thephotoshoped Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Θέλω να αγοράσω μια νέα κουρευτική μηχανή κυρίως για να παίρνω τα γένια αλλά και για το σώμα και ίσως το κεφάλι. Η τιμή που ψάχνω είναι max 30 ευρώ. Διάβασα διάφορες απόψεις και θέλω να μου προτείνετε και εσείς. Απαραίτητη προϋπόθεση να λειτουργεί και με ρεύμα και θα ήταν καλό να είναι αδιάβροχη. Σκέφτομαι να καταλήξω σε αυτήν: http://www.skroutz.gr/s/313269/Remington-HC5150-Alpha-Pro-Cord-Cordless.html?from=autocomplete&keyphrase=remington+hc+5150
V for Vagelis Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Η μηχανή που παραθέτεις είναι κουρευτική για μαλλιά. Υποθέτω και για τα γένια θα τη κάνεις τη δουλειά σου, αλλά εφόσον θες κυρίως για γένια θα σου πρότεινα να πάρεις και αντίστοιχη μηχανή. Εγώ πρόσφατα πήρα κουρευτική για μούσι και γελάω με τον ευατό μου που επί χρόνια κουρευόμουν με κουρευτική μαλλιών... Οι πρώτες έχουν περισσότερες επιλογές σε κοντές σκάλες και η σκέτη λεπίδα (χωρίς κάποια σκάλα επάνω δλδ) κατά κανόνα ξυρίζει πολύ καθαρότερα και (πιο) ανώδυνα. Συγκεκριμένα μετά από πολύ ψάξιμο πήρα τη Remington MB320C πριν μερικούς μήνες και είμαι υπερευχαριστημένος, κάπου στα 20-25 € σε προσφορά αν θυμάμαι καλά: http://gr.remington-europe.com/men/grooming/beard-trimmers/barba-mb320c.html Τη δοκίμασα και στο σώμα και κάνει σίγουρα καλύτερη δουλειά από τη προηγούμενη που είχα. Βέβαια αν θες συχνή χρήση στο σώμα, πιστεύω με μια επιπλέον μηχανή σώματος θα ήσουν πιο άνετος. Για μαλλιά δε νομίζω να υπάρχει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα, απλά κουρεύει σχετικά κοντά (μέχρι 18mm). Λειτουργεί και με ρεύμα, αν και δε χρειάζεται γιατί η μπαταρία που έχει μέσα κρατάει μήνες μετά από μια πλήρης φόρτιση (για κούρευμα μουσιού τουλάχιστον). Αδιάβροχη δεν είναι πάντως. Κατά τ άλλα στα λεφτά της δύσκολα να βρεις κάτι καλύτερο, σε αυτά τα χαρακτηριστικά πάντα. 1
ribo7 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Την Remington MB320C έχω και γω για γένια, πολύ βολικό που δουλεύει με ρεύμα όταν μετά από χρόνια δε θα κρατάει πολύ η μπαταρία.
thephotoshoped Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Έψαξα για την MB320C όμως βλέπω ότι αφήνει αρκετό γένι.. Δεν κόβει τόσο βαθιά. Μπορείς να βγάλεις το πλαστικό που καθορίζει τις σκάλες και να ξυριστείς μόνο με το μεταλλικό στην συγκεκριμένη; Για αυτήν που παρέθεσα τι γνώμη έχετε;
V for Vagelis Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Ναι πως δε γίνεται, όπως έγραψα παραπάνω: η σκέτη λεπίδα (χωρίς κάποια σκάλα επάνω δλδ) κατά κανόνα ξυρίζει πολύ καθαρότερα και (πιο) ανώδυνα Για κουρευτική νομίζω μια χαρά βαθιά κόβει, αν θες όμως κανονικό ξύρισμα τότε είναι καλύτερα να πας σε καθαρά ξυριστική. Απλά εκεί δε θα έχεις τις επιλογές για μεγαλύτερες σκάλες... Κατά τ άλλα αφήνει όσο γένι θέλεις να αφήσεις... Δες κι αυτό το review, πχ από το 3:50 και μετά κόβει χωρίς το πλαστικό επάνω: (η 200 στην ουσία είναι ίδια με τη 320, απλά προηγούμενο μοντέλο νομίζω) Για αυτή που παρέθεσες δεν έχω κάποια συγκεκριμένη γνώμη, απλά όπως σου είπα είναι κουρευτική μαλλιού, όχι μουσιού. Γενικά αν τη θες τόσο για το μούσι όσο και για τα μαλλιά, ο κανόνας είναι ότι πας για κουρευτική για μούσι, πόσο μάλλον όταν τη θες κυρίως για το πρώτο μάλιστα. 1
thephotoshoped Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Πολύ κατατοπιστική η απάντηση σου και με κάνει να σκεφτώ σοβαρά την μηχανή. Πλέον βέβαια είναι στα 35 ευρώ από ότι βλέπω. Που την πέτυχες την προσφορά;
terry308 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Στα 45€ υπάρχει η cruzer 5 στο e-shop.gr http://www.e-shop.gr/xyristiki-mixani-braun-cruzer-5-body-p-HAP.320731
V for Vagelis Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Πολύ κατατοπιστική η απάντηση σου και με κάνει να σκεφτώ σοβαρά την μηχανή. Πλέον βέβαια είναι στα 35 ευρώ από ότι βλέπω. Που την πέτυχες την προσφορά; Πάει λίγος καιρός, από γερμανική σελίδα, αλλά μένω και Γερμανία... Αλλά τώρα βλέπω και εδώ Γερμανία από 30 € περίπου ξεκινάει, χωρίς έξοδα αποστολής, οπότε παίζει να είχα δώσει κι εγώ κανα 30ρι και να μη θυμάμαι καλά...
alexisnik19911 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 https://www.skroutz.gr/s/15213488/Philips-Multigroom-Series-7000-Σετ-Επαναφορτιζόμενης-Κουρευτικής-Μηχανής-Black-Silver-MG7770-15.html γνωμη για αυτη guys??
SilentVoice Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 8 λεπτά πριν, alexisnik19911 είπε https://www.skroutz.gr/s/15213488/Philips-Multigroom-Series-7000-Σετ-Επαναφορτιζόμενης-Κουρευτικής-Μηχανής-Black-Silver-MG7770-15.html γνωμη για αυτη guys?? Την πήρα πρόσφατα. Το μέγιστο μέγεθος κοπής για μαλλιά που έχει είναι το 16αρι! Κάτι που ήθελα να έχει παραπάνω, καθώς ειχα μάθει με μια προηγουμενη στο 20αρι της. Βεβαια, το κουρεμα που εκανε με το 16αρι, ήταν πολύ καλό και γρήγορο, χωρίς να μπουκώνει τις τρίχες. Μπουκωνε μόνο οταν εκανα τα πλαινα με το 3αρι, όπου καθοταν οι τρίχες στην ακρη των λεπίδων της. τα αλλα τα ψιλά που έχει για σώμα και τέτοια δεν τα χρησιμοποιήσα ακομα. 1
alexisnik19911 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 8 ώρες πριν, SilentVoice είπε Την πήρα πρόσφατα. Το μέγιστο μέγεθος κοπής για μαλλιά που έχει είναι το 16αρι! Κάτι που ήθελα να έχει παραπάνω, καθώς ειχα μάθει με μια προηγουμενη στο 20αρι της. Βεβαια, το κουρεμα που εκανε με το 16αρι, ήταν πολύ καλό και γρήγορο, χωρίς να μπουκώνει τις τρίχες. Μπουκωνε μόνο οταν εκανα τα πλαινα με το 3αρι, όπου καθοταν οι τρίχες στην ακρη των λεπίδων της. τα αλλα τα ψιλά που έχει για σώμα και τέτοια δεν τα χρησιμοποιήσα ακομα. οταν δοκιμασεις για το σωμα στειλε μου,γτ ενδιαφερομαι πως τα παει σε εκεινο τον τομεα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα