Προς το περιεχόμενο

Windows XP iso

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

έχω το product key νόμιμα απλά το cd δεν έχω και τώρα θέλω να φτιάξω ένα δικό μου απλά δεν ξέρω πιο αρχεία να κατεβάσω..

Δημοσ.

έχω το product key νόμιμα απλά το cd δεν έχω και τώρα θέλω να φτιάξω ένα δικό μου απλά δεν ξέρω πιο αρχεία να κατεβάσω..

κάποια στιγμή είχε υποθει ένα θέμα για δωρεάν κατέβασμα για τα windows 7 εάν θες ψάξε για σχετικό θέμα για τα windows xp 

• Moderators
Δημοσ.

ηθελα να πω οτι εφοσον εχει γνησιο σιριαλ , λογικα θα του κανει το αρχειο iso που εβαλα :P

Got it ;)

• Like 1
Δημοσ.

Μην ξεχνας οτι η Microsoft εχει σταματησει την υποστηριξη στα XP και πως αν κανεις ολα τα Update το ελαφρυ λειτουργικο θα γινει ποιο βαρυ και απο τα 7

Για την Home εκδοση με SP3 ψαξε στο Google για αυτο

el_windows_xp_home_with_service_pack_3_x86_cd_x14-92417.iso

Τωρα αν θελεις να εχεις και υποστηριξη μεχρι το 2019 φτιαξε ενα αρχειο κειμενου (txt) γραψε αυτο μεσα πατας save και μετα αλλαξε την καταληξη του αρχει απο txt σε reg και κανε διπλο κλικ πανω του.

Windows Registry Editor Version 5.00

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\WPA\PosReady]

"Installed"=dword:00000001

• Like 1
Δημοσ.

Από αντικειμενική άποψη. Η Microsoft σταμάτησε να υποστηρίζει τα Windows XP. Οπότε, είτε τα έχεις γνήσια είτε τα έκλεψες, δεν μετράει γιατί δεν είναι παράνομο. 

• Moderators
Δημοσ.

Από αντικειμενική άποψη. Η Microsoft σταμάτησε να υποστηρίζει τα Windows XP. Οπότε, είτε τα έχεις γνήσια είτε τα έκλεψες, δεν μετράει γιατί δεν είναι παράνομο. 

Προφανως και δεν ισχυει το παραπανω.

Παραμενουν παρανομα εαν τα εχεις αποκτησει παρανομα. Τωρα εαν αξιζει να τα αγορασεις χωρις support, ειναι αλλη συζητηση η οποια δεν εχει σχεση με τη νομιμοτητα τους.

Δημοσ.

Προφανως και δεν ισχυει το παραπανω.

Παραμενουν παρανομα εαν τα εχεις αποκτησει παρανομα. Τωρα εαν αξιζει να τα αγορασεις χωρις support, ειναι αλλη συζητηση η οποια δεν εχει σχεση με τη νομιμοτητα τους.

Εξαρτάται πως το βλέπεις. Τα Windows XP δεν πωλούνται πλέον. Δεν υπάρχουν προεγκατεστημένα σε PC. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...