Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ευτυχώς που δεν ανέφερα το διαλυτικό... :P

Έχει φύγει το χρώμα δηλαδή και είναι θέμα νυχιού; Γιατί κατάλαβα πως απλά έμεινε πάνω χρώμα και δεν φεύγει.

Η κοπέλα δεν ξέρω τι έκανε πριν τα βάψει με το ημιμόνιμο, αλλά σίγουρα δεν το έβαλε ούτε το αφαίρεσε σωστά Δηλαδή δεν έκανε σωστή προετοιμασία και "πότισε" το νύχι, γι 'αυτό κιτρίνισαν. Θέλει συγκεκριμένη διαδικασία και για να τα βάψεις, και για να το αφαιρέσεις.

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Αυτά δεν έχουν βάση γι αυτό και ίσως καμιά φορά χρωματίζει το νύχι.

Και βασικά δεν είναι καν ημιμόνιμα , βερνίκι 7 ημερών είναι (και αν)

Δημοσ.

Γελάτε εσείς γατάκια, αλλά το ότι μπήκε θηλυκό στο insomnia.gr να ρωτήσει για μανό και έσκασε απάντηση στο πρώτο reply, εμένα με λύγισε.

• Like 7
Δημοσ.

H μετάλλαξη του insomnia σε cosmopolitico μόρφωμα είναι πλέον γεγονός. Είμαστε εδώ να τη στηρίξουμε.

Γιατί δεν ανοίγει ένα παράρτημα καλλωπισμού στην "ψυχαγωγία"; Νύχια, μαλλιά, αρώματα κλπ :P

Δε χρειάζεται, σε λίγο καιρό όλα αυτά θα είναι το κύριο θέμα συζήτησης στο μπλα μπλα (τουλάχιστον τα ΠΣΚ)

• Like 1
Δημοσ.

Γελάτε εσείς γατάκια, αλλά το ότι μπήκε θηλυκό στο insomnia.gr να ρωτήσει για μανό και έσκασε απάντηση στο πρώτο reply, εμένα με λύγισε.

Να μη βοηθήσουμε τον συνάνθρωπο μας;
  • Like 1
Δημοσ.

εγώ αντεχω μέχρι να ανοίξει το πρώτο θέμα για nail art.
Δημοσ.

Τα νύχια κιτρινίζουν αν τα βάφεις και τα αφήνεις καιρό, αν καπνίζεις, και αν είναι από μύκητες συνοδεύονται από αλλοιωμένη υφή και πάχος.

Δημοσ.

Τα νύχια κιτρινίζουν αν τα βάφεις και τα αφήνεις καιρό, αν καπνίζεις, και αν είναι από μύκητες συνοδεύονται από αλλοιωμένη υφή και πάχος.

Έτσι. Και μυρωδιά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...