Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαίρετε.

Έβαλα μόνη μου ημιμόνιμο μανό Maybelline. Δεν ήμουν ευχαριστημένη με το αποτέλεσμα και το έβγαλα, ξύνοντάς το.
Μετά κιτρίνισαν τα νύχια μου.

Τι μπορώ να κάνω;

Δημοσ.

Αμ δεν ήθελες να πας στο μαγαζί με τον ασαφή τιμοκατάλογο...Τώρα περιμένεις να ξε-κιτρινιάσουν ή τα βάφεις να μην φαίνονται.

• Like 1
Δημοσ.

Κάνεις μίγμα με χυμό λεμονιού και μαγειρικής σόδας, τα μουλιάζεις  σε ζεστό νερό για κάνα 15', και μετά παίνρεις την φλούδα λεμονιού και τα τρίβεις. Αν θες σχετικά γρήγορα αποτελέσματα, να το κάνεις 2-3 φορές την εβδομάδα. Μέχρι να ξεκιτρινίσουν, μην τα βάψεις καθόλου αλλιώς περίμενε μέχρι να μακρύνουν αρκετά ώστε να κόψεις τα προβληματικά σημεία.

• Like 1
Δημοσ.

Χαίρετε.

Έβαλα μόνη μου ημιμόνιμο μανό Maybelline. Δεν ήμουν ευχαριστημένη με το αποτέλεσμα και το έβγαλα, ξύνοντάς το.

Μετά κιτρίνισαν τα νύχια μου.

Τι μπορώ να κάνω;

Γεια σο!! Λεμονάκι κι απο μένα και καλό τρίψιμο  :- )

Δημοσ.

Καμιά χλωρίνη δεν κάνει δουλειά;

Xλωρίνη στο νύχι;  :huh:  Eίσαι τρελός, γυαλιά σπασμένα καταπίνεις.

• Like 3
Δημοσ.

Που είναι το πρόβλημα να τα ξαναβάψεις;

Τα σκούρα και συγκεκριμένα τα ημιμόνιμα βερνίκια, αν δεν γίνει σωστή προετοιμασία στο νύχι το κιτρινίζουν, δεν το αφήνουν να "αναπνεύσει", πόσο μάλλον όταν τα αφήνεις για αρκετό καιρό (μπλιεχ). Με το να τα αφήσει φυσικά, δεν τα ταλαιπωρεί περισσότερο.

• Like 1
Δημοσ.

Τα σκούρα και συγκεκριμένα τα ημιμόνιμα βερνίκια, αν δεν γίνει σωστή προετοιμασία στο νύχι το κιτρινίζουν, δεν το αφήνουν να "αναπνεύσει", πόσο μάλλον όταν τα αφήνεις για αρκετό καιρό (μπλιεχ). Με το να τα αφήσει φυσικά, δεν τα ταλαιπωρεί περισσότερο.

Ευχαριστώ για την χρήσιμη (ποτέ δεν ξέρεις :P ) πληροφορία...

• Like 1
Δημοσ.

Πρόσεχε τι λες παιδί μου... Μπορεί και να το κάνει :P

Ευτυχώς που δεν ανέφερα το διαλυτικό...:P

Έχει φύγει το χρώμα δηλαδή και είναι θέμα νυχιού; Γιατί κατάλαβα πως απλά έμεινε πάνω χρώμα και δεν φεύγει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...