Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξέρω οτι σας έχω πρηξει αλλά δεν μου βρίσκει με τιποτα το MTK Droid Root Το ταβλετ... Στον υπολογιστή το βλέπω πάντως.

Δημοσ.

Ψαχνω , ψαχνω , ψαχνω αλλα εχω αρχισει και υποπτευομαι οτι δεν το κλειδωσαν για χρωστουμενα ,αλλα για αλλο λογο που καλο ειναι να μην ειπωθει εδω...

Λοιπον φιλε μου μετα απο πολυ ανωφελο ψαξιμο κατεληξα στο εξης: ανοιξε νεο νημα στα tablets ή διαβασε εδω http://www.insomnia.gr/topic/564332-mls-iqtab-premium-3g/.Προσπαθησε να βρεις καποιον που εχει το ταμπλετ , ζητα του να κανει hard reset , να παρει το image της ρομ με το λινκ που θα του δωσεις και να στο κανει upload σε mediafire.... Μετα λυθηκε το θεμα.... Κομματι δυσκολο , ξερω ,αλλα give it a shot...

Δημοσ.

Ψαχνω , ψαχνω , ψαχνω αλλα εχω αρχισει και υποπτευομαι οτι δεν το κλειδωσαν για χρωστουμενα ,αλλα για αλλο λογο που καλο ειναι να μην ειπωθει εδω...

Δεν ξέρω, τι να πώ; Να ήταν κλεμμένο; Δεν νομίζω, γιατί μου έδωσε απόδειξη αγοράς απο καταστημα wind.

Θα το κάνω και αυτό και είδωμεν!

Δημοσ.

Καλησπέρα..!

Προσπάθησα με όλους τους τρόπους να κάνω τα πάντα. Κανείς δεν ήταν αποδεκτός απο το !@#$%^...

Επικοινώνησα με την MLS και έγινε ο μαύρος χαμός. Άκρη φυσικά δεν έβγαλα και ως εκ τούτου πήρα απόφαση ότι πλήρωσα τσάμπα για κάτι που δεν θα το έχω...

Αν, παρ' ελπίδα, σκεφτείτε κάτι άλλο, ευπρόσδεκτο.

Όπως και να έχει, σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας!

Φιλικά, 

Πέτρος

Δημοσ.

Εύρεση rom καθαρού android βάση του επεξεργαστή του ταμπλετ και τέλος!

Θα χάσεις τα προγράμματα της MLS αλλα θα έχεις το ταμπλετ!

Δημοσ.

Λαθος Walker.... Δεν ειναι απλος κινεζος να ειναι κλωνος....ιδιος επεξεργαστης , ιδια ραμ , ιδιες καμερες, κτλ. Το μονο που θα καταφερει ετσι ειναι να το brickαρει στα σιγουρα... Με αυτη την λογικη , ολοι οι 810 θα ειχαν μια ρομ...

Δημοσ.

Καλησπέρα..!

Προσπάθησα με όλους τους τρόπους να κάνω τα πάντα. Κανείς δεν ήταν αποδεκτός απο το !@#$%^...

Επικοινώνησα με την MLS και έγινε ο μαύρος χαμός. Άκρη φυσικά δεν έβγαλα και ως εκ τούτου πήρα απόφαση ότι πλήρωσα τσάμπα για κάτι που δεν θα το έχω...

Αν, παρ' ελπίδα, σκεφτείτε κάτι άλλο, ευπρόσδεκτο.

Όπως και να έχει, σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας!

Φιλικά,

Πέτρος

Αν προλαβαίνεις να μπεις έστω λίγο στις ρυθμίσεις, πήγαινε στους διαχειριστές, εκεί πρέπει να είναι τσεκαρισμένη η εφαρμογή της Wind. Αν την ξετσεκάρεις λογικά δεν θα σε κλειδώσει.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Αν προλαβαίνεις να μπεις έστω λίγο στις ρυθμίσεις, πήγαινε στους διαχειριστές, εκεί πρέπει να είναι τσεκαρισμένη η εφαρμογή της Wind. Αν την ξετσεκάρεις λογικά δεν θα σε κλειδώσει.

Καλησπέρα σε όλους σας.

Επανήλθα για να σας πω τι ακριβώς έχει γίνει και αν μπορείτε να βοηθήσετε.

Βρήκα μια άκρη σε κάποιο κατάστημα wind. Ένας εξυπηρετικότατος υπάλληλος προθημοποιήθηκε να με βοηθήσει. Βάση των στοιχείων της ταμπλέτας βρήκε τον λογαριασμό του ιδιοκτήτη, πλήρωσα 44€ το ανεξόφλητο για να ξεκλειδώσει η ταμπλέτα και να έχω πρόσβαση στα αρχεία μου που ευτυχώς, είχα κρατήσει μια ημέρα πριν κλειδώσει σε b.u. 

Από σήμερα λειτουργεί κανονικά. Επειδή όμως δεν έχω σκοπό να πληρώσω άλλα χρήματα, υπάρχει λύση να βγάλω την εφαρμογή απο μέσα; 

Η εφαρμογή αναφέρονταν παλαιότερα σαν "ασφάλεια". Από σήμερα δεν εμφανίζεται πουθενά!

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους σας.

Επανήλθα για να σας πω τι ακριβώς έχει γίνει και αν μπορείτε να βοηθήσετε.

Βρήκα μια άκρη σε κάποιο κατάστημα wind. Ένας εξυπηρετικότατος υπάλληλος προθημοποιήθηκε να με βοηθήσει. Βάση των στοιχείων της ταμπλέτας βρήκε τον λογαριασμό του ιδιοκτήτη, πλήρωσα 44€ το ανεξόφλητο για να ξεκλειδώσει η ταμπλέτα και να έχω πρόσβαση στα αρχεία μου που ευτυχώς, είχα κρατήσει μια ημέρα πριν κλειδώσει σε b.u.

Από σήμερα λειτουργεί κανονικά. Επειδή όμως δεν έχω σκοπό να πληρώσω άλλα χρήματα, υπάρχει λύση να βγάλω την εφαρμογή απο μέσα;

Η εφαρμογή αναφέρονταν παλαιότερα σαν "ασφάλεια". Από σήμερα δεν εμφανίζεται πουθενά!

Αν φαινεται η εφαρμογη στα apk τοτε μπορεις να κανεις απεγκατασταση.

Αλλιος μονο με root και το Uninstaller pro αν δεν βγαινει.

Εκτος και αν ειναι καπου "κρυφα" αλλα και παλι θα θελει root και εναν Explorer.

Αλλα υπαρχει και η τελευταια λυση να βαλεις αλλη rom(αν υπαρχει) και να ξεμπερδευεις γενικα.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Επειδή δεν βρίσκω ROM συντομα ίσως βρεθώ στην ίδια θέση.... Η εφαρμογή που τρέχει σαν ασφάλεια είναι αυτή που φαίνεται στην εικόνα

Καμιά Ιδέα;

Δημοσ.

Επειδή δεν βρίσκω ROM συντομα ίσως βρεθώ στην ίδια θέση.... Η εφαρμογή που τρέχει σαν ασφάλεια είναι αυτή που φαίνεται στην εικόνα.

Καμιά Ιδέα;

Κανε απενεργοποιηση και αυτο για την Εμφαν. ειδοποιησεων.

Και μαλλον δεν θα βρεις rom :-(

Οταν πηγες στην WIND γιατι δεν τους ειπες να το βγαλουν(αν μπορουσαν)!

Με κανενα Root explorer ή Root Browser(οποιο νανε παντως)δεν μπορεις να μπεις εκει που εχει ολους τους φακελους-αρχεια και να το σβησεις!!!(προυποθεση να εισαι root)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...