nemesiskp Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Καλησπέρα Θελω να βαλω στο γκαραζ του σπιτιου μηχανισμο για να ανοιγει αυτοματα η γκαραζοπορτα με τηλεχειρισμο.Ο τυπος της ειναι αναδιπλομενη και οχι συρομενη.Σε ενα μαγαζι που πηγα μου προτεινε αυτον τον μηχανισμο ο οποιος κανει για πορτες εως και 1,8 μετρα το καθε φυλλο.Το θεμα ειναι οτι δεν τον εχει και λογω του capital control δεν μπορει να τον φερει απο εξω. Ελλαδα μεσω ιντερνετ δεν το βρισκω και επειδη δεν ξερω πολλα απο τους συγκεκριμενους μηχανισμους θελω εαν μπορει να μου προτεινει καποιος.Γενικα τι να κοιταξω;Μαρκες;Τι γινεται σε περιπτωση διακοπης ρευματος(απο οτι ειδα εχει δυο κλειδακια για να ανοιγεις χειροκινητα την πορτα);Βαρος πορτας;Τι αλλο;Λεφτα,μεγιστο 500ευρω.Αυτο που θελω σιγουρα και απο οτι μου ειπε εχει ο συγκεκριμενος,να εχει φαρο και αισθητηρα ο οποιος οταν δει ατομο να σταματαει ο μηχανισμος μονος του.Σε αλλα καταστηματα πουτ ρωτησα δεν ειχαν τα συγκεκριμενα.Εχετε εσεις καποιο καταστημα να προτεινετε; Ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα