Προς το περιεχόμενο

Overclock σε i5 4690k

AETOLOFITIS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

και εγω το ιδιο επαθα. εκει που πειραζα Multiplier και vcore αντε και κανενα bus τωρα. εχει 1000 βλακιες...

ναι σταθεροτατος. 6 ωρες prime εφαγε. o 8370 μου πιστευω οτι ειναι απο τα καλα κομματια... οχι σαν του allday αλλα ειναι καλο. το μονο θεμα που εχει ειναι οτι στα 5ghz οταν τρεχω prime εχω ενα παγωμα. σε ολα τα αλλα στρες δεν εχει κανενα θεμα. και δεν ειναι θεμα ρευματος γιατι εχω δοκιμασει με πολυ ρευμα αλλα το ιδιο θεμα. μαλλον θελει καποια ρυθμιση ή κατι παιζει με την μητρηκη μου αλλα δεν θα το ψαξω. το εχω μονιμα στα 4.5 αντε και στα 4.7 - 4.9 αν χρειαστει.

Τρομερό bining οι 8370 από όλη την σειρά Fx ( 8320/8350/9370/9590 ).Τρομερά λίγη τροφοδοσία σε vcore χρειάζονται όπως φαίνεται και από του allday  και τον δικό σου!!!Ωραίος...

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Που ακριβώς βλέπετε τα δύσκολα στους intel για oc ; Ένα VCCIN, Vcore, Vring ή όπως λέγεται (που δεν πρέπει να είναι και ανάγκη) και 2 πολλαπλασιαστές και άντε ένα bus ρυθμίζεις.

Δεν είναι τόσο όντως, απλά όποιος προέρχεται από amd και δεν ξέρει τι παίζει θα φάει ένα μικρό σκάλωμα, ωστόσο με την πείρα έπειτα από ψάξιμο θα μάθει δεν είναι κάτι.

σιγουρα? απο το λιγο που διαβαζω λενε οτι στα 1.225 πρεπει να ειναι 4.5 και μερικοι 4.6.

πρέπει? όχι αυτό λέγετε silicon lottery αλλοι με v1.225 πανε στα 5GHz και αλλοι στα 4.2GHz.

Μιας και βλέπω ρεύματα θα προσπαθήσω να πάω τον 8370 στα 4.5 με 1,25 - 1,26 Vcore.Δύσκολο μου φαίνεται αλλά ποτέ δεν ξέρεις

1.23_zps2qlqvfhs.jpg

Που κολλάει ο fx σε overclock για 4690k :D ; Έλα στην ενότητα benchmarking να βρεις την υγειά σου, αν το σπαμμάρουμε το θέμα θα μας το κλείσει σίγουρα moderator :P.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...