Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δημάδη; :) μπορείς να μού εξηγήσεις πως λειτουργει; :)

Αυτή δεν είναι; : http://ebulk.gr/rsim-9-pro

την βάζεις μαζί με την κανονική  sim βάζει έναν κωδικό επιλεγείς  ios και τέλος τηλέφωνο κάνεις επανεκκίνηση και μετά λειτουργεί  κανονικά αυτή η καρτουλα εχει την ιδιότητα να παρακάμπτει το κλείδωμα του παροχου και να αναγνωρίζει το οποιοδήποτε δίκτυο σαν να είναι αυτό που είναι κλειδωμένο 

Δημοσ.

κομπλε φάση αλλ΄εσείς τι προτινετε ε παιδες; :/

Με 300 βρίσκεις 5s και σε άριστη λειτουργική και εξωτερική εμφάνιση άπλα να είναι αξιόπιστος ο πωλητής και η συναλλαγή εάν δεν γίνει χέρι με χέρι για να ελεγχτεί  το κινητό να γίνει με αντικαταβολή και έλεγχο κατά την παραλαβή 

Δημοσ.

Και για ποιο λόγο να πάρεις μεταχειρισμένο iphone ιδίως του 11?? τι ακριβώς θα το κάνεις, αν απλά σου κόλλησε στο μυαλό να πάρεις iphone είσαι θύμα και εσύ του marketing...με 200 παίρνεις αξιοπρεπέστατο ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ  android κινητό αν πας στα 300 δεν τίθεται   ποια ούτε καν ζήτημα σύγκρισης...και αν απλός το θέλεις για facebook instagram foto και μουσική...μια χαρά καλυμμένος θα είσαι...ακόμα και με ποιο φτηνό

Αν και μπορούμε άνετα να συζητήσουμε ακόμα και για ποιο επαγγελματική χρήση..μιας και για το 98% αυτό σημαίνει email καμιά επεξεργασία word και exell καλή εφαρμογή για επαφές και ημερολόγιο...απόλυτα καλυμμένος με android...

Όσο για σταθερότητα και lag...μπαίνεις απενεργοποιεις τις αχρείαστες εφαρμογές και είσαι οκ...τόσο απλά

Και θα μου πουν μερικοί αν δεν το κάνεις root δεν μπορείς να το εκμεταλλευτείς ...

ε προτιμώ το root από το να κάτσω να κάνω πατέντες με κάρτες για να δεχτεί sim η να το κάνω jailbreak

Αν θεωρείς οτι για μόστρα αξίζει να πάρεις μεταχειρισμένο κινητο...παρτο

• Like 1
Δημοσ.

μπορείς να παρακάμψεις το κλείδωμα με μια rsim αλλά με τα capital control δεν μπορείς να αγοράσεις τις πουλάν στο ebay δεν νομίζω να βρεις στην Ελλάδα και εάν βρεις θα είναι πανάκριβη τώρα για το icloud μακριά δεν σπάει δεν παρακάμπτετε είναι άχρηστο το κινητό  

Mπορεί μια χαρά να αγοράσει με μια moneysafe / paysafe. 

Άρα μου προτείνεις iphone ? :)

Με τίποτα να μη μπλέξεις με κλειδωμένο και r-sim και σαχλαμάρες. Μάζεψε λίγα χρήματα περισσότερα, πάρε ένα 5/5s να τελειώνεις ΞΕΚΛΕΙΔΩΤΟ (αν θελεις σώνει και καλά iphone)

Ααααα τωρα ναι :)

Αρα λοιπόν όταν απενεργοποιήσει ο αλλος το find my phone θα κανω εγώ την ενεργοποιήσει και θα μπορέσω να βάλω οτι sim θελω; :)

Επίσης όταν το cloud ειναι κλειδωμένο γιατι δε μπορείς να το ξεκλειδωσεις; :)

Ευχαριστώ και παλι :)

Ότι σιμ θες βάζεις αν είναι το τηλέφωνο ελληνικό (είναι εργοστασιακά ξεκλείδωτα). Για κλειδωμένο σε πάροχο εξωτερικού δε θα μπορείς φυσικά να βάλεις ότι κάρτα θες (πρέπει να το τσεκάρεις ΚΑΙ αυτό εκείνη την ώρα μην την πατήσεις, να έχεις δηλαδή τη νανοσιμ μαζί σου να τη βάλεις να δεις αν βρίσκει σήμα). Μην τα μπλέκεις όμως τα δυο, άλλο το icloud lock και άλλο το sim lock. 

• Like 1
Δημοσ.

Ξανά λέω πως το iphone δε το θέλω για μόστρα και για να λέω πως το έχω! Απλά έχω ακούσει πως είναι αρκετά αξιόπιστα. Αλλιώς δε θα άνοιγα και ποτέ αυτό το ζήτημα! Έχω αυτή τη στιγμή το Microsoft Lumia 535 Και μου εχει παρουσιάσει ένα σορό προβλήματα και σε αυτό ευθύνεται το service Που έχουν στην Ελλάδα. Από το συγκεκριμένο κινητό δεν έχω κανένα θέμα εκτός του ότι υπάρχει τεράστιος περιορισμός στις εφαρμογές!

Παλιά είχα android και κόλλαγε. Δεν αντιλέγω πως μπορώ να πάρω ένα πολύ καλύτερο κινητό εκτός του iphone, αλλά το θέμα μου είναι πως ένα android μετά από κάποιο χρονικό διάστημα δε ξανά παίρνει ενημερώσεις, ενώ τα iphone και τα Lumia συνεχίζουν και παίρνουν αναβαθμίσεις χωρίς καμία δυσκολία . 

Λοιπόν θέλω να με βοηθήσετε μετά από αυτή την μακροχρόνια συζήτηση λοιπόν στο εξής:

Android ή ios? Και το άλλο που με ρωτάνε πολλοί είναι:

Samsung ή Iphone?

Δημοσ.

Ξανά λέω πως το iphone δε το θέλω για μόστρα και για να λέω πως το έχω! Απλά έχω ακούσει πως είναι αρκετά αξιόπιστα. Αλλιώς δε θα άνοιγα και ποτέ αυτό το ζήτημα! Έχω αυτή τη στιγμή το Microsoft Lumia 535 Και μου εχει παρουσιάσει ένα σορό προβλήματα και σε αυτό ευθύνεται το service Που έχουν στην Ελλάδα. Από το συγκεκριμένο κινητό δεν έχω κανένα θέμα εκτός του ότι υπάρχει τεράστιος περιορισμός στις εφαρμογές!

Παλιά είχα android και κόλλαγε. Δεν αντιλέγω πως μπορώ να πάρω ένα πολύ καλύτερο κινητό εκτός του iphone, αλλά το θέμα μου είναι πως ένα android μετά από κάποιο χρονικό διάστημα δε ξανά παίρνει ενημερώσεις, ενώ τα iphone και τα Lumia συνεχίζουν και παίρνουν αναβαθμίσεις χωρίς καμία δυσκολία . 

Λοιπόν θέλω να με βοηθήσετε μετά από αυτή την μακροχρόνια συζήτηση λοιπόν στο εξής:

Android ή ios? Και το άλλο που με ρωτάνε πολλοί είναι:

Samsung ή Iphone?

Δεν υπαρχει απαντηση στο android η ios.. Ειναι δυο διαφορετικα λειτουργικα με διαφορετικα θετικα-αρνητικα το καθενα. Και πρωτα θα αποφασησεις λειτουργικο και μετα βλεπεις . Αν θες ios προφανως I phone.(ενοειτε 5 η 5s). Αν αποφασησεις πως θες android εχεις αρκετες επιλογες. Οποτε αποφασησε λειτουργικο και αν πας android συζηταμε χρηματα-μοντελα. Αν πας ios τα παιδια σου ειπαν πιο πανω..

Δημοσ.

Πιό είναι πιο καλό ρε παίδες; :P

Στα λειτουργικά δεν έχω θέμα :P

Δεν υπαρχει πιο καλό και πιο "κακό". Υπάρχει τί σε βολεύει. Και τα άειφον σταματάνε να παίρνουν αναβαθμίσεις μετά από ένα σημείο ανάλογα το μοντέλο. Παίρνουν αρκετές βέβαια. Το καλό τους φυσικά είναι η κατασκευή και το λογισμικό που όπως είπες είναι πολύ σταθερό γενικώς κλπ. Το κακό τους είναι οι περιορισμοί (αν είσαι χρήστης που θέλει πολλά θα είσαι συνέχεια αναγκασμένος να περιμένεις/να κάνεις τζέιλμπρεικ). Εγώ προσωπικά είχα πάρα πάρα πολλά χρόνια άειφον, από τότε που βγήκε το πρώτο μοντέλο 2G μέχρι και το 5άρι, και ιπαντ είχα και έχω από την αρχή. Το αειφον το άλλαξα για να δοκιμάσω το αντρόιντ πριν ενάμιση χρόνο και το έχω βολευτεί ΠΟΛΥ (σε επίπεδο κινητού επειδή είναι κάτι που το χρησιμοποιώ όλη μέρα) γιατί με το αειφον ήμουν συνέχεια στο περίμενε και τζέιλμπρεικ, και άντε να αναβαθμιστούν τα tweaks klp (ποτέ δεν είχα προβλήματα γιατί πάντα διάβαζα ενημερωνόμουν και πρόσεχα) και βαρέθηκα να πρέπει για όλες τις αυτονόητες ευκολίες και πράγματα που θέλω να κάνω να πρέπει να έχω κι ένα tweak. Απο κει και πέρα, εξαρτάται το τί αντρόιντ κινητό θα πάρεις (το ΝΟΤΕ 3 που έχω πχ δεν μου κόλλησε ποτέ, είναι εξαιρετικό, και σίγουρα υπάρχουν και καλύτερα ή ισάξια. Το S4 που ήταν το πρώτο που δοκίμασα ήταν τραγικό με τα κολλήματα). 

Δημοσ.

Άρα μου προτείνεις iphone ? :)

Πιό είναι πιο καλό ρε παίδες; :P

Στα λειτουργικά δεν έχω θέμα :P

Ρε φίλε τρολάρεις; Σε θέμα με τίτλο "Αγορά μεταχειρισμένου iPhone ?" τα ρωτάς αυτά; Αποφάσισε πρώτα τι θέλεις να πάρεις και μετά θα σου προτείνουν τι είναι κατάλληλο. Αλλιώς άνοιξε ένα άλλο θέμα (ή διάβασε εάν από τα άπειρα vs που έχει το φόρουμ) και αποφάσισε μετά.

Δημοσ.

φιλαράκο να σε ενημερώσω πως τον τίτλο δεν τον άλλαξα εγώ έτσι πληροφοριακά στο λέω ;)

Αν θες απαντάς και αν δε γουστάρεις αυτά που ρωτάω και να βοηθήσεις πήγαινε αλλού δε σε υποχρεώνει κανείς φίλτατε :)

Και κοπελιά ( σας αναφέρω ετσι διότι δε ξέρω ονομα :/) Σε ευχαριστώ πάρα μα πάρα πολύ καλή συνέχεια να εχεις )

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...