Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας! 

Έχω την εξής ερώτηση :)

Σκεφτόμουν να αγοράσω ένα Iphone μεταχειρισμένο αλλά δε ξέρω αν αξίζει :/

Δεν είχα ποτέ μου Iphone και το σκέφτομαι πολύ :)

Αλλά δε ξέρω κατά πόσο αξιόπιστα είναι :/

Τι λέτε εσείς; :)     

Δημοσ.

Γεια σας! 

Έχω την εξής ερώτηση :)

Σκεφτόμουν να αγοράσω ένα Iphone μεταχειρισμένο αλλά δε ξέρω αν αξίζει :/

Δεν είχα ποτέ μου Iphone και το σκέφτομαι πολύ :)

Αλλά δε ξέρω κατά πόσο αξιόπιστα είναι :/

Τι λέτε εσείς; :)     

Είναι ανάλογα την τιμή, το μοντέλο και την αξιοπιστία του πωλητή...αξιόπιστα είναι όσο και τα υπόλοιπα κινητά πάνω κάτω...

Δημοσ.

προσωπική μου άποψη είναι πως τα iphone είναι καλύτερα smartphone από τα android ,windows και firefor os πολύ καλύτερη ποιότητα κατασκευής ποιο αξιόπιστο λειτουργικό όποτε θα σου πρότεινα να προχωρήσεις σε αγορά iphone άπλα από iphone 5 και πάνω όχι ότι το 4s δεν είναι αξιόπιστο άπλα είναι κινητό του 2011 και ως απόδειξη καλύτερων κινητών συνεχίζει να παίρνει κανονικά ενημερώσεις δουλεύοντας με αξιοπρέπεια χωρίς κωλύματα . 

Δημοσ.

προσωπική μου άποψη είναι πως τα iphone είναι καλύτερα smartphone από τα android ,windows και firefor os πολύ καλύτερη ποιότητα κατασκευής ποιο αξιόπιστο λειτουργικό όποτε θα σου πρότεινα να προχωρήσεις σε αγορά iphone άπλα από iphone 5 και πάνω όχι ότι το 4s δεν είναι αξιόπιστο άπλα είναι κινητό του 2011 και ως απόδειξη καλύτερων κινητών συνεχίζει να παίρνει κανονικά ενημερώσεις δουλεύοντας με αξιοπρέπεια χωρίς κωλύματα . 

Αυτό είναι συζητήσιμο....:)

• Like 1
Δημοσ.

Ως προς το lag το iOS είναι μακράν σταθερότεο του Android. Δε θέλω ν δώσω flame και ν γίνει το νήμα ροντέο :P

Τώρα πες μας ποιο σε ενδιαφέρει, τι μπάτζετ διαθέτεις για να σου πούμε και τι προτείνουμε.

• Like 3
Δημοσ.

Ως προς το lag το iOS είναι μακράν σταθερότεο του Android. Δε θέλω ν δώσω flame και ν γίνει το νήμα ροντέο :P

Τώρα πες μας ποιο σε ενδιαφέρει, τι μπάτζετ διαθέτεις για να σου πούμε και τι προτείνουμε.

Συγκεκριμένα για το 4s έκανα την παράθεση πάντως :)

Δημοσ.

Άρα μου λέτε πως αν πάρω ένα iphone 4s είμαι κομπλε; :/

Εγώ το θέλω για ασφάλεια , να μη κολλάει και να έχει και καλό ήχο :)   

Επίσης αν πάρω μεταχειρισμένο Iphone θα έχω πρόβλημα με το cloud ή δε θα μπορώ να βάλω δική μου sim ; 

Γιατί έχω δει εδω μεσα και κλειδωμένα iphone τα οποία και δε καταλαβαίνω τι εννοούν κλειδωμένα :)

Ευχαριστώ εκ των προτέρων φιλαράκια :) 

Δημοσ.

Επίσης αν πάρω μεταχειρισμένο Iphone θα έχω πρόβλημα με το cloud ή δε θα μπορώ να βάλω δική μου sim ; 

Γιατί έχω δει εδω μεσα και κλειδωμένα iphone τα οποία και δε καταλαβαίνω τι εννοούν κλειδωμένα :)

Όχι, το 4s είναι πολύ παλιό πλέον, δεν αξίζει!

Δημοσ.

Λες ε; :/

και τι εννοούμε πως είναι κλειδωμένο το cloud ρε παιδιά :/

Επίσης δεν έχω την απαραίτητη οικονομική δυνατότητα ώστε να μπορέσω να πάρω ένα από κάποιο κατάστημα μόνο μεταχειρισμένο μπορώ :/

Επίσης διακρίνω από τα μεταχειρισμένα iphone εδώ μέσα πως όλοι πουλάνε το iphone 5 λόγω προβλήματος στη μητρική :/

Δημοσ.

Λες ε; :/

και τι εννοούμε πως είναι κλειδωμένο το cloud ρε παιδιά :/

Επίσης δεν έχω την απαραίτητη οικονομική δυνατότητα ώστε να μπορέσω να πάρω ένα από κάποιο κατάστημα μόνο μεταχειρισμένο μπορώ :/

Επίσης διακρίνω από τα μεταχειρισμένα iphone εδώ μέσα πως όλοι πουλάνε το iphone 5 λόγω προβλήματος στη μητρική :/

Κλειδωμένο icloud σημαίνει ότι το κινητό είναι άχρηστο, μακριά από τέτοια! Γενικά, για να μην την πατήσεις πρέπει να διαβάσεις τι τσεκάρουμε σε ένα μεταχειρισμένο iphone ή να πας με κάποιον που ξέρει.

Για μένα κοίτα από 5c και πάνω, αν δεν έχεις τη δυνατότητα πάρε κάποια άλλη μάρκα καλύτερα...

• Like 1
Δημοσ.

Δε θα έχεις θέμα, αν ξέρεις τί να κοιτάξεις βασικά. Θα έλεγα να βρεις έναν αξιόπιστο πωλητή και να πάρεις μαζί και κάποιον που να ξέρει να το ελέγξει ώστε να μην έχεις θέμα. Να σου δώσω να καταλάβεις, πχ εγώ όταν πήρα ipad από αγγελία, πήγαμε σε ένα καφέ, το έλεγξα (για καμμένα πίξελ, για προβλήματα, ήχο κλπ κλπ και επίσης κάναμε επιτόπου ένα ρηστόρ αφότου βεβαιώθηκα ότι το find my ipad ήταν ΚΛΕΙΣΤΟ - βασικό για να μην σου κλειδώσει - και είχε κάνει logout από icloud κλπ, και το ενεργοποίησα με το δικό μου apple ID επιτόπου). 

Ότι βοήθεια θέλεις ή αν δεις κάποια αγγελία που σε ενδιαφέρει μπορεις να μου στείλεις πμ να την τσεκάρω. 

Προσωπικά θα σου πρότεινα το 5 αν μπορείς να βάλεις και λιγουλάκι χρήματα παραπάνω, θα το ευχαριστηθείς και θα το έχεις και πιο πολύ καιρό όσον αφορά τα updates. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...