zio10 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Αν δεν το έχεις γράψει γράψε πόσα λεφτά μπορείς να δώσεις
iMarilina Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 φιλαράκο να σε ενημερώσω πως τον τίτλο δεν τον άλλαξα εγώ έτσι πληροφοριακά στο λέω Αν θες απαντάς και αν δε γουστάρεις αυτά που ρωτάω και να βοηθήσεις πήγαινε αλλού δε σε υποχρεώνει κανείς φίλτατε Και κοπελιά ( σας αναφέρω ετσι διότι δε ξέρω ονομα :/) Σε ευχαριστώ πάρα μα πάρα πολύ καλή συνέχεια να εχεις ) Mαριλίνα καλή συνέχεια!
Expertakias Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 χίλια συγνώμη απλά είναι η 1η μου φορά που χρησιμοποιώ το forum :/ Σε ευχαριστώ πολύ ¨)
corsair04 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 χίλια συγνώμη απλά είναι η 1η μου φορά που χρησιμοποιώ το forum :/ Σε ευχαριστώ πολύ ¨) Ρίξε μια ματιά στις αγγελίες να δεις μήπως κάποιο από τα μεταχειρισμένα iphone είναι κοντά στην τιμή που θες και εάν όχι μπορείς απλά να βάλεις μια αγγελία με το τι ακριβώς ζητάς και ποσά χρήματα μπορείς να διαθέσεις. Κανείς δεν μπορεί να σου πει ποιο κινητό να πάρεις αυτό είναι ανάλογα με τις ανάγκες σου και μην βιαστείς μπορείς να περιμένεις και παράλληλα να ψάχνεις μήπως βρεις κάποια ευκαιρία γιατί μέσα στον Σεπτέμβριο θα βγει το 6s οπότε θα πέσει η τιμή στο 5s. 1
georgeadams Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 φιλαράκο να σε ενημερώσω πως τον τίτλο δεν τον άλλαξα εγώ έτσι πληροφοριακά στο λέω Ναι, ο αρχικός τίτλος ήταν ένα ξερό "i phone" (ή κάπως έτσι αν θυμάμαι καλά). Τον άλλαξα εγώ, γιατί στα αρχικά σου μηνύματα ρωτούσες για μεταχειρισμένο iPhone.
Masma Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Σας ευχαριστώ όλους σας Που κατεληξες τελικα?
zio10 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Δεν ξέρω πόσα λεφτά μπορείς να διαθέσεις αλλά αν μπορείς πάρε ένα ξεκλείδωτο 5s σε όσο καλύτερη κατάσταση γίνεται. Εννοείται μετά από ελέγχους κλπ που αναφέρθηκαν. Ακόμα κι αν χρειαστεί να περιμένεις λίγο να μαζέψεις λεφτά ή να πέσουν ελαφρώς οι τιμές. Μην πας πιο πίσω για μένα, κρίμα είναι
Expertakias Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Σκέφτομαι να περιμένω μέχρι το Σεπτέμβρη για να δω αν θα παίσουν καθόλου οι τιμες του 5 :/ Αλλιώς λογικά θα πάρω ένα android και λογικά Lenovo
vassilikidervou Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 Γεια σας!!! Σκέφτομαι να αγοράσω ένα I phone 5s αφού δεν είχα ποτέ μου και έχω ακούσει ότι είναι πολύ καλά κινητά βέβαια θέλω και τη γνώμη σας! Βρήκα όμως ένα μεταχειρισμένο με 100€ στο ired.gr ρίξτε μια ματιά και πείτε μου τη γνώμη σας σε μικρό χρονικό διάστημα αν γίνεται 😀😀😀 1
petran91 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 29 λεπτά πριν, vassilikidervou είπε Γεια σας!!! Σκέφτομαι να αγοράσω ένα I phone 5s αφού δεν είχα ποτέ μου και έχω ακούσει ότι είναι πολύ καλά κινητά βέβαια θέλω και τη γνώμη σας! Βρήκα όμως ένα μεταχειρισμένο με 100€ στο ired.gr ρίξτε μια ματιά και πείτε μου τη γνώμη σας σε μικρό χρονικό διάστημα αν γίνεται 😀😀😀 Εφόσον ζούμε στο 2020 η απάντηση είναι ΟΧΙ. 1 2
koutsis Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 2 ώρες πριν, vassilikidervou είπε Γεια σας!!! Σκέφτομαι να αγοράσω ένα I phone 5s αφού δεν είχα ποτέ μου και έχω ακούσει ότι είναι πολύ καλά κινητά βέβαια θέλω και τη γνώμη σας! Βρήκα όμως ένα μεταχειρισμένο με 100€ στο ired.gr ρίξτε μια ματιά και πείτε μου τη γνώμη σας σε μικρό χρονικό διάστημα αν γίνεται 😀😀😀 Τι 5s ρε συ; πλάκα κάνεις έτσι; κινητό 7 χρόνων θα πάρεις; οι μισές εφαρμογές δεν θα δουλεύουν... 2
janus5555 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 Στις 9/10/2020 στις 12:49 ΜΜ, vassilikidervou είπε Γεια σας!!! Σκέφτομαι να αγοράσω ένα I phone 5s αφού δεν είχα ποτέ μου και έχω ακούσει ότι είναι πολύ καλά κινητά βέβαια θέλω και τη γνώμη σας! Βρήκα όμως ένα μεταχειρισμένο με 100€ στο ired.gr ρίξτε μια ματιά και πείτε μου τη γνώμη σας σε μικρό χρονικό διάστημα αν γίνεται 😀😀😀 Απ'ότι τσεκάρισα οι τιμές τους είναι από άλλο πλανήτη! Το 5s ήταν εξαιρετικό μοντέλο και αν βρεις κάπου ένα άρτιο από θέμα hardware (bezel, μπαταρία, οθόνη κτλ.) και είναι ακόμα σε ios9-10 max, θα ήταν οκ, για 50€ max, απλά για να εξοικιωθείς με τη φιλοσοφία iphone. Με τίποτα περισσότερα λεφτά και κυρίως όχι για συσκευές που εχουν αναβαθμιστεί, πέφτει πολύ η απόδοσή τους και η διάρκεια της μπαταρίας και γίνονται μη λειτουργικές.
onelonelystar Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 αν θες να πάρεις iPhone, μη πας σε κάτι πιο παλιό του 8. 1
giorgos4ever Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 9/10/2020 στις 12:49 ΜΜ, vassilikidervou είπε Γεια σας!!! Σκέφτομαι να αγοράσω ένα I phone 5s αφού δεν είχα ποτέ μου και έχω ακούσει ότι είναι πολύ καλά κινητά βέβαια θέλω και τη γνώμη σας! Βρήκα όμως ένα μεταχειρισμένο με 100€ στο ired.gr ρίξτε μια ματιά και πείτε μου τη γνώμη σας σε μικρό χρονικό διάστημα αν γίνεται 😀😀😀 OXI!!! Τσέκαρε το se 😉 Επεξ/σία 15 Οκτωβρίου 2020 από giorgos4ever
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα