Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.Σήμερα έκανα install ένα patch παιχνιδιού που με γέμησε ιούς αλλά αυτό δεν είναι το θέμα.μετά απο κάνα δύωρο που καθάρησα το pc με malwerbytes και antivirus παρατήρησα πως όταν κάνει boot o υπολογιστής ανοίγει μόνο του το command prompt μένει ανοιχτό για περίπου 20 δεύτερα,μετά ανοιγοκλείνει γρήγορα και δείχνει το εξείς για ένα κλάσμα.Έπρεπε να το πάρω βίντεο και μετά να κάνω print screen.Δεν έχω δει κάποιο πρόβλημα μέχρι στιγμής απλά με προβληματίζει γιατί δεν ξέρω τι είναι.Google μπήκα και βρίσκω διάφορα site που λένε για mining αλλά δεν έχω ιδέα τι να κάνω.

Μπήκα στο msconfig να το apoκλείσω απο την εκκίνηση αλλά αυτό δεν είναι λύση γιατί δεν ξέρω τι αποκλείω.Error.jpg

Δημοσ.

Ε ο ιός που γέμισες ήταν αυτός ο miner που ξεκινούσε με τα windows και τώρα δεν το βρίσκει το εκτελέσιμο αφού το έσβησες με το malwarebytes.

Αν ψάξεις στο google λογικά θα βρεις με ποιο τρόπο πάει να ξεκινήσει οπότε μπορείς να το σβήσεις για να μην ξανά βγει.

Δημοσ.

Ε ο ιός που γέμισες ήταν αυτός ο miner που ξεκινούσε με τα windows και τώρα δεν το βρίσκει το εκτελέσιμο αφού το έσβησες με το malwarebytes.

Αν ψάξεις στο google λογικά θα βρεις με ποιο τρόπο πάει να ξεκινήσει οπότε μπορείς να το σβήσεις για να μην ξανά βγει.

Ευχαριστώ πολύ,μιας και εν βρίσκω κάτι συγκεκριμένο google,πιστευεις είναι ασφαλές να το σβίσω απλά.?

Δημοσ.

Άμα βρήκες ποιο είναι ναι απλά σβήσε το,το μήνυμα απλά λέει ότι δεν υπάρχει ποια το αρχείο οπότε δεν υπάρχει λόγος να το κρατήσεις.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...