Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια 

σημερα με το φιλος μου καθως παιζαμε

του εκλεισε και μετα δεν ξαναανοιξε μαυρη οθονη

μαλλον καηκε η καρτα γραφικων

μου παρακαλεσε αεν μπορω να τον βοηθησω

γιατι αλλιως παει για πεταμα

οποτε εαν μπορειτε βοηθηστε με 

υπαρχει hotgun για να κανω overflow

πειτε μου τι πρεπει να κανω σας παρακαλω παρα πολυ !

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Reflow λέγεται η διαδικασία. Σε γενικές γραμμές θα λύσεις όλο το λάπτοπ, να μείνει μόνο η μητρική, θα καλύψεις με αλουμινόχαρτο το χώρο γύρω από την κάρτα γραφικών και θα ζεστάνεις το τσιπάκι για 7-8 λεπτά ξεκινώντας από χαμηλότερη θερμοκρασία κι ανεβάζεις. Προς το τέλος χαμηλώνεις πάλι. Καθαρίζεις το ανεμιστηράκι, αλλάζεις και πάστα και δοκιμάζεις!

Καλό είναι

Καλό είναι να του βάλεις και μια βάση ψύξης. Έχε υπόψη ότι αργά ή γρήγορα θα το ξαναπάθει πάντως...

• Like 2
Δημοσ.

Reflow λέγεται η διαδικασία. Σε γενικές γραμμές θα λύσεις όλο το λάπτοπ, να μείνει μόνο η μητρική, θα καλύψεις με αλουμινόχαρτο το χώρο γύρω από την κάρτα γραφικών και θα ζεστάνεις το τσιπάκι για 7-8 λεπτά ξεκινώντας από χαμηλότερη θερμοκρασία κι ανεβάζεις. Προς το τέλος χαμηλώνεις πάλι. Καθαρίζεις το ανεμιστηράκι, αλλάζεις και πάστα και δοκιμάζεις!

Καλό είναι

Καλό είναι να του βάλεις και μια βάση ψύξης. Έχε υπόψη ότι αργά ή γρήγορα θα το ξαναπάθει πάντως...

το εχω λυσει ηδη 

τα ερωτηματα μου εινα

απο τι βαθμο να ξεκινησω ( celcius) μεχρι που να φτασου ?

τι εννοεις βαση ψυξης?υπαρχει κανενα βιντεακι

ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια

ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΓΡΑΦΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΟ ΞΕΧΑΣΑ

ΕΙΝΑΙ ΛΑΠΤΟΠ 

Δημοσ.

Ξεκίνα από 60-70 βαθμούς κι ανέβα και πάνω από τους 200, αντέχουν!:) Βάση ψύξης εννοώ τις κλασσικές βάσεις για λάπτοπ με τους ανεμιστήρες, μήπως ζήσει λίγο παραπάνω...

το εχω λυσει ηδη 

τα ερωτηματα μου εινα

απο τι βαθμο να ξεκινησω ( celcius) μεχρι που να φτασου ?

τι εννοεις βαση ψυξης?υπαρχει κανενα βιντεακι

ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια

ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΓΡΑΦΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΟ ΞΕΧΑΣΑ

ΕΙΝΑΙ ΛΑΠΤΟΠ 

Δημοσ.

λοιπον φιλε μου πετυχε 

τα λαπτοπ ανοιξε 

και τα χρωματα ειναι οπως παλια

αλλα αναοβαζει θερμοκρασια και ζεσταινεται 

και κλεινει

• Like 1
Δημοσ.

λοιπον φιλε μου πετυχε 

τα λαπτοπ ανοιξε 

και τα χρωματα ειναι οπως παλια

αλλα αναοβαζει θερμοκρασια και ζεσταινεται 

και κλεινει

Έβαλες σωστά πάστα; Σύνδεσες το ανεμιστηράκι στη μητρική;

Δημοσ.

εβαλα πολυ  λιγο ενα ρεβυθακι

το ανεμιστηρακι 

λειτουργει γιατι χτυπαει φουλ  :P

Κάτι δεν έχει γίνει σωστά...δεν θα έπρεπε να ανεβάζει αμέσω θερμοκρασία! Η ψύκτρα έχει πατήσει σωστά πάνω στα τσιπάκια;

Δημοσ.

τι να σου πω και εγω

... τις εβαλα ολες τις βιδες

και κοιταξα και τα τσιπακια  όλα όπως ηταν.τι άλλο... ?μπορει να είναι ?

Δημοσ.

Ίσως κατά 99.99% κατέστρεψες την μητρική με αυτά τα "τεχνάσματα",τον πήρες στον λαιμό σου τον φίλο σου & το λάπτοπ.

• Like 1
Δημοσ.

Είχε μήπως thermal pads; Τα έβαλες πίσω στη θέση τους; Καθάρισες οτιδήποτε σκόνη είχε μέσα ο ανεμιστήρας;

ειχανε βαλει  πανω απο την μητρικη https://www.google.gr/search?q=thermal+pad&espv=2&biw=1242&bih=585&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0CAYQ_AUoAWoVChMIqN6XsJesxwIVQjwUCh2HWQHT#tbm=isch&q=copper+pad&imgrc=J1wEwoCzwSBjDM%3A 

να το βγαλω? που το ειχε παει σε ενα τεχνικο...

inspiron 15 r 

model no 5010-4599 

ειναι το μοντελο 

Δημοσ.

Φίλε ότι και να σου πούνε το laptop είναι γενικώς "χαμένο". Ούτε reflow σε σώζει ούτε τίποτα.

Έχω ασχοληθεί ως επαγγελματίας με επισκευές σε πάνω από 1000 laptops ποτέ μα ποτέ κάτι με βλάβη στην VGA δεν επανήλθε για πάνω από 2-3 μήνες. 

Μπορεί να σωθεί μόνο με αλλαγή μητρικής η οποία δεν συμφέρει....

Οπότε η καλύτερη συμβουλή είναι να μην το "παιδεύεις" δεν υπάρχει λύση.

• Like 2
Δημοσ.

Φίλε ότι και να σου πούνε το laptop είναι γενικώς "χαμένο". Ούτε reflow σε σώζει ούτε τίποτα.

Έχω ασχοληθεί ως επαγγελματίας με επισκευές σε πάνω από 1000 laptops ποτέ μα ποτέ κάτι με βλάβη στην VGA δεν επανήλθε για πάνω από 2-3 μήνες. 

Μπορεί να σωθεί μόνο με αλλαγή μητρικής η οποία δεν συμφέρει....

Οπότε η καλύτερη συμβουλή είναι να μην το "παιδεύεις" δεν υπάρχει λύση.

δεν υπαρχει σωτηρια λες? απλα το παιδι δεν εχει λεφτα για καινουργιο και με παρακαλεσε////

Δημοσ.

ειχανε βαλει  πανω απο την μητρικη https://www.google.gr/search?q=thermal+pad&espv=2&biw=1242&bih=585&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0CAYQ_AUoAWoVChMIqN6XsJesxwIVQjwUCh2HWQHT#tbm=isch&q=copper+pad&imgrc=J1wEwoCzwSBjDM%3A 

να το βγαλω? που το ειχε παει σε ενα τεχνικο...

inspiron 15 r 

model no 5010-4599 

ειναι το μοντελο 

Πάνω από τη μητρική όταν λες; Δείξε καμιά εικόνα. Εγώ εννοώ thermal pads στα τσιπάκια κάτω από την ψύξη.

Γενικά τα παιδιά παραπάνω έχουν δίκιο, το ότι επανήλθε είναι προσωρινό. Είναι σίγουρο ότι θα ξαναχαλάσει, το θέμα είναι το πότε. Μπορεί να κρατήσει μερικούς μήνες, μπορεί και όχι. Πάντως δεν τον πήρες στον λαιμό σου, το λάπτοπ απ' ό,τι βλέπω ήταν παλιό, δεν είχε εγγύηση λογικά. Έτσι κι αλλιώς καινούργια μητρική θα χρειαζόταν ούτως ή άλλως, οπότε τι είχατε τι χάσατε.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...