Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα.. Με συγχωρείται που γράφω εδώ αλλά δε ξέρω που αλλου.. Μόλις έκανα install τα windows 10 πήγε 100% και στην επανεκκίνηση κολλησε και έκανε ένα ήχο μέσα από το PC. Δείχνει να διαβάζει και οταν πήγε να κάνει boot ξαναέκανε τον ήχο και κολησε παλι

Ειμαι κανα μισάωρο και περιμένω να ανοιξει..Επίσης το έκλεισα μια φορά και όταν πήγε να κάνει boot.,μπιμπ μπιμπ πάλι.. Τι μπορεί να έπαθε και πως το φτιάχνω; Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει παρακαλώ πολυ

Δημοσ.

Καλησπερα

Οχι δε μου εμφανιζει κατι , μονο μαυρη οθονη.. Φαντασου ουτε στο install  δε μπηκα διοτι δεν εκανε boot και εκανε συνεχεια τον ηχο.. Θελω να παραθεσω οτι εχω 3 δισκους μεσα εκ των οποιων ο ενας ηταν εξωτερικος και τον ειχα κανει εσωτερικο.. Μετα απο κανα μισαωρο σκεφτηκα να ανοιξω το pc και να αφερεσω τελειως τον εξωτερικο δισκο (f) και να ανοιξω παλι το pc.. Επισης αλλαξα το καλοδιο του © και το εβαλα σε αλλη θεση στη motherboard.. Και ω του θαυματος ανοιξε το pc και δε τρεχει τιποτα τωρα... Λες να ετρεξε κατι με τον εξωτερικο που ειχα μεσα? Επισης οι 2 δισκοι που εχω μεσα τωρα ειναι και οι 2 sata.. Απο τοτε μεχρι τωρα , δεν εχω κανει προσπαθεια να εγκαταστησω τα 10 μη ξαναγινει κατι τετοιο.. τι να κανω? ευχαριστω εκ των προτερων

Να πω κατι ακομα.. Οταν εννοω install δεν εννοω την εγκατασταση καθευτη αλλα διαβασε μεχρι το 100% και μετα την επανεκινηση θα εκανε το install αλλα εκει μου κολλησε..

Δημοσ.

Το μπιπ που ακουγες σημαινει θεμα στο hardware, οποτε μάλλον κατι επαιζε με το δισκο, καλυτερα να ελεγξεις την ηγεια του να δεις αν παιζει τπτ

Δημοσ.

Σ'ευχαριστω για την απαντηση αλλα ο συγκεκριμενος εξωτερικος δισκος που αφερεσα δεν με απασχολη αν εχει κρασαρει η οχι.. ταινιες και μουσικη ειχα μεσα και αν τα εχασα , ε τα ξαναβρισκω.. Το θεμα τωρα ειναι να κανω κι αλλη προσπαθεια να εγκαταστησω τα 10 με τους 2 δισκους που εχω μεσα (sata) η οχι? Χρειαζεται να κανω καποια προετοιμασια πριν τα εγκαταστησω? δε βρισκω πουθενα η δε ψαχνω σωστα για install step by step.. Tα 10 θα εγκατασταθουν στο c οπως και ολα τα προηγουμενα windows.. Γιατι να εφταιγε ο f (εξωτερικος) που αφερεσα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...