dj chris Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 καλησπερα παιδια...χρονια πολλα στους εορταζοντες καταρχας...ηθελα τη βοηθεια σας για την αγορα σταθεροποιητη τασεως που ενδιαφερομαι να αγορασω....εχω βρει ενα..συγκεκριμενα αυτον...Amarad pc tzm-1000va αλλα οπως το σκεφτομουν αν μου κανει για τα μηχανηματα που θελω με μπερδεψε οτι ειναι σε va..μπορει καποιος να με βοηθησει με την εννοια να μου πει το ποσα watts ειναι αυτος ο σταθεροποιητης και στη συνεχεια αν γνωριζει να με βοηθησει να βρω το ποσα watts ειναι μια συσκευη που εχω σας ευχαριστω..!!!!
Alex9589 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Αυτό εξαρτάται από το αν το τροφοδοτικό σου έχει active ή passive pfc. Αν έχει active pfc, υπολόγισε ότι ο σταθεροποιητής μπορεί να σου δώσει εως και 999 watt (θεωρητικά) αλλά εσύ κράτα 900 στην πράξη. Αν είναι passive υπολόγισε περίπου 700. Αν αφορά άλλη συσκευή από υπολογιστή, τότε μείνε στα 700 watt. Ελπίζω να βοήθησα!
dj chris Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 (επεξεργασμένο) Αλλη συσκευή αφορα σ ευχαριστώ πάντως!!!οποτε γω κρατώ τα 700 w . Κ πως γίνεται ν δω τ ποσά watts είν μια συσκευή π έχω απο τη στιγμη ο δεν τ γράφει επάνω;;; βασικα,,ειδα κ ενα αλλο θεμα και εγραφε ενας τυπακος πως τα watts =Volt*Amp και το υπολογισα ετσι Επεξ/σία 17 Αυγούστου 2015 από dj chris
poulinos Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 και για Pc υπαρχουν calculators στο internet που μπορεις να δεις στο περιπου τι καταναλωνει το καθε μηχανημα περα απο wattομετρα που βλεπεις το συνολο καταναλωσης.για μενα παντως παρε ενα καλο Ups και οχι απλα ενα σταθεροποιητη .κοιτα λιγο σε apc αν και ειναι ακριβα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα