Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τι μεγαλη οθονη ρε παιδια.. μπορω να κουβαλησω την 42αρα στο τραινο ή στην τουαλετα; για αλλο πραγμα το ενα για αλλο το αλλο..

• Like 1
  • Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ωραιο..!! Προσωπικη μου γνωμη ομως ειναι πως δεν θα πουλησει.Οπως και το ps vita παρολο που ειναι υπεροχο σαν hardware δεν εκανε την αναμενομενη επιτυχια.Αυτο γιατι οι περισσοτεροι παιζαμε τα παιχνιδια του στο ps3 η pc.Γιατι να κατσει κανεις να βγαλει τα ματια του ενω μπορει να παιξει σαν ανθρωπος στη μεγαλη οθονη.Προτιμω οι φορητες να ειναι για πιο casual gaming σε στυλ nintendo.

Θα σου δωσω ενα καλο παραδειγμα. Ο κολλητος μου που ταξιδευει Ελλαδα-Abu Dhabi και Ελλαδα-Αμερικη πηρε το ps vita απλα για να σκοτωνει την ωρα του στο αεροπλανο ή οταν περιμενει μια πτηση. 

Δημοσ.

Γίνετε από στην στιγμή που το OS του PS4 βασίζεται πάνω σε linux και είναι το προηγούμενο SoC που θα φορέσει το SteamBoy,jaguar-based cpu with GCN Based graphics.

Μάλιστα...Δεν το γνώριζα αυτό! Απλά γενικότερα amd και linux, αν και έχουν δείξει σημάδια βελτίωσης, έχουν δρόμο ακόμα....

Δημοσ.

Όταν θα βγει και θα είναι αξιοπρεπές και θα έχει συλλογή μεγαλύτερη από 100 παιχνίδια και θα παίζουν χωρίς frame drop και...

Πολλά θα μαζεμένα... Μένουμε vita

Δημοσ.

Άντε και σε κινητό σιγά σιγά... :)

νομίζω όσα έχουν intel επεξεργαστή x86 είναι και κανουν port το android-wp και τρέχει,σαν τα netbook που έχουν ειδικές εκδόσεις android.

Δημοσ.

Έχω την εντύπωση ότι δεν υπάρχει κινητό με x86 επεξεργαστή...

νομίζω όσα έχουν intel επεξεργαστή x86 είναι και κανουν port το android-wp και τρέχει,σαν τα netbook που έχουν ειδικές εκδόσεις android.

Δημοσ.

Και με το psp μπορούσες να παίξεις στην TV τουλάχιστον έτσι διαφιμηζόταν μέχρι που το έκανες και έβλεπς την κοροιδία....Αν μέχρι 2016  καταφέρνει και σηκώνει 1080 έστω σε tv και χωρίς θέματα θερμοκρασιών κλπ κλπ τότε θα είναι καλό...Αλλά δεν νομίζω αλλιώς γιατί να βγάλουν αυτό και επιτραπαίζιο σύστημα..Απο την άλλη αν το πάρεις για να παίζεις σε μεγάλη οθόνη τότε γιατί να το πάρεις και καθόλου.?

Χάνεις το point μου φίλε μου,το οποίο είναι πως τα παιχνίδια που θα τρέχει θα πρέπει κατ΄εμέ να είναι παιχνίδια τα οποία προορίζοντε για handheld,αν ξεkινήσει ports τίτλων που μπορούμε να παίζουμε στην επιτραπαίζια κονσολα πολύ καλύτερα , τότε το έχασε....

Στην ουσία αυτή η φορητή κονσόλα του χοντρού,με βάση λογικής,θα παίζει τους τίτλους που έχουν και υποστηριξει χειριστηρίου όπως και τώρα στο pc.

Π.χ το left 4 dead 2 μπορεί να παίξει και με ένα controller Χbox360,τότε,βάση λογικής ξαναλέω,αυτό το παιχνίδι θα πρέπει να παίξει και στην φορητή!! 

• Like 1
Δημοσ.

Έχω την εντύπωση ότι δεν υπάρχει κινητό με x86 επεξεργαστή...

δεν υπάρχει Intel arm επεξεργαστής,όλοι τρέχουν μέσω emulation τα android.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...