Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Κατέβασε το malwarebytes https://www.malwarebytes.org/antimalware/ και σκαναρε τον υπολογιστή σου 1 1
olimpiakos 7 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 όπως είπαν τα παιδιά σκαναρισμα με malwarebytes ΚΑΙ emsisoft emergency tool! φυσικά πρώτα κάνεις ενημέρωση και στα δύο και μετά πλήρης σαρωση! 1
David20 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Και οχι μονο με τα παραπανω προγραμματα που σε ειπαν οι απο πανω,αλλα σαρωση και με: kaspersky virus removal Adw cleaner Hitman Pro και τελος καθαρισμο -διορθωσεις μητρωου με ccleaner. 3
grigoris93 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Το θεμα ειναι δεν το βρίσκω ουτε στην προσθαφαιρεση προγραμμάτων, ουτε στα extensions του Firefox. Εκανα και reset τον Firefox και δεν εγινε τιποτα. Ειχα Κατεβάσει και ενα adware cleaner παλι τιποτα. Το μονο που βρίσκω ειναι κατι περίεργοι Φάκελοι στα program files τους οποίους οταν παω να τους διαγράψω μου λεει χρησιμοποιούνται απο αλλο προγραμμα και δεν με αφηνει
ParganMan Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Αυτό το adware όπως πολλά παρόμοια, βάζουν ένα αρχείο στο System32 το οποίο ενεργοποιείται και τρέχει κάθε φορά που ανοίγουν τα ..exe των browser. Θέλει συγκεκριμένα βήματα για την αφαίρεσή του. Θα πρότεινα να κάνεις όσα λένε οι από πάνω αλλά σε Safe Mode αν ξέρεις. Είναι ο πιο εύκολος τρόπος. 1
grigoris93 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Αν κανω επαναφορά συστήματος μια μερα πριν το βάλω θα πετύχω τιποτα;
grigoris93 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Εβαλα τα προγράμματα που προτείνατε και ολα φαίνονται κομπλέ τωρα. Παρόλα αυτα ο φάκελος που ανέφερα παραπανω ακομα υφίσταται και οταν προσπαθω να τον διαγράψω, ακομα και σε safe mode, μου ζητά άδεια διαχειριστή. Όπως και να χει ευχαριστω πολυ για την άμεση βοηθεια! 1
kyriakh Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 σε αυτό το αρθρο θα βρεις αναλυτικες οδηγιες για την αφαιρεση του. κοιταξε και αν υπαρχει καποια σχετικη καταχωρηση στην προσθαφαιρεση προγραμματων (το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνεις αν δεν το έχεις κάνει.) στην ιδια σελιδα θα βρεις και ενα εργαλειο με το ονομα spyhunter που λεει πως θα κανει αυτοματα την δουλεια για εσενα. δεν το εχω δοκιμασει, αν δεν νιωθεις ανετα να κανεις χειροκινητα τα βηματα που λεει, δοκιμασε το. υπάρχει και αυτο το addon για τον firefox που θα επαναφερει τις ρυθμισεις του browser στις default μιας και απο οτι καταλαβαινω, το safefinder τις εχει πειραξει ολες. (σχετικά με την homepage κτλ κτλ) οχι spyhunter. μου κόλλησε πολλούς ιους. σα να είναι ιός το ίδιο το spyhunter 1
eliasjuve Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δοκίμασε και αυτό εδώ: http://www.bleepingcomputer.com/download/junkware-removal-tool/ . Τα σπάει!
kyriakh Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Αυτα τα κοριτσακια.... ολα τα ξερουν!!!Rfc απολύεσαι Έκανα ότι είπε ο david20, Kai ok!! Ουφ τι κόλλημα ήταν αυτό χαχα 1
kyriakh Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 κολλησες και εσυ δλδ?Ναι άκριβώς το ίδιο. Τι να σου πω..χαμός. 2 τροζαν και λοιποι 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα