zio10 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 δεν υπάρχει Intel arm επεξεργαστής,όλοι τρέχουν μέσω emulation τα android. Ευχαριστώ, δεν το ήξερα
Oxygene Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 τόσο άσχημη κονσόλα έχω να δω από την εποχή του Supervision.. είναι δυνατόν να παίξεις με τα πλήκτρα τοποθετημενα τόσο χαμηλά; Στο αυθεντικό GameBoy, που θεωρείται από τις καλύτερες και πιο επιτυχημένες φορητές κονσόλες όλων των εποχών, πώς ήταν δυνατόν; Η ομορφιά είναι υποκειμενική. Προσωπικά προτιμώ κάτι άσχημο και πρακτικό, παρά κάτι "μουράτο" και περιοριστικό... 2
georgepppo Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Ευχαριστώ, δεν το ήξερα ούτε εγώ,σε μια παρόμοια συζήτηση εδω μέσα το έμαθα. 1
thanoskkk Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Στο αυθεντικό GameBoy, που θεωρείται από τις καλύτερες και πιο επιτυχημένες φορητές κονσόλες όλων των εποχών, πώς ήταν δυνατόν; Η ομορφιά είναι υποκειμενική. Προσωπικά προτιμώ κάτι άσχημο και πρακτικό, παρά κάτι "μουράτο" και περιοριστικό... Συμφωνώ απόλυτα, το πανέμορφο μου supervision το λατρεύω btw
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα