Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λογικά στο site της εταιρίας ή σε κάποιο service manual θα έχει αναλυτικό οδηγό ερμηνείας μηνυμάτων σφάλματος.

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Καλημερα επειδή το έψαξα λίγο...και πατώντας το fn και μετά ανοίγωντας το λάπτοπ κάνει κάτι σαν έλεγχο.. Και κάτι δεν πάει καλά. Για δείτ από την φώτο

post-259423-0-70301100-1439800600_thumb.jpg

Δημοσ.

Ξανα κοιτα τον κονεκτορα της lcd αν τον κουμπωσες καλα στη μητρική η για τυχον φθορά. Βαλτο και σε μια εξωτερική οθόνη το λαπτοπ ν δούμε τ κανει και δειξε μας τ αποτελέσματα

Δημοσ.

Να κάνω και εγώ μία ερώτηση με την σειρά μου. Άνοιξα το MSi και μάλλον λόφω σφιξήματος ή και πολλών χρόνων χάλασε η βίδα που πιέζει την ψύχτρα πάνω στην gpu( όπως φαίνεται στην φωτό ) με αποτέλεσμα ναι μεν να κρατιέται η ψύχτρα πάνω από την κάρτα αλλα δεν ξέρω το πόσο κολλητά και πόσο καλά κάνει την δουλειά της. Έχουμε κάποια ιδέα - πατέντα; Μπορώ να βάλω κόλλα να κολλήσω αυτό που πιάνει η βίδα πάνω στην μητρικη; Ευχαριστώ πολύ.

post-161519-0-32868400-1439803103_thumb.jpg

Δημοσ.

Ξανα κοιτα τον κονεκτορα της lcd αν τον κουμπωσες καλα στη μητρική η για τυχον φθορά. Βαλτο και σε μια εξωτερική οθόνη το λαπτοπ ν δούμε τ κανει και δειξε μας τ αποτελέσματα

τα έκανα και τα δύο...ο κονεκτορας κουμπώνει δεν βλέπω πρόβλημα ...όταν το συνδεςα στην οθόνη .και βγάζωντας τον κονεκτορα... Πάλι χτύπαγε... Κάτι με το edit στην eeprom,η κάπως έτσι
Δημοσ.

Να κάνω και εγώ μία ερώτηση με την σειρά μου. Άνοιξα το MSi και μάλλον λόφω σφιξήματος ή και πολλών χρόνων χάλασε η βίδα που πιέζει την ψύχτρα πάνω στην gpu( όπως φαίνεται στην φωτό ) με αποτέλεσμα ναι μεν να κρατιέται η ψύχτρα πάνω από την κάρτα αλλα δεν ξέρω το πόσο κολλητά και πόσο καλά κάνει την δουλειά της. Έχουμε κάποια ιδέα - πατέντα; Μπορώ να βάλω κόλλα να κολλήσω αυτό που πιάνει η βίδα πάνω στην μητρικη; Ευχαριστώ πολύ.

Η βίδα χάλασε ή η βάση που πιάνει η βίδα; Αν χάλασε η βίδα βάλε μια άλλη, αν χάλασε η βάση μπορείς να την κολλήσεις με μια σταγόνα καλή κόλλα :)

Δημοσ.

Η βάση χάλασε. Δηλαδή αυτό που δείχνω με το βελάκι στην φωτό βγαίνει. Αν βάλω UHU μια πολύ μικρή σταγόνα δεν θα έχω πρόβλημα. Πρέπει να προσέξω μήπως να μην είναι αγώγιμη; Ευχαριστώ για την απάντηση

Δημοσ.

Η βάση χάλασε. Δηλαδή αυτό που δείχνω με το βελάκι στην φωτό βγαίνει. Αν βάλω UHU μια πολύ μικρή σταγόνα δεν θα έχω πρόβλημα. Πρέπει να προσέξω μήπως να μην είναι αγώγιμη; Ευχαριστώ για την απάντηση

Πλακα κανεις ή το ειπες στα σοβαρα;

Δημοσ.

Πάρε με και εσύ από τα μούτρα...Έχεις όμως να δώσεις μια απάντηση στο θέμα κόλλας;!

Δεν θα έχεις θέμα, βάλε μια σταγόνα καλή κόλλα να στερεώσεις τη βάση. Αν δεις τίποτα περίεργο (που δεν θα δεις) βγαίνει με ασετόν

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...