Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μμμ καταλαβαινω :/

Σε ευχαριστώ παρα πολυ ολους σας εννοείται :) Κοιτα ξερω τι να κοιτάξω βασικα απο αυτά που εχω διαβάσει :)

Θα προσπαθήσω οσο μπορω να πάρω το 5s

Αλλά μπορω μονο μεταχειρισμένο :)

Αυτό με το apple ID σεν εχω καταλάβει μονο :/ και πως όταν απενεργοποιεις το find my phone το βάζεις μετα στο ονομα σου; :/

Δημοσ.

Μμμ καταλαβαινω :/

Σε ευχαριστώ παρα πολυ ολους σας εννοείται :) Κοιτα ξερω τι να κοιτάξω βασικα απο αυτά που εχω διαβάσει :)

Θα προσπαθήσω οσο μπορω να πάρω το 5s

Αλλά μπορω μονο μεταχειρισμένο :)

Αυτό με το apple ID σεν εχω καταλάβει μονο :/ και πως όταν απενεργοποιεις το find my phone το βάζεις μετα στο ονομα σου; :/

Κοιταξε, βασικά με απλά λόγια, μετά από το ios 7 μπήκε ένα επιπλέον μέτρο ασφαλείας όπου όταν το έχεις ενεργοποιήσει το iphone με κάποιο apple ID, αν γίνει ρηστόρ με ενεργοποιημένο το find my iphone, όταν βγει η οθόνη Hello κλπ, σου ζητάει ενεργοποίηση με το apple ID με το οποίο ήταν ενεργοποιημένο. Αν ΠΡΙΝ από το ρηστόρ ο προηγούμενος κάτοχος έχει ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΙ το find my iphone/icloud κλπ τότε μπορείς να το ενεργοποιήσεις με οποιον λογαριασμό θες μετά το ρηστόρ. Το κάνουν ώστε να αχρηστευτεί αν κάποιος το κλέψει κατάλαβες?

• Like 1
Δημοσ.

Ααααα τωρα ναι :)

Αρα λοιπόν όταν απενεργοποιήσει ο αλλος το find my phone θα κανω εγώ την ενεργοποιήσει και θα μπορέσω να βάλω οτι sim θελω; :)

Επίσης όταν το cloud ειναι κλειδωμένο γιατι δε μπορείς να το ξεκλειδωσεις; :)

Ευχαριστώ και παλι :)

Δημοσ.

Γιατί δεν κοιτάς κάτι άλλο με τα λεφτά που διαθέτεις; θα πάρεις μεταχειρισμένο με τόσα λεφτά; δηλαδή πήρα το xiaomi mi4 στα ίδια λεφτά καινούργιο και είναι έτη φωτός μπροστά σε μπαταρίες, κάμερες, οθόνη όχι από το 4 αλλά και από το 5...

Μην δίνεις τα λεφτά σου έτσι απλά για να πεις έχω iPhone

Δημοσ.

Ένα πολύ καλό κινητό του 2011... :)

που ακόμα παίρνει αναβαθμίσεις δεν κολλάει και θα πάρει αναβάθμιση και για το ios 9 δηλαδή μιλάμε για 2016 ένα android του 2011 που να δουλεύει αξιοπρεπώς χωρίς κωλύματα και να παίρνει αναβαθμίσεις στο lollipop 

Δημοσ.

που ακόμα παίρνει αναβαθμίσεις δεν κολλάει και θα πάρει αναβάθμιση και για το ios 9 δηλαδή μιλάμε για 2016 ένα android του 2011 που να δουλεύει αξιοπρεπώς χωρίς κωλύματα και να παίρνει αναβαθμίσεις στο lollipop 

Δεν βρίσκω πραγματικά κανέναν λόγο να αγοράσει κάποιος αυτή τη στιγμή κινητό του 2011 και μάλιστα με ένα σεβαστό ποσό! Να ήταν για 50€ άντε, αλλά να δώσει 200€ το βρίσκω τρελό!

Δημοσ.

Ααααα τωρα ναι :)

Αρα λοιπόν όταν απενεργοποιήσει ο αλλος το find my phone θα κανω εγώ την ενεργοποιήσει και θα μπορέσω να βάλω οτι sim θελω; :)

Επίσης όταν το cloud ειναι κλειδωμένο γιατι δε μπορείς να το ξεκλειδωσεις; :)

Ευχαριστώ και παλι :)

εάν θες iphone αξίζει να πάρεις το 5s το βρίσκεις κοντά στα 300 σε άριστη κατάσταση χωρίς φθορές θα μπορούσες να το πάρεις φτηνότερα εάν ήταν κλειδωμένο σε παροχο αλλά τώρα λόγο capital control δεν θα μπορούσες να πάρεις rsim από το ebay απλά όπως γράφουν και πιο πάνω πρέπει να προσέξεις μερικά πράγματα πριν προβείς σε αγορά και πάντα αντικαταβολή και Έλενο κατά την παραλαβή εάν δεν μπορείς να κάνεις συναλλαγή χέρι με χέρι . και πιστεύω από τις πρώτες ώρες την διάφορα από το να δουλεύεις  android .

Δημοσ.

εάν θες iphone αξίζει να πάρεις το 5s το βρίσκεις κοντά στα 300 σε άριστη κατάσταση χωρίς φθορές θα μπορούσες να το πάρεις φτηνότερα εάν ήταν κλειδωμένο σε παροχο αλλά τώρα λόγο capital control δεν θα μπορούσες να πάρεις rsim από το ebay απλά όπως γράφουν και πιο πάνω πρέπει να προσέξεις μερικά πράγματα πριν προβείς σε αγορά και πάντα αντικαταβολή και Έλενο κατά την παραλαβή εάν δεν μπορείς να κάνεις συναλλαγή χέρι με χέρι . και πιστεύω από τις πρώτες ώρες την διάφορα από το να δουλεύεις  android .

Τώρα συμφωνούμε! :)

Δημοσ.

Ωραία τι μ προτείνεται λοιπόν; :/

Εγώ δε θελω το iPhone για να λεω πως το εχω :) ξερω απο υπολογιστές ειμαι 18 και θα σπουδάσω πληροφορική είδη ξερω παρα πολλα απλά δεν είχα ασχοληθεο τόσο με την apple εχω δοκιμάσει και Lumia και Android ios όμως ποτέ :/ στο Lumia σε περιορίζουν πολυ στις εφαρμογές βέβαια είχαν πει πως οι εφαρμογές του android θα έμπαιναν και για τα Lumia αλλά τιποτα.... Ειμαι εγγεγραμμένος στο πρόγραμμα insider και δεν εχουν βγάλει απολύτως τιποτα ενώ το ζητάμε ολοι -_-

Το adroid παλι γενικά κολλάει σαν κινητο ενώ Lumia και iPhone οχι .

Δημοσ.

Αν βρω κάποιο κλειδωμένο υπάρχει περίπτωση να ξεκλειδώσει ; Γιατί εχω δει και κάποιους οι οπoioi λένε πως το έχουν φέρει από Γερμανία και είναι κλειδωμένο σε εταιρία της Γερμνιας :/

Ή με κλειδωμένο icloud ; :/
Δημοσ.

Αν βρω κάποιο κλειδωμένο υπάρχει περίπτωση να ξεκλειδώσει ; Γιατί εχω δει και κάποιους οι οπoioi λένε πως το έχουν φέρει από Γερμανία και είναι κλειδωμένο σε εταιρία της Γερμνιας :/

Ή με κλειδωμένο icloud ; :/

μπορείς να παρακάμψεις το κλείδωμα με μια rsim αλλά με τα capital control δεν μπορείς να αγοράσεις τις πουλάν στο ebay δεν νομίζω να βρεις στην Ελλάδα και εάν βρεις θα είναι πανάκριβη τώρα για το icloud μακριά δεν σπάει δεν παρακάμπτετε είναι άχρηστο το κινητό  

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...