giannisko Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Αρχές Ιουλίου έληξε το 12 μηνο με την εταιρια hosting που ειχα που εδινε μαζι με την τιμη και δωρεαν domain λογο του οτι επιβλήθη capital control και δεν μπορουσα να ανανεωσω με εταιρια απο το εξωτερικο,σημερα μπορεσα και εκανα ανανεωση στην εταιρια hosting ,αλλα μου ειπαν οτι δεν μπορω να εχω το παλιο domain επειδη εληξε και ετσι για ενα τριμηνο δεν μπορει να το παρει κανεις ,και θα πρεπει να περιμενω να ειναι παλι ελευθερο αρχές Οκτώβρη. Το ερωτημα μου επειδη δεν γνωριζω ειναι ισχυει κατι τετοιο ? η κανονικα επειδη το domain ηταν στο ονομα μου, και εγω ο ιδιος λογο περιορισμων των συναλαγων δεν μπορουσα να ανανεωσω,τωρα που μπορεσα να το ανανεωσω θα επρεπε να μου το εδιναν κατευθειαν παλι ? Ευχαριστω
corsair04 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 καλησπέρα θα μπορούσες στην αρχή των capital control να μεταφέρεις το domain σε ελληνική εταιρία όποιο και να είναι αυτό και να αγοράσεις όποιο πακέτο hosting θες και από οπουδήποτε απλά ενημερώνοντας τους nameservers μπορείς σήμερα να επιλέξεις μια εταιρία και να ρωτήσεις εάν όντως ισχύει κάτι τέτοιο και ποια λύση μπορείς να βρεις . αξιόπιστες εταιρίες hosting · Ip.gr · Papaki.gr · 4gr.net
exarhis Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 υπάρχουν 2 τρόποι να στείλεις χρήματα στο εξωτερικό. Ο Καλύτερος είναι τα bitcoins Ο Δεύτερος είναι λεφτά μέσα σε γράμμα (φάκελο) Δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Έχασα πάρα πολλά με το capital control
giannisko Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 καλησπέρα θα μπορούσες στην αρχή των capital control να μεταφέρεις το domain σε ελληνική εταιρία όποιο και να είναι αυτό και να αγοράσεις όποιο πακέτο hosting θες και από οπουδήποτε απλά ενημερώνοντας τους nameservers μπορείς σήμερα να επιλέξεις μια εταιρία και να ρωτήσεις εάν όντως ισχύει κάτι τέτοιο και ποια λύση μπορείς να βρεις . αξιόπιστες εταιρίες hosting · Ip.gr · Papaki.gr · 4gr.net Επειδή είμαι αδαής και θέλω νά έχω μιά ιστοσελίδα προσωπική διάλεξα host απο το εξωτερικό μόνο και μονο επειδη δινει δωρεαν το zyro site builder,κανεις στην Ελλαδα δεν δινει αυτο το super προγραμμα,μερικοι host δινουν ενα προγραμμα RVSite builder που μπροστα στο zyro site builder ωχριά.
corsair04 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Επειδή είμαι αδαής και θέλω νά έχω μιά ιστοσελίδα προσωπική διάλεξα host απο το εξωτερικό μόνο και μονο επειδη δινει δωρεαν το zyro site builder,κανεις στην Ελλαδα δεν δινει αυτο το super προγραμμα,μερικοι host δινουν ενα προγραμμα RVSite builder που μπροστα στο zyro site builder ωχριά. το πρόγραμμα για να δημιουργήσεις το site είναι μαζί με το hosting θα μπορούσες να αγοράσεις το domain από Ελλάδα για να μπορείς να το ανανέωσης χωρίς καθυστερήσεις
giannisko Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 το πρόγραμμα για να δημιουργήσεις το site είναι μαζί με το hosting θα μπορούσες να αγοράσεις το domain από Ελλάδα για να μπορείς να το ανανέωσης χωρίς καθυστερήσεις Σε αυτο εχεις δικιο,δεν το σκεφτηκα επειδη ο παροχος δινει free domain με καθε αγορα πακετου hosting,ευχαριστω
ParganMan Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 υπάρχουν 2 τρόποι να στείλεις χρήματα στο εξωτερικό. Ο Καλύτερος είναι τα bitcoins Ο Δεύτερος είναι λεφτά μέσα σε γράμμα (φάκελο) Δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Έχασα πάρα πολλά με το capital control Πλέον επιτρέπεται η πληρωμή συνδρομών κλπ μέσω τραπέζης. Ενημερωθείτε λίγο πριν αρχίσετε να λέτε για χρήματα σε φακέλους. Δεν είναι ελλαδιστάν οι επιχειρήσεις του εξωτερικού. Καμία δε θα δεχτεί χρήματα σε φάκελο. 1
corsair04 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Πλέον επιτρέπεται η πληρωμή συνδρομών κλπ μέσω τραπέζης. Ενημερωθείτε λίγο πριν αρχίσετε να λέτε για χρήματα σε φακέλους. Δεν είναι ελλαδιστάν οι επιχειρήσεις του εξωτερικού. Καμία δε θα δεχτεί χρήματα σε φάκελο. Εδώ βρισκόμαστε για να δίνουμε λύσεις και να συζητάμε για προβλήματα όχι να σχολιάζουμε με τον πιο κακεντρεχή τρόπο απαντήσεις άλλον μελών χωρίς να έχουμε να προτείνουμε κάτι μόνο και μόνο για να απαντήσουμε στο θέμα !! 1
Iris_89 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Εδώ βρισκόμαστε για να δίνουμε λύσεις και να συζητάμε για προβλήματα όχι να σχολιάζουμε με τον πιο κακεντρεχή τρόπο απαντήσεις άλλον μελών χωρίς να έχουμε να προτείνουμε κάτι μόνο και μόνο για να απαντήσουμε στο θέμα !! Που βλέπεις οτι απάντησε με τον πιο κακεντρεχή τρόπο? Έβρισε? Ήταν αγενής?
corsair04 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Που βλέπεις οτι απάντησε με τον πιο κακεντρεχή τρόπο? Έβρισε? Ήταν αγενής? η λύση που προτείνει που είναι ?? Το Ελλαδισταν τι είναι ?? όπως και εσύ δεν νομίζω να σε διόρισε κανείς συνήγορό του . 1
Iris_89 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 η λύση που προτείνει που είναι ?? Το Ελλαδισταν τι είναι ?? όπως και εσύ δεν νομίζω να σε διόρισε κανείς συνήγορό του . Το Ελλαδιστάν το λέει κι η κουτσή Μαρία. Εκτός κι αν είσαι εθνικιστής. Εκεί αλλάζει το πράγμα. Και πίστεψε με. Είμαι.
ParganMan Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 η λύση που προτείνει που είναι ?? Το Ελλαδισταν τι είναι ?? όπως και εσύ δεν νομίζω να σε διόρισε κανείς συνήγορό του . Η λύση είναι στο να πάει αύριο στην τράπεζά του και να ρωτήσει ακριβώς τι διαδικασία πρέπει να κάνει για να διεκπεραιώσει την πληρωμή. Το ελλαδιστάν ή αλλιώς μπανανία, ή αλλιώς ψαροκώσταινα είναι η κατακαημένη χώρα στην οποία ζούμε. Την έχω διορίσει εγώ συνήγορο σε περίπτωση απουσίας μου. Ας κρατάμε μία σχετική ηρεμία παρακαλώ πολύ.
exarhis Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Για προιοντα όλες οι επιχειρήσεις δέχονται cash by mail.... Έμεινα πίσω , μπορώ να πληρώσω με πιστωτική στο εξωτερικό ;; μεχρι ποιο ποσό ; 1
ParganMan Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Δεν είπα με πιστωτική. Με μεταφορά χρημάτων σε λογαριασμό γίνεται. Για συγκεκριμένους λόγους όπως πχ συνδρομές σε υπηρεσίες από το εξωτερικό και άλλα παρόμοια. Λεπτομέρειες στα κατά τόπους τραπεζικά καταστήματα. Επίσης έχω την εντύπωση πως το cash by mail πρέπει να αναφέρεται σε ταχυδρομικές επιταγές αν και μπορεί να κάνω λάθος. Στην τελική, μέχρι να φτάσει ο φάκελος...καλά κρασιά! 1
corsair04 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Το Ελλαδιστάν το λέει κι η κουτσή Μαρία. Εκτός κι αν είσαι εθνικιστής. Εκεί αλλάζει το πράγμα. Και πίστεψε με. Είμαι. Ο καθένας είναι ότι τον εκφράζει φτάσαμε σε ένα σημείο να διαχωρίσουμε τους έλληνες σε εθνικιστές και μη , εγώ συμφώνα με την απάντηση που έδωσε στο θέμα την έκρινα ανεπαρκείς, κακεντρεχή και προσβλητική απλά τον προέτρεψα να απατάει σε ένα θέμα μόνο όταν έχει κάτι ουσιώδες να γράψει .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα