Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η Amped Wireless ανακοίνωσε ένα νέο router στην σειρά ασύρματων συσκευών υψηλής εμβέλειας για το σπίτι ή το γραφείο της εταιρείας με την ονομασία TAP-R3, το οποίο ανήκει στην TAP Series και διαθέτει οθόνη αφής με διαγώνιο 4,0 ιντσών.

Σύμφωνα με την εταιρεία, έχει σχεδιαστεί για να καλύπτει όλο το σπίτι και έρχεται με ιδιαίτερα γρήγορη διαδικασία setup που δεν απαιτεί κάτι περισσότερο από μερικά taps με το δάχτυλο σας για να ολοκληρωθεί. Αν και η διαδικασία εγκατάστασης ολοκληρώνεται σε μερικά απλά βήματα, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχετε τον πλήρη έλεγχο, αφού προσφέρεται γρήγορη πρόσβαση σε πολλά χαρακτηριστικά του router για την ρύθμιση Guest Networks, WiFi Access Schedule, User Access Control, της ισχύος του σήματος WiFi στο Signal Coverage Controls κ.ά.

Πρόκειται για ένα αρκετά μαζεμένο σε διαστάσεις router, το οποίο όμως ενσωματώνει 12 high-power amplifiers και τρεις high-gain κεραίες (εσωτερικές και εξωτερικές) για να μπορεί να παραδώσει έως και 800mW ισχύος (WiFi output power). Έτσι είναι ικανό να στείλει σήμα WiFi σε περιοχές όπως στον πάνω όροφο του σπιτιού ή έξω στην αυλή, χωρίς απώλειες και να προσφέρει την απαραίτητη κάλυψη που ζητάτε διαπερνώντας τους τοίχους και εξαλείφοντας τα νεκρά σημεία. Το TAP-R3 επίσης της Amped Wireless ενσωματώνει επεξεργαστή της Qualcomm που εγγυάται τις πλέον αξιόπιστες συνδέσεις. Το Amped Wireless TAP-R3 κοστίζει $199,99.

Δημοσιευμένη Εικόνα

Link.png Site: TechPowerUp

• Super Moderators
Δημοσ.

Από ότι είδα στην ΕΕΤΤ

"Το WLAN λειτουργεί κυρίως στην περιοχή συχνοτήτων 2400-2483.5 MHz (όπως και η τεχνολογία Bluetooth) και όχι ευρέως προς το παρόν, στην περιοχή των 5 GHz.

Η μέγιστη επιτρεπόμενη ισχύς εκπομπής των τερματικών συσκευών και των κεντρικών σημείων (σημείων πρόσβασης) εξαρτάται από την περιοχή συχνοτήτων λειτουργίας όπως ακολούθως:

100 mW σε συχνότητες από 2400 έως 2483.5 MHz ,

200 mW σε συχνότητες από 5150 έως 5350 MHz για χρήση σε εσωτερικούς χώρους

1000 mW σε συχνότητες από 5470 έως 5725 MHz για χρήση σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.

Η περιοχή των 5 GHz μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο από τερματικά που έχουν τη δυνατότητα αυτόματης ρύθμισης της ισχύος εκπομπής. Δεν επιτρέπεται η χρήση ιδιαιτέρως κατευθυντικών κεραιών."

Δημοσ.

Αν και το συγκεκριμενο χαρακτηριστικο μου φαινεται λιγο επικινδυνο και αχρηστο αρχιζω και συμπαθω την εταιρια και τις ενδιαφερουσες λυσεις που βγαζει

Δημοσ.

Έχω μεγάλο πρόβλημα με την εμβέλεια στο σπίτι μου και κυρίως στα μπαλκόνια/βεράντες όπου χάνεται εντελώς το σήμα οπότε μου ακούγεται αρκετά ενδιαφέρουσα η πρόταση του συγκεκριμένου router. Είναι μόνο router και όχι modem έτσι δεν είναι;

Δημοσ.

Έχω μεγάλο πρόβλημα με την εμβέλεια στο σπίτι μου και κυρίως στα μπαλκόνια/βεράντες όπου χάνεται εντελώς το σήμα οπότε μου ακούγεται αρκετά ενδιαφέρουσα η πρόταση του συγκεκριμένου router. Είναι μόνο router και όχι modem έτσι δεν είναι;

αφού έχεις πρόβλημα γιατί δεν παίρνεις κάποιο wireless powerline. Μην περιμένεις ποτέ να σε καλύψει ένα και μόνο router ιδίως αν έχεις πολλούς ορόφους.

Δημοσ.

Εντάξει το πιάνει στον πάνο όροφο οκ αλλα πως θα πιάνει :P, υπάρχουν αλλες καλύτερες λύσεις για τετοιες καταστάσεις.

Ωραίο feature αυτο με το touchscreen αλλα ελπίζω και τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του να ανταποκρίνονται στην τιμή του

Δημοσ.

Το χαρακτηριστικό με την touch screen πιασιάρικο αν σκεφτείς ότι θα μπορείς να σεττάρεις το ρούτερ χωρίς pc/ethernet. Αλλά από την άλλη είναι ογκώδες (κρίνοντας από τη φωτογραφία ) και ακριβό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...