Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η επιδρομή των Steam Machines θα ξεκινήσει από το Φθινόπωρο, αλλά την ώρα που αυτοί οι υπολογιστές λέγεται ότι είναι ισχυρότεροι από τις παραδοσιακές κονσόλες όπως είναι οι Xbox One και PlayStation 4, κανένας από αυτούς δεν είναι… φορητός, με εξαίρεση την "συσκευή" Smach Zero, παλαιότερα γνωστή και ως Steamboy.

Η φορητή παιχνιδοκονσόλα Smach Zero “τρέχει” το SteamOS της Valve και ενσωματώνει οθόνη 5,0 ιντσών ανάλυσης 720p, 32GB επεκτάσιμου –μέσω microSD- αποθηκευτικού χώρου, 4GB RAM, έξοδο HDMI αλλά και προγραμματιζόμενα gamepads. Από άποψη συνδεσιμότητας και δικτύωσης, υποστηρίζονται Bluetooth και WiFi ενώ στο μοντέλο “Pro” υποστηρίζονται επιπλέον και δίκτυα 4G LTE, για πραγματικό on-the-go gaming.

Η Smach Zero υπόσχεται πρόσβαση σε περισσότερα από 1000 παιχνίδια στο Steam με την κυκλοφορία του, ωστόσο αυτός ο ισχυρισμός είναι κάτι που ελέγχεται. Σύμφωνα με την κατασκευάστρια εταιρεία, η παιχνιδοκονσόλα θα κυκλοφορήσει το τέταρτο τρίμηνο του 2016 με τιμή $299, ωστόσο έχει δρομολογηθεί δυνατότητα προ-παραγγελίας για μετά τις 10 Νοεμβρίου, την ίδια μέρα δηλαδή που γίνεται το launch των Steam Machines.

Τον περασμένο Ιούνιο, η Smach Zero είπε ότι η φορητή κονσόλα της θα εξοπλίζεται με ένα SoC τύπου AMD G-Series, με Jaguar-based CPU και GCN-based γραφικά Radeon, και πως η ισχύς θα είναι αρκετή για να παίζετε παιχνίδια όπως τα Bioshock Infinite, Civilization V, Half-Life 2 και άλλα πολλά.

Link.png Site: Engadget

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αυτα ειναι μιας και ειμαι λατρεις του φορητου video game........ μεχρι το 2016 αντεχει φουλ το vita μου το οποιο το θεωρω την πιο καλη κονσολα με το πιο χάλια μάρκετινγκ. .....στην κυριολεξια το εχω λιώσει.

Δημοσ.

Κοίτα τι βγάζει ο χόντρος για να τα τσεπώσει,μεν καλά κάνει για να μπει και λιγάκι ανταγωνισμός στο φορητό gaming αν και αυτή την στιγμή μόνο η nintendo παίζει μπάλα.Η τιμή είναι τσουχτερή αλλά όμως είναι σαν να έχεις μαζί σου ένα μικρο pc με αυτά τα Χαρακτηριστικά που δίνει.

Ίδωμεν λοιπόν!!!

Δημοσ.

Καλο , αλλα εκτος απο ενα hardcore μοντελο , θα ηθελα να εβγαζαν και ενα φτηνο , το οποιο θα κανει stream τα παιχνιδια απο το PC . Για εντος σπιτιου χρηση 

Δημοσ.

Με μια βιαστική ανάγνωση, μου δημιουργήθηκε μια απορία... Amd / Linux σε εμπορική διάθεση? πως γίνεται αυτό?

Δημοσ.

<p>Με μια βιαστική ανάγνωση, μου δημιουργήθηκε μια απορία... Amd / Linux σε εμπορική διάθεση? πως γίνεται αυτό?</p>

Γίνετε από στην στιγμή που το OS του PS4 βασίζεται πάνω σε linux και είναι το προηγούμενο SoC που θα φορέσει το SteamBoy,jaguar-based cpu with GCN Based graphics.

• Like 2
Δημοσ.

Meh παιρνεις ενα Surface Tablet και εισαι κομπλε μεχρι και παλιοτερα MMORPG μπορεις να παιξεις.

Αν ηθελα μια κονσολα να παιζω Indy,Roms και Android games παιρνω ενα Dual boot κινεζικο tablet του κοτσαρω και ενα χειριστηριο Xbox και gg

Δημοσ.

Ωραιο..!! Προσωπικη μου γνωμη ομως ειναι πως δεν θα πουλησει.Οπως και το ps vita παρολο που ειναι υπεροχο σαν hardware δεν εκανε την αναμενομενη επιτυχια.Αυτο γιατι οι περισσοτεροι παιζαμε τα παιχνιδια του στο ps3 η pc.Γιατι να κατσει κανεις να βγαλει τα ματια του ενω μπορει να παιξει σαν ανθρωπος στη μεγαλη οθονη.Προτιμω οι φορητες να ειναι για πιο casual gaming σε στυλ nintendo.

Δημοσ.

τόσο άσχημη κονσόλα έχω να δω από την εποχή του Supervision.. 

Supervision.jpg

είναι δυνατόν να παίξεις με τα πλήκτρα τοποθετημενα τόσο χαμηλά; 

Αυτα ειναι μιας και ειμαι λατρεις του φορητου video game........ μεχρι το 2016 αντεχει φουλ το vita μου το οποιο το θεωρω την πιο καλη κονσολα με το πιο χάλια μάρκετινγκ. .....στην κυριολεξια το εχω λιώσει.

το ίδιο και εδώ, τον τελευταιο μηνα ξεκλειδωσα 4 platinum trophy να φανταστείς! :Ρ δυστυχως τελειωνουν τα καλά παιχνίδια, μόνο το persona 4 golden έμεινε που θελω να αγορασω (που επρεπε να το ειχα παρει 2 χρονια πριν).

Δημοσ.

Γιατι να κατσει κανεις να βγαλει τα ματια του ενω μπορει να παιξει σαν ανθρωπος στη μεγαλη οθονη.Προτιμω οι φορητες να ειναι για πιο casual gaming σε στυλ nintendo.

Αν είδες καλά έχει και έξοδο HDMI που πάει να πει ότι θα το συνδέεις στην τηλεόραση σου και θα παίζεις :) :)

• Like 1
Δημοσ.

Το vita δεν έχει καμία σχέση με την είδηση.

• Like 1
Δημοσ.

Αν είδες καλά έχει και έξοδο HDMI που πάει να πει ότι θα το συνδέεις στην τηλεόραση σου και θα παίζεις :) :)

Και με το psp μπορούσες να παίξεις στην TV τουλάχιστον έτσι διαφιμηζόταν μέχρι που το έκανες και έβλεπς την κοροιδία....Αν μέχρι 2016  καταφέρνει και σηκώνει 1080 έστω σε tv και χωρίς θέματα θερμοκρασιών κλπ κλπ τότε θα είναι καλό...Αλλά δεν νομίζω αλλιώς γιατί να βγάλουν αυτό και επιτραπαίζιο σύστημα..Απο την άλλη αν το πάρεις για να παίζεις σε μεγάλη οθόνη τότε γιατί να το πάρεις και καθόλου.?

Χάνεις το point μου φίλε μου,το οποίο είναι πως τα παιχνίδια που θα τρέχει θα πρέπει κατ΄εμέ να είναι παιχνίδια τα οποία προορίζοντε για handheld,αν ξεkινήσει ports τίτλων που μπορούμε να παίζουμε στην επιτραπαίζια κονσολα πολύ καλύτερα , τότε το έχασε....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...