Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν καλησπέρα , Έχω ενα παλιό pc που α εχει παίξει λιγο σκέφτομαι να του αλλάξω μητρική να του βάλω ssd έναν επεξεργαστή Intel i5 4590 και Ράμ. Λοιπόν θέλω να μου πείτε αν μπορείς το μέγεθος της μητρικής που παίρνει . (Tο κουτί ειναι τεράστιο ) και αν μπορείτε να μου πείτε αν γίνετε να μεταφέρω το λογισμικό απο την παλιά στην καινούργια μητρική και ύστερα στον ssd ευχαριστώ. Αν θέλετε να μου προτείνεται κατι άλλο έχω απο κάτω τα πράγματα που θα βάλω ... Μέχρι 550 € αλλα τον θέλω για ταχύτητα gaming και μεταφορά αρχείων και τα κλασικά απλής χρήσης το κουτί και το τροφοδοτικό θα το πάρω απο τον παλιό

Intel core i5 4590

Kingston HyperX beast 8gb ram

Samsung 850 Evo 500Gb SSD

Ευχαριστώ

Δημοσ.

πρωτα απο ολα πες μας ποιο κουτι εχεις..το τεραστιο δεν σημαινει κατι...επισης καρτα γραφικων εχεις για gaming?και αν ναι ποια!

ποιο τροφοδοτικο και ποια οθονη και τεσπα ΤΗΝ ΦΟΡΜΑ http://www.insomnia.gr/topic/531918-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B2%CE%AC%CE%B8%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B7-%CF%86%CF%8C%CF%81%CE%BC%CE%B1%CF%82-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC%CF%82%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B2%CE%AC%CE%B8%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B7%CF%82-%CE%B7%CF%85/

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...