Προς το περιεχόμενο

SJ4000 1.5" LCD 720P Wearable Style Waterproof Movement DV Camcorder Black US Plug

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

<p>Ρώτησα και χθες σε 2 σχετικα θέμα μιας και παιζει απο χθες το πρωί το deal αλλα απάντηση δε πήρα...<br />

Ένας φίλος ειπε οτι αξίζει μόνο και μόνο απο τα παρελκόμενα. Ισχύει? αξίζει τελικα?</p>

Δημοσ.

Πράγματι δεν είναι SJCAM και η max ανάλυση είναι τα 720p Πιθανώς με κάποιον GCXXXX σένσορα. Δεν θα την έλεγα αναγκαστικά κακή ποιότητα μιας και ξεστοκάρουν τα 720p πλέον. Για κάποιον που δεν είναι Movie quality freak ή άμα είναι να την παίξει κανάς πιστιρικάς νομίζω είναι καλή αρχή για το sport. Βέβαια με 20-25 παραπάνω παίρνεις καλές 1080p. Οπότε καθένας κανονίζει με τη τσέπη του.

Όσο για το paypal σήμερα κατάφερα και έβαλα κάρτα και με χρέωσε το 1.50 ευρώ οπότε φαντάζομαι κάποια βίδα ξελασκάρισε.

• Like 1
Δημοσ.

Πράγματι δεν είναι SJCAM και η max ανάλυση είναι τα 720p Πιθανώς με κάποιον GCXXXX σένσορα. Δεν θα την έλεγα αναγκαστικά κακή ποιότητα μιας και ξεστοκάρουν τα 720p πλέον. Για κάποιον που δεν είναι Movie quality freak ή άμα είναι να την παίξει κανάς πιστιρικάς νομίζω είναι καλή αρχή για το sport. Βέβαια με 20-25 παραπάνω παίρνεις καλές 1080p. Οπότε καθένας κανονίζει με τη τσέπη του.

Όσο για το paypal σήμερα κατάφερα και έβαλα κάρτα και με χρέωσε το 1.50 ευρώ οπότε φαντάζομαι κάποια βίδα ξελασκάρισε.

Εκανες καποια αγορα ή απλα εβαλες καποια καρτα?? Γιατι προσπαθω να κανω αγορα μεσω paypal με την καρτα που χρησιμοπιουσα τοσο καιρο αλλα δεν με αφηνει να αγορασω

Δημοσ.

Απλά έβαλα και πάτησα το link my card οπότε μου χρέωσε το 1.5 euro για να με πιστοποιήσει. Δεν μπορούσε τόσες μέρες οπότε θεωρώ πως κάτι άλλαξε.

Δημοσ.

<p>Υπάρχει τρόποι να αγοράσεις πλέον με PayPal. Λιγο μπελαλίδικοι αλλα χαλάλι (δείτε το σχετικό θέμα στην ενότητα internet). Το θέμα εδώ ειναι η κάμερα και αν ειναι όντως προσφορά ή τελείως μάπα...;!;</p>

Δημοσ.

Λέω ναβδωσω 13 ευρώ παραπάνω και να πάρω την 1080 m.ebay.com/itm/New-Full-HD-SJ4000-1080P-12MP-Car-Cam-Sports-DV-Action-Waterproof-Camera-Black-/131504053401?nav=SEARCH . όμως είναι αυθεντική ? Γενικά αξίζει ?

Ευχαριστώ

ΥΣ συγγνώμη αν έχει θέμα το λινκ είμαι απο κινητό

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...