Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βασικά αυτό παιδιά, δεν είναι από το μανο. Μια γνωστή μου το είχε αυτό το πρόβλημα.... Πριν μια εβδομάδα είχαμε μνημόσυνο. Τραβά στον γιατρό γρήγορα, σε ξεγελαει πολύ αυτή η αρρώστια.

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Βασικά αυτό παιδιά, δεν είναι από το μανο. Μια γνωστή μου το είχε αυτό το πρόβλημα.... Πριν μια εβδομάδα είχαμε μνημόσυνο. Τραβά στον γιατρό γρήγορα, σε ξεγελαει πολύ αυτή η αρρώστια.

Ε καλά κι εσύ μην τρομάζεις την γυναίκα. Αν υπάρχει το γνωστό κιτρίνισμα των νυχιών από τον διαβήτη, αυτό δεν φεύγει με λεμόνι σόδα και διάφορα τέτοια ματσούνια. Στην περίπτωσή μας, έβαψε με λάθος τρόπο τα νύχια της και κιτρίνισαν, αυτή η κιτρινάδα μπορεί να αφαιρεθεί.

Δημοσ.

Την υποχρέωσες τη γυναίκα...:P

Δημοσ.

Να μην κάνετε πειράματα μόνες σας με βερνίκια. Να δίνετε τα 20-30€ που ζητάνε αυτές οι παρασπουδαγμένες νυχούδες να σας κάνουν δουλειά :lol:

Δημοσ.

Τελικά οτιδηποτε έχει σχέση με γυναικες έχει καλά λεφτά. Πληρώνουν το βερνικωμα πληρώνουν και το ξεβερνικωμα. Πληρώνουν το κιτρίνισμα πληρώνουν και το ξεκιτρινισμα. Μεγάλη βιομηχανία λέμε...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...