AETOLOFITIS Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Καλησπερα. Προσφατα στησαμε pc ενος φιλου με τον παραπανω επεξεργαστη μητρηκη asrock extreme 6 z97.με απλες ρυθμισεις Για 4.4 χρειαζεται 1.225 ρευμα για να ειναι stable. Ειναι καλα απο αποψης κομματιου; εειδη κλοκαρα μονο amd μπορειτε να μου πειτε το cache ratio ποσο πρεπει να το εχω;το pc ειναι για gaming. Και ψυχτρα εχουμε την cm 412s με ενα vardar fan. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Μα καλά 1.225 ρεύμα για τα 4.4 ; Και νόμιζα πως ήταν σάπιο το κομμάτι 4690k του φίλου μου που ήθελε 1.180v για τα 4.4 με την z97 pro gamer . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AETOLOFITIS Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 σιγουρα? απο το λιγο που διαβαζω λενε οτι στα 1.225 πρεπει να ειναι 4.5 και μερικοι 4.6. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WalkerSW Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Και εγώ για τα 4.4 κάπου στο 1.21 ειμαι! Εκεί παίζουν! Από θερμοκρασίες πως πάει? Γτ εγώ εκεί έχω πρόβλημα ακόμη και με την nepton! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AETOLOFITIS Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 ωραια γιατι δεν μπορουσα να δω περιπου πως παιζουν... σιγουρα θα υπαρχουν και τοπ κομματια που θα ειναι πιο καλα αλλα που να βρουμε τετοιο. σε σχεση με την υπαρχουσα ψυχτρα 412 ειναι σε games max 55 ενω σε prime 26.6 μεχρι 70. λιγο που ετρεξα το τελευταιο prime ειδα οτι εκει δεν παλευονται οι θερμοκρασιες... 85 πηγε... αλλα ο φιλος εξαντλησε το buget οποτε δεν μπορουμε να παρουμε μια καλη aio προς το παρων. μαλλον θα παιζει στα 4.2 με 1.150 μεχρι να μαζεψει κανενα φραγκο. με τι στρεσσαρεις εσυ ωστε να δοκιμασω και εγω? και κατι ακομη. το cache ratio Ποσο το ανεβαζεις? πειραζεις ρευμα εκει? αυτα δεν τα πειραξα γιατι πρωτη φορα τα βλεπω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WalkerSW Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Με μη avx occt linpack ειμαι mid 70s με avx linpack άστο χεστο , 85+ Αλλα σε εμένα φταίει πολύ και το κουτί! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Καλησπερα. Προσφατα στησαμε pc ενος φιλου με τον παραπανω επεξεργαστη μητρηκη asrock extreme 6 z97.με απλες ρυθμισεις Για 4.4 χρειαζεται 1.225 ρευμα για να ειναι stable. Ειναι καλα απο αποψης κομματιου; εειδη κλοκαρα μονο amd μπορειτε να μου πειτε το cache ratio ποσο πρεπει να το εχω;το pc ειναι για gaming. Και ψυχτρα εχουμε την cm 412s με ενα vardar fan. 1.225 για τα 4.4ghz είναι λίγο ψηλά το συγκεκριμένο κομμάτι όσο αφορά την τροφοδοσία του σε ρεύμα.Τα 4.4ghz τα έχω σε 1.14vcore και με 4 threads παραπάνω.Όπως και να έχει μια χαρά είναι αφού μέχρι 1.35vcore (max safe vcore για μένα) να δίνεις σε αυτούς τους επεξεργαστές δεν έχουν ανάγκη,βέβαια σε συνάρτηση με μία καλή ψύξη πάντοτε.Γενικά τα gold chips τα 4.4 τα έχουν γύρω στο 1.10 max vcore. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Μην ξεχνάμε πως οι i7 4790k κλοκάρουν ψηλότερα από τους i5 4690k, δεν ξέρω πως γίνεται αυτό αλλά όσα αποτελέσματα overclock έχω δει ο i7 θέλει λιγότερο ρεύμα για το ίδιο oc σε σχέση με έναν i5. Σίγουρα παίζει καλύτερο bining υπερ του i7, δεν εξηγείται αλλιώς. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AETOLOFITIS Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Σιγουρα. Με 1.150 ειναι σταθερος στα 4.4 ο δικος μου.απλα αν ξερει καποιος να μου πει για το cache ratio. Πολλες ρυθμισεις δυσκολευομαι... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NT1G Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 39 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 39 ??? Oι ρυθμίσεις? Τον farcry2 μου θυμισες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NT1G Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Ring ratio, cache ratio, δεν θυμάμαι πως λέγεται. Γενικά αν δεν ψάχνεις και τον τελευταίο πόντο στα benchmarks, λένε να το έχεις στις stock τιμές, 35-39, γιατί μεγαλύτερες τιμές δημιουργούν αστάθειες και περιορίζουν και τον μέγιστο πολλαπλασιαστή που μπορείς να φτάσεις για τους πυρήνες. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AETOLOFITIS Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Ευχαριστω πολυ. Στα 37 το ειχα βαλει απλα φοβομουν μην κανω στρες με τις ωρες και μετα πρεπει να αρχιζω απο την αρχη... Πραγματικα πολυ πιο δυσκολο το oc στα intel. Πολλες ρυθμισεις για ρευματα.Αν σου κατσει καλο κομματι cpu μπορεις να κανεις πολυ παιχνιδι. Ο δικος μας με cache ratio στα 37 τον πηγαμε 4.2 με 1.1 ρευμα παραπανω δεν το ανεβασα γιατι δεν εχουμε τοσο καλη ψυχτρα και εχει 33 βαθμους στο δωματιο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Πολλές ρυθμίσεις όντως, στο μηχάνημα του φίλου μου που έχει 4690k τα έπαιξα μόλις είδα τι έχω να αντιμετωπίσω στις ρυθμίσεις της z97 pro gamer για να κλοκάρω, προερχόμουν και από amd που έχει πιο απλές ρυθμίσεις και μου ήρθε νταμπλάς. Αετολοφίτη σοβαρά τώρα, έχεις fx 8370 στα 4.5 με 1.285v και είναι σταθερός ; Έχω πάθει πλάκα με το bining των 8370. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AETOLOFITIS Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 και εγω το ιδιο επαθα. εκει που πειραζα Multiplier και vcore αντε και κανενα bus τωρα. εχει 1000 βλακιες... ναι σταθεροτατος. 6 ωρες prime εφαγε. o 8370 μου πιστευω οτι ειναι απο τα καλα κομματια... οχι σαν του allday αλλα ειναι καλο. το μονο θεμα που εχει ειναι οτι στα 5ghz οταν τρεχω prime εχω ενα παγωμα. σε ολα τα αλλα στρες δεν εχει κανενα θεμα. και δεν ειναι θεμα ρευματος γιατι εχω δοκιμασει με πολυ ρευμα αλλα το ιδιο θεμα. μαλλον θελει καποια ρυθμιση ή κατι παιζει με την μητρηκη μου αλλα δεν θα το ψαξω. το εχω μονιμα στα 4.5 αντε και στα 4.7 - 4.9 αν χρειαστει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα