Peleus17 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Βασικά αυτό παιδιά, δεν είναι από το μανο. Μια γνωστή μου το είχε αυτό το πρόβλημα.... Πριν μια εβδομάδα είχαμε μνημόσυνο. Τραβά στον γιατρό γρήγορα, σε ξεγελαει πολύ αυτή η αρρώστια.
Basilhs23___ Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Βασικά αυτό παιδιά, δεν είναι από το μανο. Μια γνωστή μου το είχε αυτό το πρόβλημα.... Πριν μια εβδομάδα είχαμε μνημόσυνο. Τραβά στον γιατρό γρήγορα, σε ξεγελαει πολύ αυτή η αρρώστια. Ε καλά κι εσύ μην τρομάζεις την γυναίκα. Αν υπάρχει το γνωστό κιτρίνισμα των νυχιών από τον διαβήτη, αυτό δεν φεύγει με λεμόνι σόδα και διάφορα τέτοια ματσούνια. Στην περίπτωσή μας, έβαψε με λάθος τρόπο τα νύχια της και κιτρίνισαν, αυτή η κιτρινάδα μπορεί να αφαιρεθεί.
zio10 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Βασικά αυτό παιδιά, δεν είναι από το μανο. Μια γνωστή μου το είχε αυτό το πρόβλημα.... Πριν μια εβδομάδα είχαμε μνημόσυνο. Τραβά στον γιατρό γρήγορα, σε ξεγελαει πολύ αυτή η αρρώστια. Την υποχρέωσες τη γυναίκα...
WorldOfGlass Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Αλήθεια είναι. Και εγώ είχα κάποτε κίτρινα νύχια και πέθανα. 2
zio10 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Αλήθεια είναι. Και εγώ είχα κάποτε κίτρινα νύχια και πέθανα. Ε μπορεί να έτυχε 3
Iris_89 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Ας μη λέμε ότι να' ναι, διαβάζουν και ξανθιές 1
chill Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Να μην κάνετε πειράματα μόνες σας με βερνίκια. Να δίνετε τα 20-30€ που ζητάνε αυτές οι παρασπουδαγμένες νυχούδες να σας κάνουν δουλειά
ca6mio Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Τελικά οτιδηποτε έχει σχέση με γυναικες έχει καλά λεφτά. Πληρώνουν το βερνικωμα πληρώνουν και το ξεβερνικωμα. Πληρώνουν το κιτρίνισμα πληρώνουν και το ξεκιτρινισμα. Μεγάλη βιομηχανία λέμε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα