Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

φιλαράκο να σε ενημερώσω πως τον τίτλο δεν τον άλλαξα εγώ έτσι πληροφοριακά στο λέω ;)

Αν θες απαντάς και αν δε γουστάρεις αυτά που ρωτάω και να βοηθήσεις πήγαινε αλλού δε σε υποχρεώνει κανείς φίλτατε :)

Και κοπελιά ( σας αναφέρω ετσι διότι δε ξέρω ονομα :/) Σε ευχαριστώ πάρα μα πάρα πολύ καλή συνέχεια να εχεις )

Mαριλίνα :) καλή συνέχεια! 

Δημοσ.

χίλια συγνώμη απλά είναι η 1η μου φορά που χρησιμοποιώ το forum :/ 

Σε ευχαριστώ πολύ ¨)

Ρίξε μια ματιά στις αγγελίες να δεις μήπως κάποιο από τα μεταχειρισμένα iphone είναι κοντά στην τιμή που θες και εάν όχι μπορείς απλά να βάλεις μια αγγελία  με το τι ακριβώς ζητάς και ποσά χρήματα μπορείς να διαθέσεις.  Κανείς δεν μπορεί να σου πει ποιο κινητό να πάρεις αυτό είναι ανάλογα με τις ανάγκες σου και μην βιαστείς μπορείς να περιμένεις και παράλληλα να ψάχνεις μήπως βρεις κάποια ευκαιρία γιατί μέσα στον Σεπτέμβριο θα βγει το 6s οπότε θα πέσει η τιμή στο 5s.

• Like 1
Δημοσ.

φιλαράκο να σε ενημερώσω πως τον τίτλο δεν τον άλλαξα εγώ έτσι πληροφοριακά στο λέω ;)

Ναι, ο αρχικός τίτλος ήταν ένα ξερό "i phone" (ή κάπως έτσι αν θυμάμαι καλά). Τον άλλαξα εγώ, γιατί στα αρχικά σου μηνύματα ρωτούσες για μεταχειρισμένο iPhone.

Δημοσ.

Δεν ξέρω πόσα λεφτά μπορείς να διαθέσεις αλλά αν μπορείς πάρε ένα ξεκλείδωτο 5s σε όσο καλύτερη κατάσταση γίνεται. Εννοείται μετά από ελέγχους κλπ που αναφέρθηκαν. Ακόμα κι αν χρειαστεί να περιμένεις λίγο να μαζέψεις λεφτά ή να πέσουν ελαφρώς οι τιμές. Μην πας πιο πίσω για μένα, κρίμα είναι

Δημοσ.

Σκέφτομαι να περιμένω μέχρι το Σεπτέμβρη για να δω αν θα παίσουν καθόλου οι τιμες του 5 :/

Αλλιώς λογικά θα πάρω ένα android και λογικά Lenovo :)

• 5 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Γεια σας!!!

Σκέφτομαι να αγοράσω ένα I phone 5s αφού δεν είχα ποτέ μου και έχω ακούσει ότι είναι πολύ καλά κινητά βέβαια θέλω και τη γνώμη σας!

Βρήκα όμως ένα μεταχειρισμένο με 100€ στο ired.gr ρίξτε μια ματιά και πείτε μου τη γνώμη σας σε μικρό χρονικό διάστημα αν γίνεται 😀😀😀

• Sad 1
Δημοσ.
29 λεπτά πριν, vassilikidervou είπε

Γεια σας!!!

Σκέφτομαι να αγοράσω ένα I phone 5s αφού δεν είχα ποτέ μου και έχω ακούσει ότι είναι πολύ καλά κινητά βέβαια θέλω και τη γνώμη σας!

Βρήκα όμως ένα μεταχειρισμένο με 100€ στο ired.gr ρίξτε μια ματιά και πείτε μου τη γνώμη σας σε μικρό χρονικό διάστημα αν γίνεται 😀😀😀

Εφόσον ζούμε στο 2020 η απάντηση είναι ΟΧΙ.

• Like 1
  • Thanks 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, vassilikidervou είπε

Γεια σας!!!

Τι 5s ρε συ;  πλάκα κάνεις έτσι; κινητό 7 χρόνων θα πάρεις;  οι μισές εφαρμογές δεν θα δουλεύουν...

• Like 2
Δημοσ.
Στις 9/10/2020 στις 12:49 ΜΜ, vassilikidervou είπε

Γεια σας!!!

Απ'ότι τσεκάρισα οι τιμές τους είναι από άλλο πλανήτη! Το 5s ήταν εξαιρετικό μοντέλο και αν βρεις κάπου ένα άρτιο από θέμα hardware (bezel, μπαταρία, οθόνη κτλ.) και είναι ακόμα σε ios9-10 max, θα ήταν οκ, για 50€ max, απλά για να εξοικιωθείς με τη φιλοσοφία iphone. 

Με τίποτα περισσότερα λεφτά και κυρίως όχι για συσκευές που εχουν αναβαθμιστεί, πέφτει πολύ η απόδοσή τους και η διάρκεια της μπαταρίας και γίνονται μη λειτουργικές.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 9/10/2020 στις 12:49 ΜΜ, vassilikidervou είπε

Γεια σας!!!

OXI!!!

Τσέκαρε το se 😉

Επεξ/σία από giorgos4ever

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...