smoke0man2 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Πάνω από τη μητρική όταν λες; Δείξε καμιά εικόνα. Εγώ εννοώ thermal pads στα τσιπάκια κάτω από την ψύξη. Γενικά τα παιδιά παραπάνω έχουν δίκιο, το ότι επανήλθε είναι προσωρινό. Είναι σίγουρο ότι θα ξαναχαλάσει, το θέμα είναι το πότε. Μπορεί να κρατήσει μερικούς μήνες, μπορεί και όχι. Πάντως δεν τον πήρες στον λαιμό σου, το λάπτοπ απ' ό,τι βλέπω ήταν παλιό, δεν είχε εγγύηση λογικά. Έτσι κι αλλιώς καινούργια μητρική θα χρειαζόταν ούτως ή άλλως, οπότε τι είχατε τι χάσατε. το ξερω φιλε μου ας τους να λενε... το συζητησα με τον κολλητο μου πριν το κανω !!!αυριο θα σου βγαλω μια φωτο να δεις
sirgeorge1980 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Φίλε εάν δεν βρείς άκρη δεν είναι ανάγκη να πάει σε καινούριο (άλλωστε ποιος έχει λεφτά για καινούριο), μπορεί με 150€ - 200€ να πάρει μεταχειρισμένο καλύτερο από αυτό που έχει και να έχει και εγγύηση !!! Κάτι σε επαγγελματική σειρά Dell/HP/Lenovo είναι γεμάτος ο τόπος από αυτά... 2
smoke0man2 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Καλημέρατο άνοιξα και σας παραθέτω της φώτο έβγαλα κοντινά δίπλα στην κάρτα γραφικών και στον επεξεργαστή για να δείτε τα thermal pads εάν δείτε στην κάρτα γραφικών θα δείτε αυτό το χαλίκο που σας έλεγα εχθές τη να κάνω; Να το βγάλω;
smoke0man2 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Ούτε 10 δεν άντεξε ...έκλεισε. Τελείωσε... Δεν νομίζω να μπορώ να κάνω κάτι Για δείτεhttps://youtu.be/Pr4Q5_sKzzg
coolerman Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 ίσως για το κλείσιμο να είναι υπεύθυνο αυτο που γίνεται εδω πάνω,τα τρανζιστορ ΔΕΝ πρέπει να έχουν υπολείμματα thermal paste...βραχυκυκλώνουν!
smoke0man2 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 ίσως για το κλείσιμο να είναι υπεύθυνο αυτο που γίνεται εδω πάνω,τα τρανζιστορ ΔΕΝ πρέπει να έχουν υπολείμματα thermal paste...βραχυκυκλώνουν! Φίλε μου αυτά ήταν πριν το καθαρίσω.το καθαρίζαα επί τρία λεπτά.γυαλιζαν και μετά έβαλα ένα κριθαρακι περίπου.
Spads Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 το να πειραματιζεσαι σε μια μητρική με hot air gun συγνώμη αλλα λύση δν ειναι.. (ειναι τζαμπα οκ σ'αυτο συμφωνώ) ουτε το reballing δν ειναι μονιμη λυση αλλα για ενα 8μηνο με 1χρονο το λαπτοπακι θα παι3ει μεχρι να μαζεψεις λεφτα για καινουριο.
zio10 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Έτσι κι αλλιώς αυτές οι μέθοδοι πεθαίνουν - θα πεθάνουν όσο εξελίσσονται τα λάπτοπ...μόνο για κανένα παλιό είναι σαν πείραμα κι όσο κρατήσει. Όπως έκανε ο φίλος
Spads Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 εχεις δικιο σ'αυτο σε κανενα καινουριο λαπτοπ δν τίθεται θεμα για reballing η τεχνολογία εξελίσσεται.. στο μελλον θα δουμε τι προβλήματα (η οχι) θα βγαλουν και οι τωρινές σειρες απο λαπτοπ 1
zio10 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 εχεις δικιο σ'αυτο σε κανενα καινουριο λαπτοπ δν τίθεται θεμα για reballing η τεχνολογία εξελίσσεται.. στο μελλον θα δουμε τι προβλήματα (η οχι) θα βγαλουν και οι τωρινές σειρες απο λαπτοπ Προσωπικά βλέπω ότι όλες οι συσκευές (λάπτοπ, τάμπλετ, κινητά) πάνε προς το μη επισκευάσιμο πλέον. Όλα φιξ και μιας χρήσης, αν χαλάσει παίρνεις άλλο απλά
smoke0man2 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Ρέ παιδιά.μήπως είναι θέμα. Ραμ η κάτι τέτοιο; Γιατί έκανα φόρματ μετά και τα χρώματα ήταν οκ.και οι βαθμοί γύρω στους 50
Spads Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Προσωπικά βλέπω ότι όλες οι συσκευές (λάπτοπ, τάμπλετ, κινητά) πάνε προς το μη επισκευάσιμο πλέον. Όλα φιξ και μιας χρήσης, αν χαλάσει παίρνεις άλλο απλά κοιτα απ'οτι κυκλοφορει μεχρι τρ στην αγορα δν υπαρχει συσκευη που να μην επισκευαζεται.. ειτε tablet laptop smartphone, οτι τεινουν προς τα εκει ναι το παρατηρω και γω καθε μερα στο servise και για να ακριβολογήσω κιολας .. θα ελεγα πιο καλα οτι δυσκολευουν απλα τον τεχνικο πιο πολυ στην επισκευή με τα καινουρια μοντελα και στις 3 κατηγοριες... δν εχουν καταφερει ακομη να τα fixaroun τοσο για να πανε για πεταμα με την μια λοιπόν καλο καλοκαιρι απο μενα την καλημερα μου σε ολους Ρέ παιδιά.μήπως είναι θέμα. Ραμ η κάτι τέτοιο; Γιατί έκανα φόρματ μετά και τα χρώματα ήταν οκ.και οι βαθμοί γύρω στους 50 αν ηταν η ραμ θα σ πεταγε blue screen η δν θα άνοιγε καθολου 1
smoke0man2 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 κοιτα απ'οτι κυκλοφορει μεχρι τρ στην αγορα δν υπαρχει συσκευη που να μην επισκευαζεται.. ειτε tablet laptop smartphone, οτι τεινουν προς τα εκει ναι το παρατηρω και γω καθε μερα στο servise και για να ακριβολογήσω κιολας .. θα ελεγα πιο καλα οτι δυσκολευουν απλα τον τεχνικο πιο πολυ στην επισκευή με τα καινουρια μοντελα και στις 3 κατηγοριες... δν εχουν καταφερει ακομη να τα fixaroun τοσο για να πανε για πεταμα με την μια λοιπόν καλο καλοκαιρι απο μενα την καλημερα μου σε ολους αν ηταν η ραμ θα σ πεταγε blue screen η δν θα άνοιγε καθολου οπότε λες κάρτα γραφικών;να σε ρωτήσω κάτι στις φωτο που έβαλες;μετά την προ τελευταία φώτο τη ακριβώς έκανες μετά μπορείς να μου πεις;Ξέρει κανείς πως μπορώ να βρω τι σημαίνει αυτό το μπιπ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα