LouCi4er Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 τι εννοεις custom rom; για ριξε λιγο τα φωτα σου θεωρεις το Chuwi καλυτερη επιλογη; Δεν βρισκω πολυ feedback για το Onda,γι' αυτο ειπα για Chwui.Το Vi8 εχει περπατησει πολυ και απο οσα γραφουν οι χρηστες στο myphone,ειναι πολυ vfm tablet.Το Hi8 ειναι ο αντικαταστατης του Vi8,εχει καλυτερη οθονη αλλα μικροτερη μπαταρια,αρα θα εχει και μειωμενη αυτονομια.Το V820W βλεπω οτι εχει μικροτερη μπαταρια απο το Vi8,πιστευω οτι η αυτονομια του θα ειναι κακη,κανενα 4ωρο-5ωρο(εκτιμηση κανω).Ειναι ομως λιγο πιο σιγουρη επιλογη το Onda(για hardware μιλαω παντα),τα Chwui ειναι λιγο λαχειο,μπορει να σου βγει καλο,μπορει και οχι,ψαξτο λιγο. Παντως μετα το V975m εγω προσωπικα δεν θα ξανα επερνα Onda.Το εχω απο τον Απριλιο του '14 και ακομα δουλευει ρολοι.Γιατι δεν θα ξανα επερνα?Γιατι καλυτερα να παρω κατι που θα το ευχαριστηθω για 7-8-9 μηνες και μετα ας χαλασει παρα να παρω κατι που θα μου σπαει τα νευρα για κανα 2 χρονια.Αναλογα τον χρηστη παντα,ειναι και ατομα με V975m που εμειναν πολυ ευχαριστημενοι.Τεσπα.
Kamil Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 απο το geekbuying μαλλον θα αγορασω με paypal (εχω διαβασει ενα κολπο στο ιντερνετ οποιος θελει ας μου στειλει μνμ ) αρα εσυ λες να παρω το chuwi hi8 ή για σιγουρια το onda ; γιατι με ψιλομπερδεψε η απαντηση σου
LouCi4er Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Σου λεω οτι απο θεμα hardware τα Onda ειναι πιο ποιοτικα.Απο ρομ πασχουν.Ειναι πολλοι που το δουλευουν 2-3 ωρες την μερα και καθε βραδυ το βαζουν για φορτιση.Εμενα δεν με βολευει ετσι.Με βολευει να το εχω μονιμα ανοιχτο και οταν το χρειαστω να το πιασω.Το Onda v975m εχει πολυ drain και δεν βολευει.Αν το αφησεις μια-δυο μερες idle παει η μπαταρια,την ρουφηξε.Τι να το κανω που ειναι ποιοτικο.Αν εσενα δεν σε πειραζει να το βαζεις καθε βραδυ για φορτιση παρε το Onda.Αναφερω το v975m γιατι ολα τα Onda εχουν drain και γενικα μικρη αυτονομια. Τεσπα για να μην σε μπερδευω παραπανω εγω προτεινω:Chwui Vi8-Hi8-V820W.Με την σειρα οπως τα εγραψα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα